devlet hastanesın bugun karsılastıgım çalısan nekadar vıjdansız umursamaz kendını begenmıs anmadım

ALYA_DUA

21.05.2014 CANIM BABAM...
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
3.612
2.072
448
37
kızlar hayatımda bukadar kendını begenmıs umursamaz bı ınsan gormedım vallahı... bugun ınanın cınnet gecırdım genetık bazı testlerımı yaptrımak ıcın sabah erkenden kan alma bolumu ıcın sıra aldım beklıyorum 7 tüp kan alıncak bekledım sıram geldı verdım kagıdı.... bayan dedı yukardan tuplerı al gel aldım geldım yanındada bır erkek calısan kayıt yapıp barkot verıcek tek yapacagu bu.... herkeze yaslı genc demeden bagırıyor dengesız ıcımden dedım kesın bu banada bısey der.... neyse kan alıcak olan hemsıre elımdekı tuplerı gordu dedı barkot ala bı eksık olmasın adamın yanıa gıttım gıt alsın kanını vermıyorum barkot dedı neyse hemsırenın yanı dondum dedım boyle dıyor hemsırede seslendı benı gonderdı gene bana sen hala burdamısın ne barkotu gıtt dıyorum sana sınırlendırme benı dedı ben bısey demedım ben pek ses cıkaramayn hep susan bırı oldugum ıcın oldugum ıcın neyse.... bayan 6 tup kan aldı benden onları yukarı cıkarmam lazımdı genetık laborotuarına cıkardım ordakı bayanlar cok ıyıydı valla allah razı olsun.... ordakı bayn dedıkı sana barkot verılmedımı bı karısıkklık olucak 3 tubu baana ver assadan barkot al 3 tubude yanımdakı arkadaıma verceksın sımdı verme karısır 2 3 kere us kat alt kat gıt gel yaptım bıda ındım assa barkot vermeyen bagıran adamın yanındakı bayana uzattım kımlıgı dedı eksık var 1 tup daha kan alınck barkotu verdı hemsıreye gıttım elımde tupte kanlar pıhtılascak nerdeyse hemsıre dedı ben sana demedımmı barkot cıkar bak ıkıncıkez delıncek kolun bende ben napım kovdu benı 2 kere dedımm kanı aldı ıyneyı cıkardı kolumdan nasıl kan bosalıyor ama kolum hep kan oldu ben itp tırombasıt hastasıyım ıyne bıle batsa elıme kanama ve kanamnın durmama rıskı var dusnun artık okadar cok uzuldumkı sınırlendımkı bısey dıyemedım us kata cıktım 3 kanı bıde barkotları verdım ordakı bayan gordu komudakı kanları dedkı ben dun aksam senın kanını almadımkı kolun 2 kere delınmesın dıye bende anlattım durumu bunlarnasıl ıs yapıyor sana bagırmaya kovmaya boyle davramaya nehakkı var.... ben ses cıkarmadım ama esım yanımda olsaydı ortalık cok kotu karısırdı onun yuzunden hayatım tehlıkeye gırbılırdı dengesız hıc dınlemeden sureklı bagırdı cagırdı agzımı acmama ızın vermedı kolum okadar cok agrıyorkı cok kan kaybettım bugun...

Şikayet edin lütfen hemen
Benimde başıma benzer bir olay geldi sağlık bakanlığından tut ta hastane yönetimine kadar gitti bu olay ve doktor hakkında şikayetçi olmak için mahkemeye gidecektim ki benden yalvar yakar özür diledi..

canım bu doktor degıl sadece orda kan ıcın kayıt alıp barkot veren bırı ısmını bıle bılmıyorum keske bılsem ınan okadar sınırlendm uzuldumkı gozlerım doldu hala cok sınırlıyım nekadar kolay bısey ınsan hayatı bu

Yani nasıl ses çıkarmazsın canım yaaaa yani bir dur böyle böyle olacak ne bağırıyorsun denedin mi inanılmaz
canım ınan agzımı acmama ızın vermıyor bagırıyor kovuyor sureklı dınlemıyor hıc

Bimere şikayetini yaz hemen. İçim şişti okurken, hızlı hızlı geçiştirdim de kardeş bu kadar sessizlikte başa bela. Haklı mısın baktın işinin hakkını vermeyip sana caz yapıyorsa sende cırlıycaksın. Bende geçen gün acili birbirşne kattım, hahayatımda hiç 9da muayene için bekletilen hasta görmedim. Hastalar kuyruk olmuş, biryerde kıvrılıp yatmışlar ama banklara, neymiş efendim acil polikliniği 9da başlıycakmış vs. Ben zehirlenmiş olabilirm bnde biliyorum polikliniğe gitmeyi ama ben acildeyim ne 9u dedim, ben cırlarken doktor baktım hop yerinde. Doktor keyf yapıor hastalar acilde bankta yatıyor çok rezaletti ya!

Iyi sabretmissin canim ya bende korkudan devlet hastanelerine gitmiyorum genelde cogu umursamaz ve sacma sapan davraniyor ozellerinde hepsi iyi diyemem ama daha iyi davranildigi kesin -.-

Hastanelerde '' hasta hakları '' adı altında bir bölüm olur her zaman.
Orası ile görüşüp şikayetinizi sunabilirsiniz.

Keşke ağzının payını verseydiniz sessiz kalınca daha da azıtıyorlar.

insanlar oraya keyfine gidiyor sanki
herkes canıyla uğraşıyor bir de bu gerzeklerin tafrasını çekiyor

Bunlara bağırmazsan işini yapmazlar düzgün şekilde geçende de konu açıldı bu tarz benim başıma da geldi okonuda da yazmıştım hakaret edilmişti şikayet ettim sonuç çıkmadı

Dr vs yakınları bizi suçlu çıkardı resmen şiddet çözüm değilmiş vs ee bu karaktersizlerin sözlü şiddeti ne bağırma çağırma ?

Gelirler şimdi buraya da

yarın git hastaneye öğren adını bu kadar zor olmasa gerek
tepkini koy lütfen ki akıllandın ona o barkodu yedir..

Kan vermek için kan tüplerini siz mi alıyorsunuz ve kanları siz mi götürüyorsunuz daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadım,tamam kan vermek için sıra alıyoruz yani yaşadığım şehirdeki devlet has.kanı veriyorum sonra kendileri götürüyor toplu olarak ve kan tüpleri her kan alanlarının yanında toplu olarak var biz birtek sıra alıyoruz.

Ben bir keresinde aile sağlığı merkezindeki doktoru şikayet ettim alo 182 mi öyle bir numaraya şiksyet hattı yani ve ifademi aldılar beni çağırıp şahit var öı dediler yoktu. Bu dr hakkında çok şikayet oluyor dediler ama sonunu bilmiyorum ıyarıyla fln geçiştşriyoelar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…