Detaylı ulstrason için önerisi olan var mı hamişler ve anneler 😇 ACİLLLLL !!!!

Valla bize de en yakin yer orasıydı ki biz avcilardan geldik. Doktorum bir kac yer daha söyledi kimi pahali geldi kimine ulaşamadım eşim arama boşuna 400 iyi eve de en yakın burası internet yorumlari da iyi burası olsun karıştırma kafanı hic dedi. Memnum da kaldık guzelce anlattı bebeğimizi sakinleştirdi beni biraz katılmıştım normal olarak. Bir cd verdi icinde resimleri ve sonuçlarımız var.
Numara doğru canım ara bakalım ne diyecek.
Ay pazar günü avcılardaydım sahilde belediyenin aile bisikleti kiraladığı bi yer var ya, oradan bisiklet kiraladık eşimle çok güzel bir yer 🤗 ben güneşlideyim eğer 400derlerse 10dakikada giderim oraya :) ama tabi 1ay önceden randevu verirlerse. :)
Arayacağım yarın yaa.. Merak ettim bende :)

Ultrason da ki gibi resim vermiyor canim, cd veriyor icinde yaptigi ölçümlerin çektiği resimler var. Renkli ve siyah beyaz olarak.
Ben gecen hafta fiyat aldım 400dediler canım belki hafta başı zam geldi bilemiyorum.
Resım vermemesıne uzuldum ya cogu yer renklı bırkactene resım verıyor cd den harıc

İzmirdeyim ben op.dr Ali Karaegeye gittim 150 TL'ye en az yarım saat 45 dk inceliyor herşeyi adan zye anlatıyor
Bır ıstanbul bukdr pahalı dıger sehırlerın gercekten yasam kalıtesı ve gücü daha ıyı ne guzel sızı kıskandım bızım burda 400 tl felan bulunca sukur edıyoz uygun dıye zıra 1000 e kadar fıyat verenler var 🙄

Ay pazar günü avcılardaydım sahilde belediyenin aile bisikleti kiraladığı bi yer var ya, oradan bisiklet kiraladık eşimle çok güzel bir yer 🤗 ben güneşlideyim eğer 400derlerse 10dakikada giderim oraya :) ama tabi 1ay önceden randevu verirlerse. :)
Arayacağım yarın yaa.. Merak ettim bende :)
Ohh sefaniz olsun canım iyi etmişsiniz.
Yok 1ay onceden vermiyor randevu 1hafta onceden veriyor. Ben alamamıştım 20.haftada arayin demişti randevu sıkıntısı yok ama sen yine de ara sor belki verirler de.

Ohh sefaniz olsun canım iyi etmişsiniz.
Yok 1ay onceden vermiyor randevu 1hafta onceden veriyor. Ben alamamıştım 20.haftada arayin demişti randevu sıkıntısı yok ama sen yine de ara sor belki verirler de.
Olmadı kv telefonundan ararım 20haftalık derim 😁😁 maksat fiyat almak Bağcılar meydanda da drum var ona da sorarım fiyat

Bır ıstanbul bukdr pahalı dıger sehırlerın gercekten yasam kalıtesı ve gücü daha ıyı ne guzel sızı kıskandım bızım burda 400 tl felan bulunca sukur edıyoz uygun dıye zıra 1000 e kadar fıyat verenler var 🙄
İnanın burada da fiyatlar o şekilde baya pahali sadece bu doktorunki bu kadar uygun evime çok yakın yürüme mesafesinde diye gittim baya bı ilgiliydi. Özel hastanelerde fiyatlar ne durumda acaba oralarda ?

Kartal soğanlık - dragos tıp merkezi periantolog bulent kars. 1 saat kan akışına kadar herseyi dakikalarca dinleyip her pozisyonda baktı çooook memnunum zaten normalde de doktorum kendisi. Fiyati 465 tl

Aynen öle saglıgın paraya satıldıgı ender ülkerledenız gercekten burdan bıle rant sağlamaya calısıyorlar helal olmasın hakkından daha fazlasını alan hastanelere aldıkları

Kızlar biyer buldum perıntolog yapıyor renklı resım ve cd verıyorlar zaten görüntüleme merkezı yani işin ehlıleri var netten baktık yorumlarda guzel fıyat 400 tl

Back
X