Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl sen benim madalyama kondunÖnce bana vermişti Kazen,Senden önce ben tadına baktım
Madalya yakışmış canım,bileğinin hakkıyla aldın,darısı olmayanların başına,ne de güzel yakışmıştı bana da,Allahtan teselli ödülü aldım da çok zor gelmedi gitmesi
Dul karı çorbası nasıl oluyor yav,kıskanç kadınlar oy vermez O çorbayaAyyy hastayim amaa dayanamicimm katilicimm acaba farkli brokoli corbasi mi yapsam yoksa dul kari corbasi mi
Ben Tokatliyim canm bizim oranin yoresel bir corbasiDul karı çorbası nasıl oluyor yav,kıskanç kadınlar oy vermez O çorbaya
Sanada günaydınçoçi kk da yenisin her yerde iyisin haaaa
sen gelme
Ben de Tokatlıyım,ben neden bilmiyorum,acaba farklı isimle mi biliyorum,çorbanın içeriği ne?Ben Tokatliyim canm bizim oranin yoresel bir corbasi
Wallaaa mi kizzzBen de Tokatlıyım,ben neden bilmiyorum,acaba farklı isimle mi biliyorum,çorbanın içeriği ne?
Iki takam su madalyayi banada ver bacmm
Teşekkür ederim abla
Yav durun hevesimi alayım 2'er 3'er olanlardan isteyinIki takam su madalyayi banada ver bacmm
Kakao ve Ben nerdeee gell bakam buraaabak simdi sen gozlerini kapa ziynetlerini cikar beni dinle sana ne anlaticm.Yav durun hevesimi alayım 2'er 3'er olanlardan isteyin
Haaa,biz ona kesme çorbası deriz,oğlum bayılır,bugün yapayım,çoktan beri yapmadımWallaaa mi kizzz
Hemsehrimeee bak yaa
Yesil mercimekli ve eriste hamuruyla yapariz