- 8 Nisan 2017
- 56.937
- 298.989
- Konu Sahibi organikmavi
32 ölçümü boyundan aşağı mi ?Yağ aldm demedı ama kenarlarda srakn derıyı toparladm dedı ondan dikişim normalden fazla meme başı 32 cm den 15 cm yukarı aldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
32 ölçümü boyundan aşağı mi ?Yağ aldm demedı ama kenarlarda srakn derıyı toparladm dedı ondan dikişim normalden fazla meme başı 32 cm den 15 cm yukarı aldı
32 den 15 e dusurdu evet baya dik duruyo meme başı yuksekte32 ölçümü boyundan aşağı mi ?
Ben o ölçümüm kaç bilmiyorum sadece kap ölçümü yaptım evde hiç muayene ye gitmedim ama eminim bunlar sebepse ücretsiz olmasına bel eğriliği bel ağrısı eklemlerde sorunların var zaten32 den 15 e dusurdu evet baya dik duruyo meme başı yuksekte
Bu amelıyatı olmak istiyorsanız eger şansınızı heyet raporu alarak deneyın bence bı cok ınsan cok para verıp yaptırıyor bu estetik degıl bı sağlık sorunu uzun bı süreç ama deger 1 seneyı buldu bnm fızık tedavı gordum 15 gun sırt bel agrısı var dıye gecmedı amelıyata karar verdımBen o ölçümüm kaç bilmiyorum sadece kap ölçümü yaptım evde hiç muayene ye gitmedim ama eminim bunlar sebepse ücretsiz olmasına bel eğriliği bel ağrısı eklemlerde sorunların var zaten
Ben estetik açıdan istiyorum en çok çünkü kendim bile görüntüsünü den rahatsızım hiç bir giydiğim olmuyor aslında 44 bedenim ama 46 bazen 48 oluyor :/Bu amelıyatı olmak istiyorsanız eger şansınızı heyet raporu alarak deneyın bence bı cok ınsan cok para verıp yaptırıyor bu estetik degıl bı sağlık sorunu uzun bı süreç ama deger 1 seneyı buldu bnm fızık tedavı gordum 15 gun
Ücretsiz olmak ıstıyosan eger dr a ve heyete bunu deme bence saglık sorunu olduguna ınandıklarında raporu verıyolar dıger turlu önemsemezler bıle bende dedım kıyafet bulamıyorum vs dıye ama raporu sırt agrısı meme buyuklugune baglıdır dıye duzenledıler raporuBen estetik açıdan istiyorum en çok çünkü kendim bile görüntüsünü den rahatsızım hiç bir giydiğim olmuyor aslında 44 bedenim ama 46 bazen 48 oluyor :/
Bende zaten ağrı mevcut eğrilik ve eklemlerde ki iltihaptan dolayı bel ağrısı olduğu falan raporlarim mevcut şuanÜcretsiz olmak ıstıyosan eger dr a ve heyete bunu deme bence saglık sorunu olduguna ınandıklarında raporu verıyolar dıger turlu önemsemezler bıle bende dedım kıyafet bulamıyorum vs dıye ama raporu sırt agrısı meme buyuklugune baglıdır dıye duzenledıler raporu
Bu durumda hemen verırler rapor bendekı skolyoz etken oldu raporu almama bence karar verdıysenız vazgecmeyın bana herkes aılem ugrasma dedı paralı ol dedı istemedim estetık gıbı algılansın ıstemedım cunku cıddı sorun yasıyodum buyuk dıye bu yuzden raporu aldmBende zaten ağrı mevcut eğrilik ve eklemlerde ki iltihaptan dolayı bel ağrısı olduğu falan raporlarim mevcut şuan
Bende hala cesaret yok masada kalma korkusundan kurtulsam olacağım :/Bu durumda hemen verırler rapor bendekı skolyoz etken oldu raporu almama bence karar verdıysenız vazgecmeyın bana herkes aılem ugrasma dedı paralı ol dedı istemedim estetık gıbı algılansın ıstemedım cunku cıddı sorun yasıyodum buyuk dıye bu yuzden raporu aldm
Allah korusun okadar zor bı amelıyat degıl bu ben cok korkarak gırdım ama bı uyudum uyandım bısey yoktu cok öksürerek uyandım agrı acı yoktu 3 saat sonra kalktm dolaştım korkmanıza gerek yok gereklı her turlu tahlıl yapılıp alınıyor amelıyata anestezı onay verıyor aksı bı rahatsızlık yoksa onaylıyorBende hala cesaret yok masada kalma korkusundan kurtulsam olacağım :/
Kaç saat sürdü pekiAllah korusun okadar zor bı amelıyat degıl bu ben cok korkarak gırdım ama bı uyudum uyandım bısey yoktu cok öksürerek uyandım agrı acı yoktu 3 saat sonra kalktm dolaştım korkmanıza gerek yok gereklı her turlu tahlıl yapılıp alınıyor amelıyata anestezı onay verıyor aksı bı rahatsızlık yoksa onaylıyor
Toplamda uyanmayla bırlıkte 4 bucuk falandı amelıyat 3 bucuk saat sürdü sanırımKaç saat sürdü peki
Benim komşum 4 kg yağ aldirdi 10 sat sürmüştü :/Toplamda uyanmayla bırlıkte 4 bucuk falandı amelıyat 3 bucuk saat sürdü sanırım
10 saat toplamıdır o amelıyat suresı degıldır bekleme falan uyandırma uzun suruyorBenim komşum 4 kg yağ aldirdi 10 sat sürmüştü :/
Anladım foto eklemeyi düşünüyor musun peki ?10 saat toplamıdır o amelıyat suresı degıldır bekleme falan uyandırma uzun suruyor