Deterjan kokulu parfüm...

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
arkadaşlar bi gün yolda giderken yanımdan bir bayan geçti. parfüm kokusu o kadar güzeldi ki. aynı omomatik gibi kokuyodu. ama ben ne kadar aradıysam öyle bir parfüm bulamadım. acaba ne olabilir?

hmm sağolun kızlar. hemen bakıcam o mu diye. yalnız sabun gibi değil de basbaya omomatik kokuyodu. acaba yeni yıkanmış çamaşırla mı dışarı çıktı dicem ama sokağı kaplamaz o koku

bende böyle bir koku aradım ve tam olarak bulamasamda şampuanla krem kokusu arası yani bir temizlik kokusu olan du pont u buldum :)

omo kokusu gibi önerisi olan varsa bende fikirlere açığım ...

lancome miracle a bak tatlım benım parfumum harıkadır sınıfa kızlar gırınce sınıf yumoş kokuyo dıyorlar noa yı ben hiç deterjana benzetemedim aksine bozuk kolonya gibi kokuyordu sen genede ıkısınede bak canım ama lancome miracle harikadir yanı

Son düzenleme:
ralph lauren-romance. deterjan gibi kokuyor. yeni kullanmaya başladım ama iyi mi kötü mü bilemedim :)

noa nın deterjan kokusu ile alakası yok !! miracle denemeni tavsiye ederim:) avon purblanca da olabilir ama miracle tam deterjan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…