devlet hastanesın bugun karsılastıgım çalısan nekadar vıjdansız umursamaz kendını begenmıs anmadım

Kimseye kendinizi ezdirmeyin bir kamu çalışanı olarak söylüyorum bunu kimse size bagirip cagirma hakkina sahip degildir herkes haddini bilmek zorunda ben nasil dikkatli davraniyorsam insanlarla muhattap olurken karsimdaki insanda benimle konusurken benle muhattap olurken dikkatli olmak zorunda.soyle tiplerlede karsilasiyorum sozde kendini ezdirmiycek diye en ufacik lafla parlayan yukardan bakan oyle insanlardan olmayin tabiki ama sesinizi cikarin o devir eskide kaldi artik birak barkod vereni hemsiresi doktoru bile seni azarlayamaz kimsenin kimseden bir ustunlugu yok herkes haddini bilsin !

hastaneye gidince o kibirli görevliyi bulun ve gözünün içine bakarak, seni şikayet ettim diye söyleyin. birazcık ayarını bilsin ve o zamana kadar sonuç çıkmazsa ismini öğrenip tekrar bildirin. şikayetinizin takibinde siz olun, onların inisiyatifine bırakmayın.

Vakit kaybetmeden sabime şikayet et ne biçim bi muameledir bu ya dengesiz kalksın gitsin oradan ben de sağlık çalışanıyım haklı olduğumuz durumlar oluyor ama bu kesinlikle sana yapılmış çok büyük bi terbiyesizlik.

Kendilerini ne zannediyorlar bunlar ! Derhal sikayet edin bu insan kilikli hayvanlari ! Sinir oldum su an sonra bize saldiriyorlar diye kendilerini masummus gibi gosteriyorlar siddette karsiyiz elbette ama bunlarda tam dayaklikmis gercekten !

Böylelerine dişini tırnağını göstereceksin kes be şimdi şikayet edyrm de bk it gibi olur .bnde 12 senedr yılda en az 3 kere giden ve tecrübe kazann biriym haklısın haksızlar bile bağırıyor tersliyor

Bir daha boyle bir olayla karsilasirsaniz "isinizden memnun degilsiniz herhalde. Adinizi soyadinizi alayim" deyip yaz bir yere. Bir tırsıyolarki sorma. Kuzu oluyorlar.

ŞİKAYET ET KESİNLİKLE ,,,

uffff ben olacaktim ki yerinde. o bir bagirsa ben uc bagiririm. sessiz sakinimdir bende ama bir tasma noktam vardir orasi asilinca icimde biriktirdigim ates disari volkan olarak cikar

merhaba kızlar bugun hastaneden aradılar bımrdende epostama mesaj geldı calısan gorevlıyı sozlu olarak uayrmıslar hastalara karsı konusma ve davranıslarını duzeltme konusunda... onun gıbı ukala herkeze bagırıp duran bırı ınsallah dıkkate almıstır bu uyarıyı

ben olsam gıcıklığına hastaneye gider uzaktan takip ederdim başka hastalara nasıl davranıyor,uyarı işe yaramışmı diye.eğer yine aynıysa yine şikayet ederdim,valla senin yerinde ben olsam takmıştım kafayı ona,yine şanslıymış ki senin gibi sessiz birisine rastlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…