Çook teşekkür ederim geçer yakında , Allahtan sadece burktum kırık falan yokÇok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook teşekkür ederim geçer yakında , Allahtan sadece burktum kırık falan yokÇok geçmiş olsun
Çabuk iyileşir inşaallahÇook teşekkür ederim geçer yakında , Allahtan sadece burktum kırık falan yok
Tamam ses yapmayalımBugün çok iyi Hergün böyle olursa süper olurHatta hazır bir tarif daha var yarın eklenebilirNevreste kimsecikler kalmamış,herkes uyumuş galiba,sessiz konuşalım,nasıl buldun ilk günün hasılatını.
Siz katılmayı düşünmüyor musunuzHayırlı olsun.Yarışmaya katılan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin..
Tabi ki yapabilir@nevroş birşey sormak istiyorum, böylece kafası karışık olanda bilgilenmis olur. Tarhana çorbası geldiği için onun üzerinden ornek verelim. Baskasi başka bir türlü tarhana yapabilir mi
Evet, ben böyle bilmiyordum zaten tarhanayi, o yüzden sordum, belki başkası yine yapmak isterTabi ki yapabilir
Canım herkesin çorbası farklı olabilir hatta tarhana çok farklı şekillerde yapılırO yüzden yapabilirsiniz
O başkası kim oluyorEvet, ben böyle bilmiyordum zaten tarhanayi, o yüzden sordum, belki başkası yine yapmak ister
Senin konu gelen bildirimlerin arasına kaynamışİyi ki söyledin ben yarın bütün gün konuyu beklerdimNevreste çorbamı yaptım ekledim canım,belki gündüz vakit bulamam diye,bir kontrol et istersen canım
Hiç bakma öyle ben değilO başkası kim oluyor
Tamam o tarhana yapacak arkadaşına söyle istediği çorbayı yapabilirHiç bakma öyle ben değil
Senin için bi tarhana çorbası yapacak yarışmacı bulacagimTamam o tarhana yapacak arkadaşına söyle istediği çorbayı yapabilir
Geçen yaz yaptığım tarhanam var.Kimse yapmazsa senin için yaparımSenin için bi tarhana çorbası yapacak yarışmacı bulacagim
YapGeçen yaz yaptığım tarhanam var.Kimse yapmazsa senin için yaparım
Sen beğenmezsin bir sürü laf işitirim
Ben çok severimSen beğenmezsin bir sürü laf işitirim
Ben de çok seviyorumBen çok severim