Devamli Terslik Cikiyor, Vaz mi Gecmeliyim ?

bence bir kez olsun yanına git..
sonrasında pişman olmamak için..
o zaman karar ver..
ben olsam öyle yapardım

hep kendi duygularından bahsetmişsin..
peki bu adam ne hissediyor sana karşı ? 1,5 senede bir kere bile gelme imkanı olmadı mı ?
neden habire sen bir bahaneyle giymeye çalışıyorsun ?

Oyle yaparsam da omur boyu acaba olucak icimde ( hani en azindan onu taniyip uygun olmadigina kanaat getirmek daha az aci verir, ama bu kadar yogun duygular hissederken askini kalbine gommek de cok zor geliyor
Acabaların seni bir ömür kemirmesine izin verme. Biraz daha dene. Neticede hoşlandığım değil aşık olduğum adam diyorsun. Kısmetin değilse bile en azından ben çabaladım ama kısmet değilmiş diyebilesin.

Uff benim başıma gelecek olan en son aksilik geldi.. ohal çıktı.. Memur bile değildim.. Herkes dedi aha gidemicen yandı biletin.. O havalanına gidene kadar neler çektim.. İlk pasaportumu unuttum evde.. Sonra geri döndüm... Pasaportu alırken çantamı unutmuşum gitmişim geri döndüm.. Herşeyi tamamladım... Bindim taksiye havaalanına doğru giderken taksi kaza yaptı.. sağ sağlim havaalanına gittim... baktım telefon yok.. Dedim kesin unuttum. oraya gidince nasıl haberleşeceğim çocukla.. havaalanından çıktım tekrar metroya bindim. Çantamda telefon çalıyor. Tekrar inip geriye doğru yine havaalaına gittim. allahtan uçak akşam vaktiydide yeitşebildim..

Aşk işte.. Heyecandan elim ayağıma dolandı..
Ne kadar aksilik olursa olsun git bence..
Bence birbirinizin kaderisiniz... zorlu bir kader ama olsun.. Daha ekşinllı

"bu cok uzucu berenicce, demek ki biz birbirimizin kaderi degiliz oyle gorunuyor" (ingilizcesi: " it is very sad berenicce. it appears that we are not meant to be together.... " )

bu mesaja karşılık

bir kere denemeden bilemeyiz yaz...

Bence dedikleriniz çok mantıklı.Berenicce bunları yaptığında açık açık belli olcak ve kartları baya ortaya sermiş olucaksın ve karşı tarafında ne istediği belli olacak.

Ondan bir çaba var mı ? En kötüsüde bu içinde ukte kalma durumu.En azından böyle yapınca ben yapılabilcek her şeyi yaptım dersin kafanda belirsizlik olmaz bazı şeylerde de üstüne düşmeyince kendi kendine sana geliyor.

Ahh ahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…