devlet hastanelerinde ücretsiz meme küçültme

Evet yapılıyor. Arkadaşım iki sene önce yapmıştı hiç bir ücret ödemedi.

Arkadaşımın göğüsleri çok büyüktü artık sağlık sorunu oluşturuyordu. Tabi bunu muaneden sonra doktor bir rapor yazmıştı. Hangi bölüme gittiğini hatırlamıyorum. Sırt eğriliğine sebeb olabilecek kadar büyüktü.

ben meme küçültme ameliyatı oldum fakat özelde oldum devlette korktum nedense ilgilenmezler diye ama çoğu arkadaşım devlette oldu zaten onun şartları var kilona göre göğüs ölçüne göre sana heyet kararı çıkartıyorlar

özel de 10 binden başlıyordu bütçem yetmez devlette iyi bir doktor bulurum inşallah siz memnunmuşsunuz sonradan tekrar büyğme olur diyorlar doğru mu

İzmir çiğli eğitim araştırma hastanesınde oldm heyet raporu aldm ucret ödememdım ama zorlu bı sürectı 15 seans fızık tedavı gordum onu alıp ege unıverstesıne gıttım skolyoz vardı bu yuzden aldm raporumu 14 kasımda 2018 de oldm amelıyat doktorum cok ıyıydı amelıyatım zor gecmedı sadece sonrasında sırt ustu yatmaktan agrılarım oldu sandığım kadar acılı agrılı bı sürec degıldı zorlanmadım koltuk altına kadar dikişlerim var bugun pansuman bezlerı cıkarıldı evde dınlenıyorum

Geçmiş olsun skolyoz muydu ücretsiz olmasına sebep bende de skolyoz var çok hafif bunun omuz ve sırt ağrıları var ama benim cesaretim yok çocuklarım küçük bakıma ihtiyaçları da var sırf bu yüzden muallaktayim ://

Goguslerinin ölçüleri kaçtı ?? Birde kaça düştü şuan ölçüler ?

Ben ilk fızık bolumune gıttım skolyoz var dendı 15 gun fızık gorup gereklı belgelerle baska hastaneye gıttım 3 profosor ımza verdı agrıları skolyoza baglı meme buyuklugune baglı olabılır dıye onu alıp plastık cerraha geldom gun verdı oldum amelıyat 3 kılo çıkarıldı dendı ama sanmıyorum ben yınede kuculdu suan net ölçümü bılmıyorum ama gozumde buyuttugum gıbı degılmış agrım olmadı

Göğüslerim 95 c idi şuan bılemıyorum meme başını baya yukarı aldı yanlardanda aldı dikişler koltuk altı h hızasından baslıyor
Benim 95d ama çok sarkık yani ilk evlendiğinde 85 b giyiyordum zaten doğumlardan sonra çatlak ve sarkma oldu çok ağrılı olduğunu söylüyorlar o yüzden çekiniyorum peki cerrahın ismini öğrenebilir miyim ?

Benım ağrım olmadı doktorum cok ıyıydı mehmet onur öztürktü elınden gelenın fazlasını yaptı İzmir çiğli hastanesınde

Benım ağrım olmadı doktorum cok ıyıydı mehmet onur öztürktü elınden gelenın fazlasını yaptı İzmir çiğli hastanesınde
Eminim küçüldüğü için mutlu olmuşsun dur :)) en çok istedigim şey de bu şuan ameliyat üzerinden kaç gün geçti rahat hareket edebiliyor musun ?

Eminim küçüldüğü için mutlu olmuşsun dur :)) en çok istedigim şey de bu şuan ameliyat üzerinden kaç gün geçti rahat hareket edebiliyor musun ?
Mrb yarın ıkı hafta bıtecek hala dınlenıyorum sadece sırt üstü yatabılıyorum dikişim fazla koltuk altına kadar kol altındada duzeltmeler yapmış doktorum hareketlerım evet bıraz kısıtlı ama agrı sancı yok sadece hissizlık oldugundan gerılıyorum bazen sankı taş var göğüs yerınde oyle hısse kapılıyorum boyun sırt agrısı cok zorluyor benı

Anladım canım ins bı an önce iyileştirsin peki yağ alındı mi benim alınmasına gerek yok sanırım çok sarkık ve boş zaten ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…