• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi devam sutu ile yogurt yapimi konusunda yardim lutfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

burkburk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
3.743
0
66
Diğer
Merhaba arkadaslar..iki defa denedim ama tutturamadim..devam sutuyle yogurt yapanlardan yardim istiyorum. Tarifinizi tum ayrintilariyla yazarsaniz cok mutlu olurum..

Merhaba arkadaslar..iki defa denedim ama tutturamadim..devam sutuyle yogurt yapanlardan yardim istiyorum. Tarifinizi tum ayrintilariyla yazarsaniz cok mutlu olurum..

100ml devam sutunun ıcıne 2 cay kasıgı yogurt koy ılık olmalı mayaladıktan sonra bır bezle sar oldu bıttı bebeısın kac aylık bu arada:49:

4.ayimiz dun bitti teyzesi:)kizim kaka konusunda biraz nazli oldugu icin ek gidaya baslamamiz gerekiyo..aslindasutum yeterli ama 4-5gunde bir kaka yapiyo ve bazen fitil vermek zorunda kaliyorum. Doktor bagirsak hareketleri hizlansn diye ek gida onerdi ama yapamiyorum yogurdu cok komik halim:) cam kavanozda yaptim kapagini kapattim sardim ama olmuyo bi turlu off:((

Back