devlet hastanesın bugun karsılastıgım çalısan nekadar vıjdansız umursamaz kendını begenmıs anmadım

Türkçe yazdım ben... sopalık ne demek bilmiyor musunuz?
Çok çirkin bir kelime . Bir de buna ne hikmetse sekreterden başlayıp doktoru da dahil etmişsiniz. Son zamanlardaki olayları düşünürsek ne kadar yanlış Yazdığınız . Nerden geliyor bu sevmeme ? Altta bir sebep var mı ?

Doktordan başlayıp sekreterlemi devam etseydim.
Siz kompleksli misiniz.
İnsan insandır. Hatayı sekreterde yapar hademede, doktorda..
Sevmemekle bir ilgisi yok.. çarptırıp durmayın konuyu..
Millet canıyla uğraşırken, neler yaşıyor.
Ben çok iyi doktorlarla da karşılaştım... saçımı okşuyan, bitecek geçecek diye beni teselli eden
Ama tam tersi olanlarlada karşılaştım. Benim onlara lafım..

Konu sekreter şurdan mı başlıyım sorusunu neden soruyorsunuz . Kompleksli olduğumu nerden çıkardınız . Insanlar çeşit çeşit .. Ben ayrıca sopalık kelimesini sekretere yazmanızı da yanlış buluyorum. Böyle bir ortamda takındığınız tutum yanlış .

Bence sizin tutumunuzda yanlış. Her fikre saygı duymak gerekir.
Ben bu konuda böyle düşünüyorum.
Demek ki yaşanmışlık var.. demek ki gözümle görmüş bire bir yaşamışım.
Siz böyle düşünmüyor olabilirsiniz. Aksi düşünenlere hiç cevap yazmış mıyım.
Siz benden alıntı yapıp benim yorumuma bu ne şimdi demeseydiniz. Cevap yazmazdım.
Uzatmaya da gerek yok.

Lütfen bulunduğunuz ilin valiliğine yada ilçede iseniz kaymakamligina bir dilekçe ile şikayet edin onlar arastirilar bu olayi insan cani bu kadar ucuz olmamali hiçbirşey yapmiyorsaniz bimere hazin bu olanları sustukca devam edecektir bi tur olaylar

O kimki sana bagiriyor.şikayet etsene..bana yapicaklar ah onu oyle bir şikayet ederim ki kendine haritadan yer begenir.olaya bak ya...mutlaka et sikayet...saglik bakanligina..

hiç düşünmeyin sağlık bakanlığına ve bimere şikayet edin versin savunmasını. bende geçen hafta tsm deki aile hekimine çok kızdım ve şikayet ettim hem sağlık bakanlığından hemde bimerden dönüş yaptılar ve savunmasını almışlar bugün aradılar bilgilendirmek için karar verilince tekrar arayacaklar

Sizi cocuk gibi azarliyor sizin sesiniz cikmiyor bu nasil sabir boyle insanlarin.karsisinda sessiz kalmayin size bagirmaya ne hakki var okurken sinirlendim ya hayret birsey lutfen hemen sikayet edinorda onun yuzunden size birsey olabilirdi unutmayin saglik herseyden onemli
bu tur insanlarin karsisindada susmayin hakkinizi arayin

şikayet ettım ve bakalım donus beklıyorum ınsallah gerek yapılırda baskalarına yapamasın sadce ben degıl yaslı genc herkeze aynı tavrı gosterdı kendını bırsey sanıyor aklı başına gelır ınsallah

Ben fikirlere SAYGI duyuyorum. Ama özgürlük başkasının Hakkına müdahale ettiğinde biter. Şiddeti haklı gösteremeZsiniz. Size saygısızca bişey yazmadım. Ben de fikrimi yazdım. Burası bir forum. Fikirler Alıntı yapılıp yazılır. Cevap yazmayın demedim ayrıca şöyle yapmasaydınız yazmazdım demişsiniz. Tabi ki fikrinizi yazın .

şikayetinize dönüş yapıldımı
bide nedense bu hastanede barkot veren arkadaşlar kendini hastanenin sahibi gibi görüp kasım kasım kasılmıyorlar mu deli oluyorum
doktorlar bu kadar havalı degil bunlar ayrı bi cins
salı günü bende bunlardan birini hallettim
saat 14.30 daki randevum 15.00 kaydı altı üstü sonuç göstercektim
ama barkot veren akıllı arkadaş benim randevumu nasıl becerdiyse kaydırmış
yıktım hastaneyi

canım 1 saat kadar once hastaneden aradılar ben bımere ve saglık bakanlıgına sıkayet etmıstım ama hastaneden arandım oyle ısımde bırının calısmadıgını soyledı bende ısım hatası olabılır ama ana bınada kan alma bolumdekı kısı dedım emınmısınınz ana bına olduguna dedı evet emınım dedım kan olayını anlamadıgnı soyledı bende ben ıkıkere borkot ıcın kımlıgımı uzattım bana laf sayarak kovdu vermedı barkotu oyle kan aldırmak zorunda kaldım ben ıtp hastasıyım onun yuunden hayatım tehlıkeye gırebılırdı her onune gelene hakaret ettı gereken yapılsın dedım ben sorgulatıp sıze donus yapcam dedı bakalım ınsallah gereken yapılır zatn bellıdır kımın oldugu hastanedene kan alma bolumde sonucta 10 kısı calısmıyorkı ana bınada bıtane kan alma kayıt bolumu var

Kameradan da bulunur . Siz bizi de haberdar edin lütfen . Çok geçmiş olsun.

kılzar sıkayetımdekı son durum bu bakalım yarın gene ararlar gene ınsallah bakalım nolcak bundan sonra bulunurda gereken cazayı alır inşallah

Alan Kurum Gönderme Tarihi Gönderen Kurum
BİMER 03.12.2014 BİMER
İSTANBUL VALİLİĞİ 04.12.2014 BİMER
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKTERLİĞİ 04.12.2014 İSTANBUL VALİLİĞİ
ANADOLU GÜNEY KAMU HASTANELERİ GENEL SEKRETERLİĞİ 04.12.2014 KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKTERLİĞİ....

Boyle oralarda hot hot hotleyen tiplere nasil kimsenin sesi cikmaz anlamiyorum.
Niye bunlara sessiz kalip basiniz onde geziyorsunuz ki? Ne munasebet? Herkes sustukca bunlar kendini oranin agasi saniyorlar iste, insanlar ustunden ego tatmin ediyorlar. Hayattaki ezikliklerini sizden cikariyorlar.
Ben sikayet etmekle kalmaz, o kisiyi bizzat kasirdim. Herkese hakettigi dilden konusacaksin.

Ah bana denk gelmiyor ki bunlar, bir gelseler gosterecem dunyanin kac bucak oldugunu.

inşaallah bulunur
bulamazlarsa hastaneye gidin o adamın kimligine bakıp geri arayıp şikayet edin

inşaallah bulunur
bulamazlarsa hastaneye gidin o adamın kimligine bakıp geri arayıp şikayet edin
inşallah canım cuma gunu hastaneye gıdıcam bıkac tahlıl sonucumu almak ıcın hastaneden donuş yapılır tekrar sorarlarsa hastaneye gelecegımı orada gerekırse yetkılerle yuzyuze gorusme yabalıcegımı soyluycam

Burda görevini eksik yapan laboratuardaki görevli, durumun doktorla alakası olmadığı halde doktorlara saydıran arkadaşlar olmuş. Yahu nedir bu içimizdeki doktor düşmanlığı

Hastanede ters giden her olaydan doktorlar sorumlu değil arkadaşlar.

Allaha havale oyleleri . Allah böylesine devlat dairesinde iş vermesin.karsılarında da insan olduğunu unutuyorlar bende bebzerini hamıleliğim ilk haftasında kanamalı olarak acılıne gittim insan gibi davranmadılar ohalimke çok aglattılar . hiç unutamıyorum o gunu. Wger kendimde olsaydım o an şikayette bulunacaktım ama dusuktehlıkeaınden dolayı evden çıkamadım . Allahımda onlara bana muamele ettği gibi muamele etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…