lancome miracle a bak tatlım benım parfumum harıkadırsınıfa kızlar gırınce sınıf yumoş kokuyo dıyorlar noa yı ben hiç deterjana benzetemedim aksine bozuk kolonya gibi kokuyordu sen genede ıkısınede bak canım ama lancome miracle harikadir yanı
arkadaşlar bi gün yolda giderken yanımdan bir bayan geçti. parfüm kokusu o kadar güzeldi ki. aynı omomatik gibi kokuyodu. ama ben ne kadar aradıysam öyle bir parfüm bulamadım. acaba ne olabilir?
Miracle'i çok merak ettim
banyodan çıkmış gibi tertemız bır hıs verıyor insana çok hoştur:)
Tam dediğiniz kadarıyla hafif temiz aradığım bi parfüm.. Tesadüf eseri buldum inşallah kokusunu severim
Aldığım parfümlerden sürekli midem bulanıyo da sevmeyinceparfümcüde onca kokudan sonra aradığım parfümü buldum sanıyorum eve geliyorum ertesi gün mide bulantısı sonra sıkamıyorum
emınım beğenırsınız 100 / 1000 hemde . bende parfümde seçiciyim ondan bılıyorum:)
Aradigin koku ; Estee Lauder " white linens" olmasin...20 Yildir bu kokunun pesindeyim. Forumdaki tum kokulari denedim. AMA maalesef hicbiri omo matik kokusu gibi degilİnşallaahyarın dışarı çıkabilirsem kokusuna bakıyım artık kadın kovucak beni sürekli koklayıp koklayıp beğenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?