- 22 Eylül 2012
- 1.434
- 1.903
- 333
Çok çirkin bir kelime . Bir de buna ne hikmetse sekreterden başlayıp doktoru da dahil etmişsiniz. Son zamanlardaki olayları düşünürsek ne kadar yanlış Yazdığınız . Nerden geliyor bu sevmeme ? Altta bir sebep var mı ?Türkçe yazdım ben... sopalık ne demek bilmiyor musunuz?
Çok çirkin bir kelime . Bir de buna ne hikmetse sekreterden başlayıp doktoru da dahil etmişsiniz. Son zamanlardaki olayları düşünürsek ne kadar yanlış Yazdığınız . Nerden geliyor bu sevmeme ? Altta bir sebep var mı ?
Konu sekreter şurdan mı başlıyım sorusunu neden soruyorsunuz . Kompleksli olduğumu nerden çıkardınız . Insanlar çeşit çeşit .. Ben ayrıca sopalık kelimesini sekretere yazmanızı da yanlış buluyorum. Böyle bir ortamda takındığınız tutum yanlış .Doktordan başlayıp sekreterlemi devam etseydim.
Siz kompleksli misiniz.
İnsan insandır. Hatayı sekreterde yapar hademede, doktorda..
Sevmemekle bir ilgisi yok.. çarptırıp durmayın konuyu..
Millet canıyla uğraşırken, neler yaşıyor.
Ben çok iyi doktorlarla da karşılaştım... saçımı okşuyan, bitecek geçecek diye beni teselli eden
Ama tam tersi olanlarlada karşılaştım. Benim onlara lafım..
Konu sekreter şurdan mı başlıyım sorusunu neden soruyorsunuz . Kompleksli olduğumu nerden çıkardınız . Insanlar çeşit çeşit .. Ben ayrıca sopalık kelimesini sekretere yazmanızı da yanlış buluyorum. Böyle bir ortamda takındığınız tutum yanlış .
Bence sizin tutumunuzda yanlış. Her fikre saygı duymak gerekir.
Ben bu konuda böyle düşünüyorum.
Demek ki yaşanmışlık var.. demek ki gözümle görmüş bire bir yaşamışım.
Siz böyle düşünmüyor olabilirsiniz. Aksi düşünenlere hiç cevap yazmış mıyım.
Siz benden alıntı yapıp benim yorumuma bu ne şimdi demeseydiniz. Cevap yazmazdım.
Uzatmaya da gerek yok.
şikayet ettım ve bakalım donus beklıyorum ınsallah gerek yapılırda baskalarına yapamasın sadce ben degıl yaslı genc herkeze aynı tavrı gosterdı kendını bırsey sanıyor aklı başına gelır ınsallah
canım 1 saat kadar once hastaneden aradılar ben bımere ve saglık bakanlıgına sıkayet etmıstım ama hastaneden arandım oyle ısımde bırının calısmadıgını soyledı bende ısım hatası olabılır ama ana bınada kan alma bolumdekı kısı dedım emınmısınınz ana bına olduguna dedı evet emınım dedım kan olayını anlamadıgnı soyledı bende ben ıkıkere borkot ıcın kımlıgımı uzattım bana laf sayarak kovdu vermedı barkotu oyle kan aldırmak zorunda kaldım ben ıtp hastasıyım onun yuunden hayatım tehlıkeye gırebılırdı her onune gelene hakaret ettı gereken yapılsın dedım ben sorgulatıp sıze donus yapcam dedı bakalım ınsallah gereken yapılır zatn bellıdır kımın oldugu hastanedene kan alma bolumde sonucta 10 kısı calısmıyorkı ana bınada bıtane kan alma kayıt bolumu varşikayetinize dönüş yapıldımı
bide nedense bu hastanede barkot veren arkadaşlar kendini hastanenin sahibi gibi görüp kasım kasım kasılmıyorlar mu deli oluyorum
doktorlar bu kadar havalı degil bunlar ayrı bi cins
salı günü bende bunlardan birini hallettim
saat 14.30 daki randevum 15.00 kaydı altı üstü sonuç göstercektim
ama barkot veren akıllı arkadaş benim randevumu nasıl becerdiyse kaydırmış
yıktım hastaneyi
Kameradan da bulunur . Siz bizi de haberdar edin lütfen . Çok geçmiş olsun.canım 1 saat kadar once hastaneden aradılar ben bımere ve saglık bakanlıgına sıkayet etmıstım ama hastaneden arandım oyle ısımde bırının calısmadıgını soyledı bende ısım hatası olabılır ama ana bınada kan alma bolumdekı kısı dedım emınmısınınz ana bına olduguna dedı evet emınım dedım kan olayını anlamadıgnı soyledı bende ben ıkıkere borkot ıcın kımlıgımı uzattım bana laf sayarak kovdu vermedı barkotu oyle kan aldırmak zorunda kaldım ben ıtp hastasıyım onun yuunden hayatım tehlıkeye gırebılırdı her onune gelene hakaret ettı gereken yapılsın dedım ben sorgulatıp sıze donus yapcam dedı bakalım ınsallah gereken yapılır zatn bellıdır kımın oldugu hastanedene kan alma bolumde sonucta 10 kısı calısmıyorkı ana bınada bıtane kan alma kayıt bolumu var
canım 1 saat kadar once hastaneden aradılar ben bımere ve saglık bakanlıgına sıkayet etmıstım ama hastaneden arandım oyle ısımde bırının calısmadıgını soyledı bende ısım hatası olabılır ama ana bınada kan alma bolumdekı kısı dedım emınmısınınz ana bına olduguna dedı evet emınım dedım kan olayını anlamadıgnı soyledı bende ben ıkıkere borkot ıcın kımlıgımı uzattım bana laf sayarak kovdu vermedı barkotu oyle kan aldırmak zorunda kaldım ben ıtp hastasıyım onun yuunden hayatım tehlıkeye gırebılırdı her onune gelene hakaret ettı gereken yapılsın dedım ben sorgulatıp sıze donus yapcam dedı bakalım ınsallah gereken yapılır zatn bellıdır kımın oldugu hastanedene kan alma bolumde sonucta 10 kısı calısmıyorkı ana bınada bıtane kan alma kayıt bolumu var
inşallah canım cuma gunu hastaneye gıdıcam bıkac tahlıl sonucumu almak ıcın hastaneden donuş yapılır tekrar sorarlarsa hastaneye gelecegımı orada gerekırse yetkılerle yuzyuze gorusme yabalıcegımı soyluycaminşaallah bulunur
bulamazlarsa hastaneye gidin o adamın kimligine bakıp geri arayıp şikayet edin
inşallah canım cuma gunu hastaneye gıdıcam bıkac tahlıl sonucumu almak ıcın hastaneden donuş yapılır tekrar sorarlarsa hastaneye gelecegımı orada gerekırse yetkılerle yuzyuze gorusme yabalıcegımı soyluycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?