devlet hastanesın bugun karsılastıgım çalısan nekadar vıjdansız umursamaz kendını begenmıs anmadım

o sana bagirdiginda sende ona bagircaksin terbiyesiz parasini kim veriyo acaba sanki doktorluk yapiyo alti ustu barkod vercek

Canım ben doktorları söylüyorum sende karıştırdın konuyu evet bana hakaret etse şikayet etsem sonuç alamıyorum ama orada paralarsam içim rahatlar istediği yere de şikayet edebilir benim için böyle

Bana gerizakalı derse yada aynı eyleme girerse ben kendimi meşru görürüm al sana gerizekalı diye bu kadar basit

Daha once yazıldı mı bılmıyorum ama ''ALO 184'' saglık bakanlıgı sıkayet hattı, derhal aramalısın ve sıkayet etmelısın.

Canım ben doktorları söylüyorum sende karıştırdın konuyu evet bana hakaret etse şikayet etsem sonuç alamıyorum ama orada paralarsam içim rahatlar istediği yere de şikayet edebilir benim için böyle

dikkat et bir gün bi doktoru dövdüğün yada hakaret ettiğin için kodese tıkmasınlar seni.

ALLAHIMDAN bulsun bişey diyemiyorum oraya oturunca bişey olduk sanıyolar doktorda yok onların havası emin ol o memur bile değil bildiğin taşören firmanın işçisi, ama adam olduya hani
aynen canım ınan ondekı hava ne doktorda ne doktorun sekreterınde ne laborutuar calısanlarında kımsede yoktu hepsı nazık anlayıslı ıyı davranan ınsanlardı... sadece bana degıl benden once 2 kısıye enaz bagırdı yaslı bı amcaya teyzeye

Simdi doktor, hemsire ve saglik calisanlari yakinlari gelir ve ortalik karışır.
Yaw arkadaş ortada haksızlık varsa niye sessiz kaliyorsunuz anlamıyorum.
Doktor, ogretmen, hemsire, saglik personeli, polis, asker kim işini dogru yapmiyorsa sikayet edin ki herkes haddini bilsin.
Ulke kimsenin babasinin mali degil.

dikkat et bir gün bi doktoru dövdüğün yada hakaret ettiğin için kodese tıkmasınlar seni.

Ederim canım kamera vs varsa ona göre saldırırım sonra açıklasın ben hakaret ettim bana saldırdı diye ki diyebilirse

Zaten onlardaki hava kimsede yok. Sikayet et yine de hastanede sor illa edilecek biri vardır.

Capanin kadin dogum bolumunde sisman bi teyze var kayit alip barkot veriyor. Onumdeki kadinin kulaklari agir isitiyormus soyledi de oyle olduğunu. O hala miymiy konusuyor haliyle kadin da anlamiyor. Birden bagirmaya azarlamaya başladı ben senin icin sesimi yukseltmek zorunda miyim git başımdan diye. Allahhh actim agzimi yumdum gözümü. Sonunda ozur diledi kadından. Sık sık gidiyorum beni gorunce yuzu degisiyor. Lutfen susmayin hakkınızı arayın. Kimse boyle davranamaz

Diğer barkod alacakları neden kovmuyor sonuçta zaten işi o nasıl vermiyorum diyebilir ki öylr bir lüksü yok yani önce barkod verilir onu kan alan bayana verirsiniz sonra kanınız alınır zaten kan alan bayan önce barkoda bakar sonra kanı alır siz neden ses çıkarmıyorsunuz kaç kere barkod al demiş hemşire yani hemşire gönderdi al dedi sorun çıkar dedi demek çok mu zor bir inadı neden siz de tutmuş anlamadım ama ben olsam azarlardım valla hiçte susmazdım.

Sizden güçlü birine denk gelirseniz görürsünüz şiddeti ne kadar faydalıymış.

Evet onların gücü yetiyor gerizekalı demeye hakaret etmeye benimde illa yeter yetmez ise siz göbek atarsınız artık ne diyeyim

Daha once yazıldı mı bılmıyorum ama ''ALO 184'' saglık bakanlıgı sıkayet hattı, derhal aramalısın ve sıkayet etmelısın.
aradım canım ısımı aklıma geldıde radım sıkyet ettım ınsallah gereken yapılır

Ederim canım kamera vs varsa ona göre saldırırım sonra açıklasın ben hakaret ettim bana saldırdı diye ki diyebilirse

Kusura bakma ama sen hep tek taraflı haber okuyorsun herhalde. Hic gormemissin oyleyse saglik calisanina siddet uygulayip da ceza alan insanlari. Hakim senin uyguladığın siddeti mi daha cok onemser saglikcinin kabaligini mi?

Evet onların gücü yetiyor gerizekalı demeye hakaret etmeye benimde illa yeter yetmez ise siz göbek atarsınız artık ne diyeyim

Evet dramatizasyonumuz da başladı hayırlı olsun. Göbek atarsın seviyesine gelmeden şiddetin hayatın herhangi bir alanında bir çözüm olamayacağını anlasanız keşke.

yanına bır arkadası gelmıs teblette bıseye bakıp sohbet edıyordular canım hemsıre zaten seslendı hastay barkot ver dedı oda dedı vermıyorum alsın kanını sınırlendırme benı dedı bana hemsırede mecbur barkotsuz aldı kanı tublere gore... arkadasyla sohbete devam ettı bursuru kıseye bagırdı canım ama benımkı bagrılmanın otesındeydı bıldıgın hayatımlada oynadı benım kanımın durmama rıskı var zaten 2 kere delındı kolum ve hemsıre ıyneyı cıkardıgında cesme gıbı kan bosaldı kolumdan yerelere damladı okadar halsız bıtkınımı suan

Evet dramatizasyonumuz da başladı hayırlı olsun. Göbek atarsın seviyesine gelmeden şiddetin hayatın herhangi bir alanında bir çözüm olamayacağını anlasanız keşke.

Benim için hastanede geçerli değil bu artık dramatazyon dediğiniz devlet hastahanelerinin gerçeği

Yok canım biz de böyle değil,kan vermek için sıra alıyorsun,barkod veriyorlar,daha sonra sıran gelince kanını veriyorsun,hepsi bu tüp götürme,getirme yok bizde.

Susma şunlara karşı ya. Doktorlardan azar yedikleri için hep bunlar. İşini adam gibi yapsın, şikayet et sağlık bakanlığına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…