- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi simonskitty
Ben devlette ilk ve tek kez etlikteki hast gittim adini hatırlamıyorum berbattı! Erkek bi hocadan randevu aldım yelloz bi kadın çıktı karşıma. Hastalara bağırarak konusan dovecekmis gibi sert hareketlerı olan biriydi. 1 yıllık evliydim o ara ilişkide yanma oldu o yüzden gitmiştim. Baştan belirttim yani canım acıyor diye düşün yani. Buna rağmen o yaratık lastik eldiven takip afedersin parmağını zorla sokmaya çalıştı. Ben de çığlık atıp itiraz ettim azarladı beni. Kendimi hiç o kadar kötü hissetmemiştim. Bide bana vajinismus teşhisi koyup psikiyatriye git dedi (o haftaya kadar eşimle sorunsuz ilişkiye giriyordum ne vajinusmusuysa) itiraz ettim bilemem ben belki de değildir dedi. Nalet olsun diyip pahalı meşhur bir hast ye gittim insan gibi muayene ettiler smear aldılar canımı acitmamaya özen göstererek. Dr ilaç verdi çok şükür geçti gitti. Hsg çekileceği zaman da devlette anestezi verilmiyomus, ben yine özelde anestezi altında yaptırdım. Bir de bekarken adet ağrılarım için gitmiştim, Dr yüzüme bakmadan kaç doğum yaptın dedi ben bekarım dedim bana bakıp bekarsan ne geliyorsun buraya ben bakamam sana diyip hemşirelere yollamıştı. Sonra da 3 ay sonrasına ultrason randevusu vermislerdiIyi geceler herkese.. aklımı kurcalayan bir şey var en iyi danışacağım yer burası diye yazayım dedim. Yarın için devlet hastanesi kadın doğum bölümünden randevu aldım. Rutin kontrol ve smear testi için. Ama daha önceden hiç devlet hastanesinde alttan muayene olmadım. Özelde gittiğim doktorum gayet hijyenikti. Kullandığı alet nasıldır, aletin ucuna koruyucu bir şey takıyor mudur acaba diye huylandım simdi. Gideceğim hastane ankara yenimahalle devlet hastanesi. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Devlet hastanelerinde vajinal muayene hijyenik midir???