• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devam etmeli miyim?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
48
31
Onclikle elestirmek icin yazicaklar yazmasin. Zaten benim de basima ilk kez boyle birsey geliyo. Bundan 1 ay once bi siteye uye oldum soru cevap seklinde isim foto yok anonimiz tabi bunun verdigi bi rahatlik var birinin sorusuna gizli yanit verdim o sekilde konusmaya basladik ama maalesef bu konusma cinsellige yonelik oldu bi sure bu sekilde devam ettik ben uzun sure konusacagimizi tahmin etmemistim. tabi sadece yazisiyoduk ne fotograf gorduk ne baska bisey ama sonra normal konusmaya basladik her konuda cok kafa dengi geldi bana nedense sozlerinden soylediklerinden etkilenmeye basladim. 23 yasinda daha once kiz arkadasi olmamis ama cok iyi bi okulda okuyor okuldan meslekten falan bahsettik. Asla asla bana baski yapmadi hicbi konuda zaten bende ne fotograf istedim ne baska bisey cunku kendimi kotu hissediyodum oda zaten keske en basta boyle tanismasaydik ozur dilerim yaptigim hayvanlikti bidaha asla boyle bi konu acmayacagim dedi. İlk basta konustuklarimizi unut gercekte tanismis olsa utanirdim oyle biri degilim dedi yani akli sadece cinsellikte olan. Zaten ben de oyle biri degilim. Neyse biz yine gece gunduz orda konusmya devam ettik hatta kavga etmeye bile basladik o her seferinde altta aldi. Bir ara ilerde belki gorusuruz dedi ben de internet ortamina guvenmiyorum ayni zamanda tanisma seklimizden dolayida kim oldugumu soylemek istemiyorum gercek bir tanisma icin konusmamistim seninle en basta boyle bir dusuncem yoktu sanal konusacaksak devam edelim boyle dedim tamam peki seni zorlamiyorum dedi. Ona guvenmedigimi her seferinde soyledim o yine beni alttan aldi. İnternete guvenmiyorum sanaldan kimseye guvenmem ben diyip duruyodum surekli. O da her seferinde dogru soyledigini ispat etti. yine ayni sekilde biz surekli konusuyorduk sabahtan aksama kadar birbirimizi kiskanmayabile basladik ama hala ben onu gercek hayatima dahil etmeye korktum . O hesabini kapatmaya karar verdi. Mail adreslerimizi verdik ara sira oradan yazisacagiz. Senin icin whatsapp hesabi alayim falan demisti ama ben istemedim telefonumu vermek. Neyse basima ilk kez boyle bisey geliyor, muhtemelen gorunce begenmeyecegim o buyu bozulacak biliyorum :) Sizce devam etmeli miyim konusmaya yoksa bitirmeli miyim? devam edersem fotografini falan da isteyecegim tabii ki. Bu arada yasli sisman biri olabilir diyenler falan cikicaktir ama 23 yasinda oldugunu ispatlsdi bisekilde yalan yok ortada

Etmemelisin. Adam baştan belli etmiş ne olduğunu şimdi ben öyle değilim demesine mi inanıyorsunuz yoksa çok mu safsınız?
İyide o ilk basta olan bisey. Bir gun sadece, bir daha asla acilmadi konu bende bu konuda kati oldugumu soyledim.

nasıl ispat etti doğru söylediğini yemin ederekmi?
güzel bi yerde okuduğuna falan nasıl inanabildiniz?
üstelik bodoslama cinsellikten girmiş.
adam 23 yaşında olmayabilir, evli olabilir, psikopat olabilir. belki erkek bile olmayabilir :KK70:
Yani evet baslangic oyle oldu ama sonucta ben de konustum, ki gercek hayatta kimseyle birlikte olmamis biriyim cinsel anlamda yani. E o zaman karsimdaki seks duskunu oldugumu mu dusunsun bu durumda?

Arkana bakmadan kac bence...
Yoksa cok pisman olursun coook...
Netten herseyi yazmak oldukca kolay canim...
Oldukca saf birisin belli kendine yazik etme ...
Etrafta erkek mi kalmadi ?

Yani evet baslangic oyle oldu ama sonucta ben de konustum, ki gercek hayatta kimseyle birlikte olmamis biriyim cinsel anlamda yani. E o zaman karsimdaki seks duskunu oldugumu mu dusunsun bu durumda?
e görüşmek istiyosan görüş madem, burda ne desek ikna olmayacaksın

nasıl ispatladığını merak ettim ayrıca 23 yaşında olması şişman olmadığınınmı göstergesi onuda anlamadım..bak cnm daha küçüksün sanırım hayatta neler oluyor yıllarca tanıdığın evlendiğin adam bile yeri geliyor farklı huylarını gösteriyor sen böyle int.falan sakın yaklaşma pişman olacağın şeyler yapma..

Gorusecegim demedim ki, eger konusmaya devam edersem ve gercekten guvenirsem birkac ay sonra gorusurum zaten. Pat diye bulusacak degilim
nasıl güveneceksin onu merak ediyorum, yahu adam inmi cinmi belli değil. görüşsende güvenmek çok zor değilmi. millet kocasını güvenmiyo diğer topikte. nasıl ikna olcaksın iyi biri olduğuna?

neden inanmak istediğine inanıyorsun? Ve bizi de inandırmaya çalışıyorsun? Adam belli canım kendine yazık etme belli ki yaşın daha küçük gerçek hayatta birilieriyle tanış görüş.

On yildir tanidiginiz birine hatta akrabalariniza bile guvenemiyorsunuz bu zamanda. Haberleri gormuyor musunuz? Insanlar guvenip hayatini birlestirdikleri insanlar tarafindan dovuluyor, aldatiliyor hatta olduruluyorlar. Siz iki gun once tanistiginiz, yuz yuze bile gorusmediginiz ve ilk sohbetinizi cinsellik uzerine yaptiginiz birine olan guveninizden soz ediyorsunuz. Ya iyi biriyse, deyip abuk sabuk biriyle karsilasirsaniz -ki bu kucuk bir olasilik degil- bir de ondan nasil kurtulacaginizi dusunmekle harap olabilirsiniz.

Arkana bakmadan kac bence...
Yoksa cok pisman olursun coook...
Netten herseyi yazmak oldukca kolay canim...
Oldukca saf birisin belli kendine yazik etme ...
Etrafta erkek mi kalmadi ?

Kesinlikle size katılıyorum internette her şeyi yazmak o kadar kolay ki... Bir çok karı-koca ilişkisinde bile cinsellik hakkında konuşmak hala bir tabuyken daha tanımadığı bir insanla bu konuda konuşan birinin niyetinin çok da saf temiz olduğuna inanmak pek mümkün değil.

On yildir tanidiginiz birine hatta akrabalariniza bile guvenemiyorsunuz bu zamanda. Haberleri gormuyor musunuz? Insanlar guvenip hayatini birlestirdikleri insanlar tarafindan dovuluyor, aldatiliyor hatta olduruluyorlar. Siz iki gun once tanistiginiz, yuz yuze bile gorusmediginiz ve ilk sohbetinizi cinsellik uzerine yaptiginiz birine olan guveninizden soz ediyorsunuz. Ya iyi biriyse, deyip abuk sabuk biriyle karsilasirsaniz -ki bu kucuk bir olasilik degil- bir de ondan nasil kurtulacaginizi dusunmekle harap olabilirsiniz.
Tamam haklisiniz olabilir ben tabiki adam mukemmel, iyi kalpli falan demiyorum hersey olabilir. Ama zaten ben ona senle asla gorusmeyecegim dedim. boyle tereddutte kaldigimi bilmiyor yani, sadece sanal sekilde devam edicez saniyor. Kotu niyetli olsa israr etmez miydi?

yani bu biraz karşındakinin zihniyetine bağlı nsanlar tek gecelik diye baslayıp bir bakıyorsun evleniyorlar.
ama böyle gizli saklı zor yani.

Back