- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Bahar nisan
Bebek net gözüküyor mu acaba? Yani ağzı burnu, nasıl gözüktüğü belli oluyor mu?Yaz buraya da canim haber bekliyorum senden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek net gözüküyor mu acaba? Yani ağzı burnu, nasıl gözüktüğü belli oluyor mu?Yaz buraya da canim haber bekliyorum senden.
Nerde nerde nerde
[/QUOTE gazıosmanpasa halıl aslan hem 500 tl vercem hemde resım vermıcek burası bırsuru resımde verıyor cd aynı gun raporuda verıyorlarmıs zaten goruntuleme merkezı ben sormadan o söledı perıntolog bakıyor dıye bakırkoy görüntuleme merkezınınaradım orasıda 400 tl ama orda radyolog yapıyor bırde bır hafta 100 lıra zam ne alaka resmen karaborsa hıc guven vermez böle bıyer gazıosmanpasa uzak bana ama hıc önemlı degıl önemlı olan iyi bıyer olsun
Olmadı kv telefonundan ararım 20haftalık derimmaksat fiyat almak Bağcılar meydanda da drum var ona da sorarım fiyat
Medicinenin orda oturuyorum ben kızBağcılarda hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnunmusunuz. Ben bağcılarda oturuyorum Medıcıne hastanesine gidiyorum ama pek memnun değilim açıkçası.
Medicinenin orda oturuyorum ben kız
Ben Bağcılar yürüyüş yolunda iklim hastanesi var oraya gidiyorum özel hastane olarak, barış bey var, çok güzel bir doktor, süper doğum yaptırıyor bizim bir kaç tanıdığı o doğurttu, şart olmadığı sürece sezaryen yapmıyor o yüzden memnunum.
Devlette Bahçelievler devlete gidiyorum özelde ki doktordan bile iyi kendisi, Halit murat tı sanırım çok detaylı ultrason inceleyen, tüm soruları cevaplayan, korku ve endişeleri dindiren bir de sağolsun
Medicine a hiç gitmedim ama görümcem orda doğum yaptı memnundu sen neden memnun değilsin
Hımm aynen değiştir doktorunu, zaten görümceme hep kız dediler, erkek doğurdu. İyi Bi hastane olsa cinsiyet bilirlerdi değil miYa neden memnun değilim doktorum yabancı uyruklu bi bayan çok fazla bilgi vermiyor herşeyi ben soruyorum daha sonra gidip internetten araştırıyorum. Pek ilgili değil yanına girince stres oluyorum numarasınıda vermiyor kafam karışık açıkçası
Hımm aynen değiştir doktorunu, zaten görümceme hep kız dediler, erkek doğurdu. İyi Bi hastane olsa cinsiyet bilirlerdi değil migörümcem memnundu ama gerçi.. Ben de tercih etmedim
İklimi biliyor musun
Randevu alması bile zor olan doktorla sürekli iletişim halinde olunabilir mi acabaBiliyorum Barış beye giden bir çok tanıdığım var ama ben bayan doktor tercih etmek istiyorum Esenler Medipol de Burcu Aydın var namını çok duydum birazda araştırdım gerçekten iyi bir doktor ama bir türlü randevu alamıyorum
Aradım canım sekreter 500dedi
Geçen hafta aramıştım 400demiştiniz dedim
Pazartesi zamlı fiyata geçmişler, şans![]()
Canım söyle diyeyim doktor önce bütün organlarını herseyini inceliyor bakıyor parmaklarina, damarlarina varana kadar. En son renkli ultrasona geciyor ekranından orda yüzünü gösteriyor tabii bu biraz da şans bebek kendini gösterirse. Benim kuzum sağ olsun gösterdi kendini, hatta doktor bakın gülüyor sansiniza dedi ben ağladım tabii görünceBebek net gözüküyor mu acaba? Yani ağzı burnu, nasıl gözüktüğü belli oluyor mu?
Ay benim de gözlerim doldu çok heyecanlandım.. Umarım gösterir kendisini yaAaa şansa bak neyin zammı bu böyle 1hafta da yuh yani
Canım söyle diyeyim doktor önce bütün organlarını herseyini inceliyor bakıyor parmaklarina, damarlarina varana kadar. En son renkli ultrasona geciyor ekranından orda yüzünü gösteriyor tabii bu biraz da şans bebek kendini gösterirse. Benim kuzum sağ olsun gösterdi kendini, hatta doktor bakın gülüyor sansiniza dedi ben ağladım tabii görünce
Rabbimin en güzel mucizesi onu orada öylece görmek ❤
Gülmeli ve ağlamalı bir muayne geçirdim resmen annelik acayip birşeyAy benim de gözlerim doldu çok heyecanlandım.. Umarım gösterir kendisini yagöstermezse üzülürüm verdiğim paraya .. Eşim diyo ben çocuğu net göreceksem 1000 TL bile veririm.. O yüzden göstermezse üzülürüm.. Bir de eşim de yanımda girebiliyor değil mi?
Ay ne güzelGülmeli ve ağlamalı bir muayne geçirdim resmen annelik acayip birşey
Benim önceliğim uzman perinatolog olmasıydı radyolog hic istemedim cunku doktorum da dedi onlarin baktığı kadar bende bakıyorum özellikle perinatolog baksın lutfen diye. Sonra gunlerce dua ettim Allah'ım inşallah sağlıklıdır ve güzel yüzünü göreyim diye şükürler olsun hem sağlıklı hem ay yüzünü gördüm kızımın
Evet canım giriyor yanına eşinde bizim doktor istediğinizi sorun aklınızda soru kalmasın dedi rahatlatti hep bizi eşim 400tl verdik ama değdi dedi
Evet canım biz memnun kaldık kendisinden.Ay ne güzelyani Halil Aslan dan memnun kaldınız, öyle mi?
O tık tık olayını benim devlette ki doktorum da yapıyor :))Evet canım biz memnun kaldık kendisinden.
Hatya pozisyon değişsin diye karnıma tık tık yaptı bir kac kere küçük hanımın umrunda olmadı bozmadı keyfini hiç![]()
Benim ki cok ehli keyf can-ı istemezse o da kar etmiyor, yiyip gittim sözdeO tık tık olayını benim devlette ki doktorum da yapıyor :))
Çikolata yiyip de gitmek lazım :)
Ayy yerim yaa çok tatlıBenim ki cok ehli keyf can-ı istemezse o da kar etmiyor, yiyip gittim sözde
Biz tam olarak böyleyiz doktorda cok usluydu bi çıktım uhhuu horon tepiyordu sanki cimcime![]()
Inşallah hayırlı sonuçlar alirsin canim. Kalbine gönlüne göre olsun hersey.Ayy yerim yaa çok tatlı
Haftam gelsin bende gideceğim :)![]()
İnşallah canım.. Allah razı olsun..Inşallah hayırlı sonuçlar alirsin canim. Kalbine gönlüne göre olsun hersey.