• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deterjan kokulu parfüm...

Ben miracle kullanıyorum arkadaşlarn da dediği gibi aynı yumuşatıcı gibi kokuyo hatta saça sıkınca muhteşem oluyo herkes saçların ne güzel kokuyo yeni mi banyo yaptın diyo aradığınız parfüm o mu bilmiyorum ama ona yakın olduğndan eminim çok ferah bi koku deneyin bence:16:

lancome miracle a bak tatlım benım parfumum harıkadır:69: sınıfa kızlar gırınce sınıf yumoş kokuyo dıyorlar :69::66: noa yı ben hiç deterjana benzetemedim aksine bozuk kolonya gibi kokuyordu sen genede ıkısınede bak canım ama lancome miracle harikadir yanı

cnm lancome miraclenin doldurması var mı?

bende yumuşatıcı kokusuna bayılıyoruuummm:):) miracle onun gibiyse hemen denemek isterim :) ben ralph lauren romance adlı parfümü denedim dp den aldım hatta ama sonradan kullanamadım... çok soğuk bi koku gibi geldi bana...

miracle bana bildiğin omo kokusu gibi geliyor, hiçbir özelliği yok, çekicilik sıfır. hatta bir ara erkek arkadaşımın hoşuna gidiyor diye kullandım ama ne ben onu sevdim ne de o beni ki tenimde hiç kalmazdı ben de hemen üzerine noa sıkardım. :1:

gittim miracle kokladım vee aldım cidden ferahlık temizlik kokuyo :):) ev parfüm doldu böyle bi parfüm ararken ama artık bunu kullanıcam :)

arkadaşlar bi gün yolda giderken yanımdan bir bayan geçti. parfüm kokusu o kadar güzeldi ki. aynı omomatik gibi kokuyodu. ama ben ne kadar aradıysam öyle bir parfüm bulamadım. acaba ne olabilir?

CLEAN SHOWER FRESH ayni sampuan gibi kokuyor hastayim o kokuya ama pahali oldugu icin bir kere satin aldim,kokusu head and shoulders gibi sanki,bir kere yagmura yakalandik arkadasla hemen dediki burasi sampuan koktu =)

banyodan çıkmış gibi tertemız bır hıs verıyor insana çok hoştur:):16:

Tam dediğiniz kadarıyla hafif temiz aradığım bi parfüm.. Tesadüf eseri buldum inşallah kokusunu severim :31:

Aldığım parfümlerden sürekli midem bulanıyo da sevmeyince :50: parfümcüde onca kokudan sonra aradığım parfümü buldum sanıyorum eve geliyorum ertesi gün mide bulantısı sonra sıkamıyorum

Tam dediğiniz kadarıyla hafif temiz aradığım bi parfüm.. Tesadüf eseri buldum inşallah kokusunu severim :31:

Aldığım parfümlerden sürekli midem bulanıyo da sevmeyince :50: parfümcüde onca kokudan sonra aradığım parfümü buldum sanıyorum eve geliyorum ertesi gün mide bulantısı sonra sıkamıyorum

emınım beğenırsınız 100 / 1000 hemde . bende parfümde seçiciyim ondan bılıyorum:)

emınım beğenırsınız 100 / 1000 hemde . bende parfümde seçiciyim ondan bılıyorum:)

İnşallaah :62: yarın dışarı çıkabilirsem kokusuna bakıyım artık kadın kovucak beni sürekli koklayıp koklayıp beğenmiyorum

İnşallaah :62: yarın dışarı çıkabilirsem kokusuna bakıyım artık kadın kovucak beni sürekli koklayıp koklayıp beğenmiyorum
Aradigin koku ; Estee Lauder " white linens" olmasin...20 Yildir bu kokunun pesindeyim. Forumdaki tum kokulari denedim. AMA maalesef hicbiri omo matik kokusu gibi degil:( AMA en sonunda buldum ve cook mutluyum!

chloe signature bence .
hatta ne zaman sıksam annem "kıyafetlerini yeni mi yıkadın mis gibi kokuyor" der :KK68:

Aradığınız parfüm CLEAN Warm Cotton buram buram yeni yıkanmış çamaşır kokuyo insan çok fresh bir parfüm=)

ben thierry mugler alien'ı(mor şişe) ilk kokladığımda deterjan kokusuna benzetmiştim :)

Back