doğumevinde bedava:) bu nedir yahu 500 tl,700 tl.doğuma mı alıyolar ultrasona bakayım derken alt tarafı ellerindeki makinada bikaç yere basıyolar.kanmayın bunlara derim.devlet hastanelerinde de bakıyolar sadece renkli değil.olmayıversin 4d,detaylı bakabiliyolar baş çevresi ..v.s. hepsine. Allah nasip ederse zaten kucağınıza aldığınızda görceksiniz bebeğinizi.sağlıklı olsun yeter..
Organları hakkınds bilgi vermemesi tuhaf ayrıntılının amacı bütün organlarına bakıp bilgilendirmek zatenZEYNEP KAMİL ERBİL BEY e bugun gittim baktı ama 20 dk surdu organları hakkında bılgı vermedı zaten %70 guvenırlıklı bı ultrason dedı oyle mavılı kırmızılı bırseylerede 5 sn anca baktı memnun kalmadm
Sana tek tek bilgi vermemesi normal degil mi? Verdiği raporda yazar sonucu zaten özel hastane gibi olmaz devlet hastanesi sonuctabilgilendirmedi ama işte
beğenmiyosanız okuyun ve geçin.burası bir forum sitesi,bu konu başlığı da bir fikir alınmak amacıyla açılmış ilk sayfaya dikkat edin isterseniz.sataşmak için yer mi arıyosunuz anlamıyorumkimse sana fikrini sormadı ki? fiyat sordu....
Canim nasildi ben de erbil beyden aldim ama kararsizim ozele de aldm 100tl idi. nasil yapiyolar renksiz mi sonucu sana veriyolar dimi ozele gidiyorum da doktorum bakacak sonuclara20+3 üm için randevu aldım zeynep kamılde erbil çakar bey'e yorumlar genelde ıyı bakalım gıdınce gorecegız :)
Ben de erbil beyden aldim acaba gitmesem mi benim gittigim hastane 100tlye yapiyor bir de erbil beyde yaptirdiginda eline herhangi bir sonuc ya da cd gibi birsey veriyorlar mi ben ozeldeki doktoruma gostrrcem deZEYNEP KAMİL ERBİL BEY e bugun gittim baktı ama 20 dk surdu organları hakkında bılgı vermedı zaten %70 guvenırlıklı bı ultrason dedı oyle mavılı kırmızılı bırseylerede 5 sn anca baktı memnun kalmadm
Hanımlar benim de 2 hafta sonra esenyurt esencan hastanesinde ayrıntılı ultrason randevum var. Giden var mi fiyat açısından nasıldır telefonda fiyat söylemediler...
Bir de cahilligime verin ama bu ayrıntılı ultrason karından mi bakılır vajinal mi bakılır ona gore hazırlıklı gideyim
Ben de erbil beyden aldim acaba gitmesem mi benim gittigim hastane 100tlye yapiyor bir de erbil beyde yaptirdiginda eline herhangi bir sonuc ya da cd gibi birsey veriyorlar mi ben ozeldeki doktoruma gostrrcem de
Herseyini inceliyor ama dimi yani bir sikinti varsa gorur dimibana bı kagıt verdı cok detaylı olmayan bebek arkasını donmus yapıyor pek bısey gostermıyor dedı o kadar cd fılan vermıyor sana bıle gostermıyor
fiyat öğrendim bugün .adapazarı sevgi polikliniği,burda yaşayanlar varsa detaylı ultrason 100 tl miş..
Bi iki hafta icinde randevu almayı düşünuyorum tabiki haber veririm .umarım bekledigimiz ilgiyi göruruzCnm muayene olduktan sonra nasıl olduğu hakkında tekrar bilgi verebilir misiniz lütfen? Hiç o kadasr uyguna bir yer duymamıştım.
Herseyini inceliyor ama dimi yani bir sikinti varsa gorur dimi
Bi iki hafta icinde randevu almayı düşünuyorum tabiki haber veririm .umarım bekledigimiz ilgiyi göruruz
Benim için daha erken ama insan şimdiden araştırmaya giriyor. Daha 14 haftalık hamileyim:) Senden haber bekleyim o zaman. Diğer hastaneler çok yüksek fiyat istiolar. Geçen sene Altınova hastanesi 280 tl diodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?