- 13 Mart 2016
- 15
- 5
- 1
- 43
- Konu Sahibi ozlenen bebek
-
ben yaptim ve hic memnun kalmadim. bu diyetle kilo vermek imkansiz. o gonderdikleri cay fena halde tansiyon dusuruyor.benim tansiyonum normalde d
ben yaptim ve hic memnun kalmadim. bu diyetle kilo vermek imkansiz. o gonderdikleri cay fena halde tansiyon dusuruyor.benim tansiyonum normalde de dusuk zaten hastanelik oluyordum nerdeyse.shake dedikleri sey de keciboynuzu tozu. attim cope gitti. kesinnnlikle tavsiye etmem.kendi kendime yedigime dikkat ediyorum 6 dan sora bisey yemiyorum hem daha enerjigim hem de kilo veriyorum.
inanilmaz 57 kilo muthis. maaşallah demekki baya iradeliymissin.gercekten hayran oldum ve cok taktir ettim. 10 kilo ne ki verirsin ınş.inaniyorum sana. benimde bi 9 kilo vermem lazim.ama kpss ye hazirlaniorm o yuzden surekli oturuorm.sinava kadar 5 kilo bile versem sukredicem. geri kalanini zaten yaz gelio veririm ınş. bi de artik 2. cocuk dusunuorz.hamilelikten once mutlaka ideal kiloma kavusmam lazim :)Evet ben suan isvec diyeti yapiyorum 2gunum 1.400 gitti zaten 13 gunlukbi diyett ama 6gunude biraka biliyosun net dediklerine uyarsan super bi diyet tabi sonrasindasporunu ve yediklerine dikkat edersen super ben bu diyeti degilde baska bi deyetle 1senede 57 kilo vermistim ve 8sene sonra 2ameliyat gecirincee 10kilo aldim simdi 10kiloyu vericem ve hayatima devam edicem-;
sinava hazirlaniorm bi de cocuk var senin mesajindan sora isvec diyetine baktim şu surecte bana zor geldi. simdilik yediklerime dikkat ediyorm. ama 23 mayista baslamayi dusunuorm :)Ozaman sana isvvec diyeti yap derim isteginbkiliya dusersinn
tesekkur ederim:)Allah hakkinda hayirlisini eylesin unsallah hakkinda
Mrb özlenen bebek :) benim acil vermem lazm doğum kilolariyla kala kaldım bide sezeryanle doğurunca yapistilar bana şuan 90 kiloyum sen dene ise yaradiysa yazarsin bende denerim elma sirkesini ....pazartesi baslicam diyete bakalım. ... Tabi su iki gün oruç tutucam ... Ondan pazartesi:)Ayse hanim meraba ben o diyetle kotu bi deneyim yasadim asla kilo vermedim aldim cayindan ictim oksuruye kaldim verdigim para helal degill bence onun yerine elma ve bal diyetini yapin uzun zaman alir ama kesin ve net cozum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?