devlet hastanesın bugun karsılastıgım çalısan nekadar vıjdansız umursamaz kendını begenmıs anmadım

al işte sonra hasta... doktora, hemşireye yada çalışana saldırdı diyorlar... al işte tam sopalıklar.
insanın nasıl gururunu kırıyorlar... çocuk gibi azarlıyorlar.

Size bağırıp çağıran doktor, hemşire ya da çalışanları şikayet edebilirsiniz. Dövmek ne demek?

sımdı aradımalo 184 sıkayetımı yazdırdım bısey cıkırmı acaba

Size bağırıp çağıran doktor, hemşire ya da çalışanları şikayet edebilirsiniz. Dövmek ne demek?

Ettim iki ayrı kanaldan ama sonuç 0 bundan sonra ben paralarım sonra o şikayet etsin nereye ediyor ise yeter canım artık. Oraya hakaret yemeye gitmiyoruz sonuçta işini düzgünce yapmıyorsa bıraksın mesleği açık net

aksine bizim hastanedeki barkod veren beyefendi bana çok yardımcı olmuştu sonuçlarımı çok beklemeyeyim diye gidip kendi alıp gelmişti
insanlık maalesef içten gelen bir şey
çoğu kişide yok

Hangi hastane merak ettim
kartal dr lutfu kırdar egıtım ve arastırma hastanesı ınanın genetık bolumdekı doktor kan alan hemsıre genetık laburatırda calısnlar okadar ıyı anlayıslı nazık davrandılarkı.... ama bu calısn gıbı bırını daha once hıc gormedım nasıl bır egosu havası tavırları vardı anlatamam

Ben yakınım oralara, gideyim de ifadesini alayım

insanlar genellemeden yorum yapmayı öğrenemediler bir türlü.. sen genelleyerek 10 tane örnek bulursun bir başkası gelir aksini söyleyen 20 tane bulur kim haklı o zaman? insanlık mesleğe mevkiiye bakmıyor maalesef..

yarın git hastaneye öğren adını bu kadar zor olmasa gerek
tepkini koy lütfen ki akıllandın ona o barkodu yedir..
aradımşimdi canım sıkayet hattını zaten hastaedeo bımada bıtek kan alma bolumu var yazdırdım sıkayetımı ısmını hatırladım hemsırenın seslnemesı geldı aklıma

Peki devlet hastanesindeki doktorlar günde kaç hastaya bakıyor, kaç tane insan geliyor, kaç ameliyata giriyor, ne kadar çalışıyor, doktor olabilmek için kaç sene okuyor hiç haberiniz var mı? Size ya da başka birine bağırıp çağırmaları kesinlikle çok yanlış ama ben onu paralarım ne demek yahu sürtüştüğümüz herkesi dövelim o zaman?

Evet biliyorum bu mesleğe başlarken onlar bilmiyor mu ? bak şikayet dedin iki ayrı kanaldan edip sonuç alamadığımı söyledim şimdi onlar çok çalışıyor onlar şöyle onlar böyleye başladın. Ben tedavi olmaya gidiyorsam bana gerizekalı diyemez yada konu sahibinin yaptığı gibi davranamaz bu kadar basit hiç bir şey de buna neden gösterilemez kaldı ki etrafımızda da neler duyup göüryoruz ama onlar kaç yıl okudu onlar kaç hastaya bakıyor hakkı değil mi ?

sende ne sabrı var anlamadım arkadaşımm nasıl sessiz kalırsın ben olacaktım ki o adamın kafasını gözünü kırardım orda o nasıl bi hareket o ne dengesizliktir nasıl sinirlendim yaaa nasıl şikayet etmezsinnn lütfen kendini biraz saygın varsa o adamın adını sanını öğren ve hemen şikayet et lütfen

yok canım barkot verılıyor tublerı hangı bolum ıstedıyse testı ben genetık ıcın yaptırdım genetık raboturu verıyor tubu assada kan aldırım gerı yukarı cıkarıyon tabı bana barkot vermedıgı ıcın barkotsuz recete yazan tahlıllere gore aldırdım kanı

hemsırenın seslnemesı aklıma geldı hemen aradım sıkayet hattını sıkayetımı verdım ınsallah gerek yapılır benım hayatımla oynadı resmen kolumdan çesme gıbı kan bosaldı ya durmsaydı kanım ya olebılırdım bıle ıann eve gelınce kendı kendımı yedı neden bırsey demedım bagırmadım dıye ama lafı agzıma tıktı konusturmadıkı hıc

Evet pardon hadi sinirimizi bozan herkesi dövelim o zaman. Sizin sinirlendirdiğiniz insanlar da elbet vardır hayatınızda onlar da sizi bir güzel paralasın, böyle bu işler madem.

Bir insan poliklinikte 100'den fazla hastaya bakmak zorunda kalıyorsa bir yerden sonra sinirlerine hakim olamayabilir, kolay bir iş değil ama bu bağırıp çağırmasına gerekçe olamaz dedim zaten sadece onların da zor şartlar altında çalıştığını söylüyorum.

Konumuz hastane ve görevlilerin dr hemşire vs davranış şekli lütfen konuyu saptırma bu konuda konuşacaksak amenna konuşalım

Ha saptırdın madem her sinirlendirdiğimiz dövelim diye bir şey yok kaldı ki ben o bağlamda bir şey demedim asla var ise göster. Sinirlendiğin kişiyi görmezden gelirsin yada lafı sokar geçersin olay büyüktür 155 arayıp ekip istersin karakolda ifadeni verirsin. Konumuz dışında da cevapladım sizi

sımdı aradımalo 184 sıkayetımı yazdırdım bısey cıkırmı acaba
184 ü bilmem ama hemen BİMER e şikayet et, peşini hiç bırakmazlar, bende acile gitmiştim ve sabah ve bir allahın kulu yok acilde enjeksiyon yaptıracak kimseyi bulamadık yarım saat milletin uyanıp gelmelerini bekledik ve adam gözlerini ovalaya ovalaya bana iğneyi yaptı eşim hemen bimere yazdı ve çok geçmeden hemen hastanenin başhekimi aradı eşimi çağırdı özürler dilendi ve şikayetimizi öyle geri aldık :)

Ne işte çalışırsa çalışsın, ne sıfatta olursa olsun. Çocuk mu var karşısında? Nasıl susuyorsunuz kendinizi ezdiriyorsunuz? Tüplerle beraber kendini yerde bulur beyinsiz! Çok sinirlendim ya. Bunlar hep böyle, sesini çıkarana "siz" diye hitap ediyorlar ama. Susmayacaksın, haddini bildireceksin!

lafınıza karışıyor gibi oluyorum ama sizi dövmeyen şiddet uygulamayan bir insana karşı şiddet içerikli fiilleriniz sizi maalesef ki haksız duruma düşürür. nasıl ki marketten bulgur alırsın bozuk çıkar marketi şikayet edersin sahibini dövmezsin bu da öyle. bana babaannem geçen anlatıyor, aile sağlığı merkezindeki aile hekimi en son gidişlerinde "bir daha randevu almadan gelmeyin, bakmam" demiş. aklınca karşısında yaşlı, cahil biri var, ben bunu nasıl olsa kandırırım diye düşündü herhalde. halbuki böyle bir şey yok kayıtlı tüm hastalarına bakmak zorunda randevulu veya randevusuz olsun. bir dahaki gidişinde selam söyle eğer randevusuz gittin diye bakmazsa torununun onu ilgili tüm makamlara şikayet edeceğini de belirt dedim. yaşlı kadın, dedemin gözleri görmüyor randevuyla mı uğraşacaklar. ama doktorun yaptığı bu artistliğe rağmen gidip de ben bunu bi döveyim benim hastama bakmamak ne demek demiyorum. uygun şikayet yolları varken bu şekilde davranmak despotluktur. şikayetlerin sonuç alması veya almamasının bir manası yok, benim üzerime düşen işin peşini bırakmamak, dövmek değil. o zaman bir zamanlar dükkanımız soyulmuştu gelen polisler hiçbir şeyle ilgilenmedikleri gibi rüşvet olarak da dükkanda olan çorap vs lerden istediler ,o zaman bu polisleri de dövelim? sıkar biraz demi. ben biliyorum ki her meslekte olduğu gibi doktorlarda var polislerde de var çürük yumurta, taksicisinde de öğretmeninde de. içlerinde fedakarlıkla çalışanlar olduğu gibi hayatın kanunu gibi işini sallayan, üstünlük taslayanlar da çıkacaktır.

ALLAHIMDAN bulsun bişey diyemiyorum oraya oturunca bişey olduk sanıyolar doktorda yok onların havası emin ol o memur bile değil bildiğin taşören firmanın işçisi, ama adam olduya hani

Nerelerde şiddet gerektiğini söylediğini işaretledim ayrıca neresi alakasız konuyla? Doktor dövmekle hiçbir şey çözemezsiniz bunu meşru da gösteremezsiniz. Hayatın hiçbir alanında şiddet meşru olamaz buna doktor, hemşire, çalışan da dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…