- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Onclikle elestirmek icin yazicaklar yazmasin. Zaten benim de basima ilk kez boyle birsey geliyo. Bundan 1 ay once bi siteye uye oldum soru cevap seklinde isim foto yok anonimiz tabi bunun verdigi bi rahatlik var birinin sorusuna gizli yanit verdim o sekilde konusmaya basladik ama maalesef bu konusma cinsellige yonelik oldu bi sure bu sekilde devam ettik ben uzun sure konusacagimizi tahmin etmemistim. tabi sadece yazisiyoduk ne fotograf gorduk ne baska bisey ama sonra normal konusmaya basladik her konuda cok kafa dengi geldi bana nedense sozlerinden soylediklerinden etkilenmeye basladim. 23 yasinda daha once kiz arkadasi olmamis ama cok iyi bi okulda okuyor okuldan meslekten falan bahsettik. Asla asla bana baski yapmadi hicbi konuda zaten bende ne fotograf istedim ne baska bisey cunku kendimi kotu hissediyodum oda zaten keske en basta boyle tanismasaydik ozur dilerim yaptigim hayvanlikti bidaha asla boyle bi konu acmayacagim dedi. İlk basta konustuklarimizi unut gercekte tanismis olsa utanirdim oyle biri degilim dedi yani akli sadece cinsellikte olan. Zaten ben de oyle biri degilim. Neyse biz yine gece gunduz orda konusmya devam ettik hatta kavga etmeye bile basladik o her seferinde altta aldi. Bir ara ilerde belki gorusuruz dedi ben de internet ortamina guvenmiyorum ayni zamanda tanisma seklimizden dolayida kim oldugumu soylemek istemiyorum gercek bir tanisma icin konusmamistim seninle en basta boyle bir dusuncem yoktu sanal konusacaksak devam edelim boyle dedim tamam peki seni zorlamiyorum dedi. Ona guvenmedigimi her seferinde soyledim o yine beni alttan aldi. İnternete guvenmiyorum sanaldan kimseye guvenmem ben diyip duruyodum surekli. O da her seferinde dogru soyledigini ispat etti. yine ayni sekilde biz surekli konusuyorduk sabahtan aksama kadar birbirimizi kiskanmayabile basladik ama hala ben onu gercek hayatima dahil etmeye korktum . O hesabini kapatmaya karar verdi. Mail adreslerimizi verdik ara sira oradan yazisacagiz. Senin icin whatsapp hesabi alayim falan demisti ama ben istemedim telefonumu vermek. Neyse basima ilk kez boyle bisey geliyor, muhtemelen gorunce begenmeyecegim o buyu bozulacak biliyorum :) Sizce devam etmeli miyim konusmaya yoksa bitirmeli miyim? devam edersem fotografini falan da isteyecegim tabii ki. Bu arada yasli sisman biri olabilir diyenler falan cikicaktir ama 23 yasinda oldugunu ispatlsdi bisekilde yalan yok ortada