Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lancome miracle a bak tatlım benım parfumum harıkadır sınıfa kızlar gırınce sınıf yumoş kokuyo dıyorlar noa yı ben hiç deterjana benzetemedim aksine bozuk kolonya gibi kokuyordu sen genede ıkısınede bak canım ama lancome miracle harikadir yanı
arkadaşlar bi gün yolda giderken yanımdan bir bayan geçti. parfüm kokusu o kadar güzeldi ki. aynı omomatik gibi kokuyodu. ama ben ne kadar aradıysam öyle bir parfüm bulamadım. acaba ne olabilir?
Miracle'i çok merak ettim
banyodan çıkmış gibi tertemız bır hıs verıyor insana çok hoştur:)
Tam dediğiniz kadarıyla hafif temiz aradığım bi parfüm.. Tesadüf eseri buldum inşallah kokusunu severim
Aldığım parfümlerden sürekli midem bulanıyo da sevmeyince parfümcüde onca kokudan sonra aradığım parfümü buldum sanıyorum eve geliyorum ertesi gün mide bulantısı sonra sıkamıyorum
emınım beğenırsınız 100 / 1000 hemde . bende parfümde seçiciyim ondan bılıyorum:)
Aradigin koku ; Estee Lauder " white linens" olmasin...20 Yildir bu kokunun pesindeyim. Forumdaki tum kokulari denedim. AMA maalesef hicbiri omo matik kokusu gibi degil AMA en sonunda buldum ve cook mutluyum!İnşallaah yarın dışarı çıkabilirsem kokusuna bakıyım artık kadın kovucak beni sürekli koklayıp koklayıp beğenmiyorum