- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madalyalar çok önemli değil
Hayırlısı olsun canımBakalım kısmet. .
İnşallah. .
Önce katılman gerekiyorSonrasına biz karar verelimBir madalyamız bile yok
Belki birazda bu yüzden giremiyorsunuzdur.Milletde önyargı oldu,Onların madalyası var,ihtiyacı yok,madalyası olmayan birine oy vereyim diye düşünmüş olabilirler.Tamam aebenin tarifini çok başarılı buldum ama benim de, O düşünce de etkili olduEvet ,,evet ben ne zamandır ilk üçe giremiyorum
Önce katılman gerekiyorSonrasına biz karar verelim
Çorba görsellerinden tüyo alabilirsinizÇok heyecanlıyım da sunum nasıl olur bilmem lezzetinden şüphem yok
Pek sanmıyorum kendim doğaçlama bişeler yapmayı severim olduğu kadar olmadığı kader telefonla nasıl olur geçen dosya yükledim kabul etmedi çok kirptim dosyayı o yüzden biraz düşünceliyimÇorba görsellerinden tüyo alabilirsiniz
Sorun yaşarsanız yardımcı olabilirimPek sanmıyorum kendim doğaçlama bişeler yapmayı severim olduğu kadar olmadığı kader telefonla nasıl olur geçen dosya yükledim kabul etmedi çok kirptim dosyayı o yüzden biraz düşünceliyim
Bende görsellerden bakmıştım önceki yarışmalarda,görsellerdeki başka, benim elimden ortaya çıkan başkaÇorba görsellerinden tüyo alabilirsiniz
çok tatlısınız bu kalp size :)Sorun yaşarsanız yardımcı olabilirim
Az çok benziyordurBende görsellerden bakmıştım önceki yarışmalarda,görsellerdeki başka, benim elimden ortaya çıkan başka
Bende görsellerden bakmıştım önceki yarışmalarda,görsellerdeki başka, benim elimden ortaya çıkan başka
Çok teşekkür ederimçok tatlısınız bu kalp size :)
Azıcık ucundan ,eh işte ,minnacık benziyorduMesela fındıklı burmayı geçen sene bayramda görümce yapıyordu,aynı benim yaptığım gibi kalın kalın buruyordu,dedim ki olmamış,bu ne böyle.Komşudan kalın şiş istettim,oklova yerine kalın şişe sardırdım,çok güzel oldu.Kendime gelince ne şiş bulabildim,ne ince çubuğum vardı onu bulabildim,az ince olaydılar iyiydi,börek gibi oldularAz çok benziyordur
Ellerine sağlık canım bu sana deneyim olmuş Bir daha yaptığında ince oklava bulursunAzıcık ucundan ,eh işte ,minnacık benziyorduMesela fındıklı burmayı geçen sene bayramda görümce yapıyordu,aynı benim yaptığım gibi kalın kalın buruyordu,dedim ki olmamış,bu ne böyle.Komşudan kalın şiş istettim,oklova yerine kalın şişe sardırdım,çok güzel oldu.Kendime gelince ne şiş bulabildim,ne ince çubuğum vardı onu bulabildim,az ince olaydılar iyiydi,börek gibi oldular