Detofit diyeti macerasi .2

Allah kabul etsin ayse hanim tamam yazicamm zayen bende oruc lu olucam yarin rabbim bixim kilolarimizdan tez zamanda kutarsin .soyle diyim bende 2dogum ysptim sexeryanla biri 15yasinda biri olduu dis gebelik.vericez emin olun 105kilodan 57 dusmustum son olaydan sonra bu hale geldimm gidicekk kilo ben inaniyorum

Ayyyy maşallah çok güzel vermissin nasıl verdin yaaa 105 bide 57 e inmek muhtesemsin walla bende vermek istiyoooooommm Sadece 30 kilocukkk yardimmmm.....!!!!!!

Ayyyy maşallah çok güzel vermissin nasıl verdin yaaa 105 bide 57 e inmek muhtesemsin walla bende vermek istiyoooooommm Sadece 30 kilocukkk yardimmmm.....!!!!!!
Ilk inac sonra irade sonra sabir bunlar olmazsa hic bisey olmaz ayse hanim diyet yapiyorum demiyeceksin kendine saglikli yasiyacam diyeceksin ve ben asla pazartesi basliyacam kelimesini kullanmadim ben 1bucuk sene balli su ictim beyaz lahana corbasi yedim ama sagliksiz bi diyetti simdi asla yapmam osekilde rejim nerdeyse mide kanseri oluyodum suanki yaptigim beni mutlu ediyo sende kendine bir yol cizzz

Eeee peki canm nasıl verdin o 48 kiloyu onu merak ediyom bi kaç formülünu paylasirmisin Rica etsem daha 22 yasindayim ve bu kilolarla hayatımı dewam ettirmek istemiyommm

Eeee peki canm nasıl verdin o 48 kiloyu onu merak ediyom bi kaç formülünu paylasirmisin Rica etsem daha 22 yasindayim ve bu kilolarla hayatımı dewam ettirmek istemiyommm
Ayse hanim benim rejime baslamama sebep esimdi 22 yasindayken agrima gitmisti konusmalri ve inac yaptim vericem dedim ve nefsime hakim olmak icin elimden geleni yaptim beyaz lahana corbasi yedim tam 6ay sonraebru salliyla pilates yaptim sonra gulluk yiyecekler yedim yani bir gun kivircik sadece bir gundomates sonra 3gunluk kiraz yedim oyle iste baska bisey yapmadim ama hic bir sey yemedim

Canm iraden bana ders olur inşallah bu arada berat kandilin mübarek olsun canm ... Yaşam koçum olmanı istiyorum beraber verelim su iğrenç kilolari. .. Eşim şu halimle bile kıskanıyor kim bilir zayiflasam ne olur acaba ... Ayyyy hadiiii. inşaallah

Allah razi olsun sizinde kandiliniz mubarek olsun .neguzel iste sevgisi bitmeyen bir es elimden geleni yapmaya calisirimm

merhaba ben o urunu aldim hepsini cope attim sagligimdan olacaktim nerdeyse. o zayifladim diyenlerin hepsi hikaye aldanmayin lutfen. en basta sagliginiza sonra paraniza yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…