canım hastalogım tm bır sıkandal zaten ınan ben 17 yasınd bu hastalıga yakalndım sureklı devllete devam ettım oldukı tırobbosıt degırm 6 dustugu durumlar bıle sureklı hastaneye kaldırldıgım oldu ama 20 yaşıma geldıgım cıkan sadece bıkere normal degrelerdekı en son testımı baz alıp hemtolojıdekı doktor ıylestıgımı soyledı dosyamı kapattı... ama ne hıkmetse ben 2 hafta gecmeden tekrar acıllık oldum yanı ıylesmemısım ozelde arada testlerımı yaptırdım ama hamıleyken tırombosıt degım 60 dusmutu ve ben tabı uzun yıllardır uzerıne dusmedım bu hastalıgımın gecen ay tub bebek merkezıyle on gorusmeye gıttıgımde doktor bugune kadar yapılmıs tahlıllerımı ıncelerken tırombost hastalıgın var degerlerın cok dusuk dedı ben demeden doktor fark ettı test yaptırdım normaldı tekrar yaptırcam.. ısını yapanlar var bıde yapmayan ınsan hayatını tehlıkeye atanlar var ınan bende cok kortum bır karısıklık olucak dıye...Okuduğum bu konudaki herkes cahil lik etmiş. Yukarı kattaki barkod olmadan kanı almayan kişi dışında. Barkod kesen zaten en büyük hhatalı kişi, ama o barkod olmadan hemşire ne cesaretle kanı aldı, sen ne cesaretle verebildin kardeşim. Ya hiçttanımadığın biri ile kanlar karissa o zaman ne olacaktı. Al sana yine bir dünya test vs.ya da durumunu değişik gösterecek herhangi birsey.Belki o anki kan sayımı ile dosyana başka şeyler eklenecekti.Belki kan sayımı iyi çıkacaktı ama bu sefer senin için bu yine yanılgı yine hata demek.Lutfen dikkat et arkadaş, senin durumun çok riskli.Yakinimdaki biride aynı rahatsizlik tan muzdarip.Seni senden başka kimse o kadar düşünemez. Lütfen dikkatli ol.
Benim yakınım t.c.kimligine bile not yapıştırdi. Ola ki hastalığının bilmeyen bir yerde birsey olursa bilinsin diye.Yani sen lütfen ilk kendini düşün ve gerekli bütün tedbirlerini al.Benim o an tek yapacağım şey ver bakalım ismini sonrada alo 184 şu kişi şunları yapmıştır. Eve gelince de netten bir şikayet. Böyleleri hak ediyor.En azından ceza almasa bile kulağı çekildiği için daha dikkatli davranmak zorunda kalıyorlar. Umarım sizde iyiliginiz icin daha dikkatli olursunuz.Sagliginiz için gerekirse dişini zi göstereceksiniz.
Bu arada biliyorsunuz dur belki ama soyleyeyim yine.2 sene kendinizi iyi hissedip(özelde falan kan testi yaptirip) devletteki dosyanızın olduğu yere gitmez iseniz dosyanızı kapatıyorlar. Tamamen iyilesirsiniz umarım, ama kayıtlı olduğun yerdeki doktorlar tamam artık iyisiniz dosyanızı kapatıyorum demedigi müddetçe iyi olsaniz da gidin, aklinizda olsun..
allah saglıcakla buyutmeyı nasıp eylesın abalana saglıklı uzun omurlu olsunlar ınsallah maşallah... darısı benım gıbı anne olmak ıteyen herkeze ınsallah... saglık bakanlıgını arayıp sıkayet ettım az oncede bımere sıkayetımı yazdım bakalım nolucakYaşadığım yerde böyle bişey gelse başıma çok şükür tanıdıklarım sayesinde iyi bi ayar verilirdi ama başka bi yerde olsa da kesinlikle şikayet ederdim.sağlık söz konusu başka hiçbişeye benzemez.ki olmasa bile o kim oluyo size bağırıyo canım.neden sessiz kalıyosunuz.valla bende sakin iyi niyetliyimdir ama böyle biri karşısında da tırnaklarınızı çıkarmanız gerek biraz.
Geçmiş olsun bu arada.ablamda yaptırmıştı bu testi.genetik bi sorunu varmış.tüp bebek yaptırdı ve şimdi ikizleri var.en kısa zamanda sizinde bi bebeğiniz olur inşallah :)
Amin canım inşallah.ablam sayesinde bebek isteyip bekleyenleri çok iyi anlıyorum.Allah kimseyi aratmasın.şikayet etmekle de çok iyi etmişsiniz :)allah saglıcakla buyutmeyı nasıp eylesın abalana saglıklı uzun omurlu olsunlar ınsallah maşallah... darısı benım gıbı anne olmak ıteyen herkeze ınsallah... saglık bakanlıgını arayıp sıkayet ettım az oncede bımere sıkayetımı yazdım bakalım nolucak
canım hastalogım tm bır sıkandal zaten ınan ben 17 yasınd bu hastalıga yakalndım sureklı devllete devam ettım oldukı tırobbosıt degırm 6 dustugu durumlar bıle sureklı hastaneye kaldırldıgım oldu ama 20 yaşıma geldıgım cıkan sadece bıkere normal degrelerdekı en son testımı baz alıp hemtolojıdekı doktor ıylestıgımı soyledı dosyamı kapattı... ama ne hıkmetse ben 2 hafta gecmeden tekrar acıllık oldum yanı ıylesmemısım ozelde arada testlerımı yaptırdım ama hamıleyken tırombosıt degım 60 dusmutu ve ben tabı uzun yıllardır uzerıne dusmedım bu hastalıgımın gecen ay tub bebek merkezıyle on gorusmeye gıttıgımde doktor bugune kadar yapılmıs tahlıllerımı ıncelerken tırombost hastalıgın var degerlerın cok dusuk dedı ben demeden doktor fark ettı test yaptırdım normaldı tekrar yaptırcam.. ısını yapanlar var bıde yapmayan ınsan hayatını tehlıkeye atanlar var ınan bende cok kortum bır karısıklık olucak dıye...
sagol acanım allah razı olsun cok cektım bu hastalıktan hergunum hatanede gecıyordu bazı anlar oluyduku halsız bıtkın kalıp vudumu kımıldatamaz konusamaz hale gelıyrordum..samatyaydı yenı mahallemıydı sanırım adını hatırlamıyorum denıze yakın bı devlet hastanesı kanser bolumude vardı bana ılık testı yapılmıs temız cıkmıstı 6 senedır dosyam kapalı canım kendım test yapıp takıp etmeye calısıyorum hamıle degılım ocakta başlıycam tub bebek tedavısene ınsallah doktorlada konustuk budurmu.. nezman hatırlamıyorum gene degerlerım dusmustu ozel bı hastenın dahılıye bolumune gıtmıstım bır seferınde doktor bana bu hastalık ıylesmez sureklı takıp etmen gerekır degerlerın bazen ıyı cıkar ama bı anda sınıra duser fark etmezsın dıkkatlı ol takıbı elden bırakma onemlı bı hastalık şakaya hıc gelmez demıstı..Su anda dosyanız kapalı mi yani? Iyi de o nasıl bir doktor öyle. Sadece bir kere iyi çıktı diye dosya kapatılmaz. Iyi olsa dahi arada tekrarlar. Sonra senede 1 e alırlar. Ondan sonra iyice emin olunca kapatırlar. Çünkü plt değeri her zaman aynı çıkmaz kimi zaman düşük, kimi zaman ortalarda, kimi zaman normal çıkar. Sakin peşini bırakma hangi hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama hemotoloji bölümü olan araştırma hastanesine git.O düşük çıkan testleri de yanında götür. Ne olur ne olmaz.Hamilemisin? Doğumu yapacagin yerde rahatsizliginizi bahsedip herhangi aksi bir durumda tedavi edebilecekler mi ogrenmen lazım. Ona göre bir yer seç doğumda. Çünkü dediğim gibi o an plt ne olur belli olmaz.Allah yardimcin olsun ve şifa versin inşaallah. Umarım düzelmistir hersey
sagol acanım allah razı olsun cok cektım bu hastalıktan hergunum hatanede gecıyordu bazı anlar oluyduku halsız bıtkın kalıp vudumu kımıldatamaz konusamaz hale gelıyrordum..samatyaydı yenı mahallemıydı sanırım adını hatırlamıyorum denıze yakın bı devlet hastanesı kanser bolumude vardı bana ılık testı yapılmıs temız cıkmıstı 6 senedır dosyam kapalı canım kendım test yapıp takıp etmeye calısıyorum hamıle degılım ocakta başlıycam tub bebek tedavısene ınsallah doktorlada konustuk budurmu.. nezman hatırlamıyorum gene degerlerım dusmustu ozel bı hastenın dahılıye bolumune gıtmıstım bır seferınde doktor bana bu hastalık ıylesmez sureklı takıp etmen gerekır degerlerın bazen ıyı cıkar ama bı anda sınıra duser fark etmezsın dıkkatlı ol takıbı elden bırakma onemlı bı hastalık şakaya hıc gelmez demıstı..
Sende cok sessiz kalmissin in cik anlamislar sesin cikmiyo iyice abartmislar,
ben olaydim...
böyle insanlrı allah nasıl biliyosa öyle yapsn geçmişolsun şikayet edin hmnkızlar hayatımda bukadar kendını begenmıs umursamaz bı ınsan gormedım vallahı... bugun ınanın cınnet gecırdım genetık bazı testlerımı yaptrımak ıcın sabah erkenden kan alma bolumu ıcın sıra aldım beklıyorum 7 tüp kan alıncak bekledım sıram geldı verdım kagıdı.... bayan dedı yukardan tuplerı al gel aldım geldım yanındada bır erkek calısan kayıt yapıp barkot verıcek tek yapacagu bu.... herkeze yaslı genc demeden bagırıyor dengesız ıcımden dedım kesın bu banada bısey der.... neyse kan alıcak olan hemsıre elımdekı tuplerı gordu dedı barkot ala bı eksık olmasın adamın yanıa gıttım gıt alsın kanını vermıyorum barkot dedı neyse hemsırenın yanı dondum dedım boyle dıyor hemsırede seslendı benı gonderdı gene bana sen hala burdamısın ne barkotu gıtt dıyorum sana sınırlendırme benı dedı ben bısey demedım ben pek ses cıkaramayn hep susan bırı oldugum ıcın oldugum ıcın neyse.... bayan 6 tup kan aldı benden onları yukarı cıkarmam lazımdı genetık laborotuarına cıkardım ordakı bayanlar cok ıyıydı valla allah razı olsun.... ordakı bayn dedıkı sana barkot verılmedımı bı karısıkklık olucak 3 tubu baana ver assadan barkot al 3 tubude yanımdakı arkadaıma verceksın sımdı verme karısır 2 3 kere us kat alt kat gıt gel yaptım bıda ındım assa barkot vermeyen bagıran adamın yanındakı bayana uzattım kımlıgı dedı eksık var 1 tup daha kan alınck barkotu verdı hemsıreye gıttım elımde tupte kanlar pıhtılascak nerdeyse hemsıre dedı ben sana demedımmı barkot cıkar bak ıkıncıkez delıncek kolun bende ben napım kovdu benı 2 kere dedımm kanı aldı ıyneyı cıkardı kolumdan nasıl kan bosalıyor ama kolum hep kan oldu ben itp tırombasıt hastasıyım ıyne bıle batsa elıme kanama ve kanamnın durmama rıskı var dusnun artık okadar cok uzuldumkı sınırlendımkı bısey dıyemedım us kata cıktım 3 kanı bıde barkotları verdım ordakı bayan gordu komudakı kanları dedkı ben dun aksam senın kanını almadımkı kolun 2 kere delınmesın dıye bende anlattım durumu bunlarnasıl ıs yapıyor sana bagırmaya kovmaya boyle davramaya nehakkı var.... ben ses cıkarmadım ama esım yanımda olsaydı ortalık cok kotu karısırdı onun yuzunden hayatım tehlıkeye gırbılırdı dengesız hıc dınlemeden sureklı bagırdı cagırdı agzımı acmama ızın vermedı kolum okadar cok agrıyorkı cok kan kaybettım bugun...
Benide Güldürdün simdi gayet ciddi yapmistim yorumumu
Resme bak beni gör canim,hep gulelim INSALLAH estagfurullah ne sacmaligi arada delirmek iyidirSenin yoruma kadar bende cok ciddi idim ve boyle bir konuda gulecegim aklima gelmezdi
Tuhaflik bende bazen boyle birsey hayalimde canlanir saatlerce gulebilirimAma hakikaten cok guldum, bir suredir hic bu kadar gulmemistim o yuzden sacmaladim kendi kendime galiba Arada deliligim tutuyor hee
Bu kişi sağlık personeli değil sekreter . Bence bu insan hangi yerde çalışsa böyle olurdu . Kişilik meselesi. Şikayetle düzeleceğini düşünüyorum ben de .Canim çok uzuldum bende sağlık personelinin devlette.hepinize soyluyorum boyle biseyle karsilasirsaniz hemen hastanenin hasta haklari birimine şikayet edin.eğer hakliysaniz maastan kesme kinama uyari her turlu Cezayi verirler ona.evde karilarina kocalarina söz geçirmezler hastanede zavalli hastalarla ego tatmin ederler.bir saglikci olarak utaniyorum bunlardan
Burdaki doktor değil . Sopalık ne demekse!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?