Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He abla çaktırmaRabiş deynep seni gelinmi aldı? yandın
Uykunu alamadın mı sen evladım,git biraz daha uyu istersenSabah sabah buraya yazdığına bakılırsa sende çorbayla aranızı düzeltmek istiyorsun galiba.Senin için bir ışık yakayım hadi,hatırın kırılmasınçorbaların hiç birini de sevmem nasıl özgün çorba yapılır ki her çorba bir yöreden çıkıyor.Fikri olan varsa bir ışık yakabilir mi bana
Kız gelin ,milletin dolduruşuna gelme,baston bacaklarını kırdırma banaHe abla çaktırma
Ne varmış kız bende,benim gibi anlayışlı kv bulmuşta daha ne istiyorRabiş deynep seni gelinmi aldı? yandın
Uykunu alamadın mı sen evladım,git biraz daha uyu istersenSabah sabah buraya yazdığına bakılırsa sende çorbayla aranızı düzeltmek istiyorsun galiba.Senin için bir ışık yakayım hadi,hatırın kırılmasın
Niye öyle dedin,az önce dalga geçiyormuşsun gibime geldi,ben mi yanıldım
yanıldın yarışmalar hakkında bilgim yok yeniyim burada katılmak iyi olabilir diye düşündüm ama özgün olması aklımı kurcaladıNiye öyle dedin,az önce dalga geçiyormuşsun gibime geldi,ben mi yanıldım
Özür dilerim o zamanyanlış anlamışım.Kafanı kurcalamasın boş yere sevdiğin bir tarifi yap koy.Yapılmış örnekleri var,az bak sana örnek oluryanıldın yarışmalar hakkında bilgim yok yeniyim burada katılmak iyi olabilir diye düşündüm ama özgün olması aklımı kurcaladı
:) :) saolasın :)Özür dilerim o zamanyanlış anlamışım.Kafanı kurcalamasın boş yere sevdiğin bir tarifi yap koy.Yapılmış örnekleri var,az bak sana örnek olur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Kendine özgü karışık tariflerleçorbaların hiç birini de sevmem nasıl özgün çorba yapılır ki her çorba bir yöreden çıkıyor.Fikri olan varsa bir ışık yakabilir mi bana
çorbayı sevdirecek bir tarif olmalıKendine özgü karışık tariflerle
Anne ben bişe demedim ki aklıma girilerKız gelin ,milletin dolduruşuna gelme,baston bacaklarını kırdırma bana
Ya dimiNe varmış kız bende,benim gibi anlayışlı kv bulmuşta daha ne istiyor
Sizide alalım piste tarifinizle buyrunbu katagoru yeni görüyorum oldukça hoşuma gitti.
Bayağı tarif gelecek gibi görünüyor bu kategorideben bugun yapıyorum
Bayağı tarif gelecek gibi görünüyor bu kategoride