- 10 Nisan 2019
- 104
- 82
- 28
- 33
- Konu Sahibi Bahar nisan
Özellıklede suan hamiş olanlar lütfen deyatlı ultrasonu guzel yapan bır hastane önerın
cevapları beklıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum da önerdi kendisini ama 600tl fiyat verdi butceme gore de cok fazla geldi benim.İstanbuldaysanız cevizlibağda yeri doç.dr ahmet gül'e gittim, memnun kaldım, açıklayıcı ve bilgilendirici
Bıraz gec oldu ama tavsıye ettıgınız radyologmu pirenıtologmu bırde yerı nerdenacaba mesajınızı beklıyorımBenim doktorum da önerdi kendisini ama 600tl fiyat verdi butceme gore de cok fazla geldi benim.
Bende Halil Aslani buldum doktorumun önerdiği doktorlar arasinda 400tl dedi fiyat.
BEn sımdı bahsettıgınız doktoru arayıp bılgı aldım sız ne zaman yaptrmıstınız cunku bana 500 tl fıyat verdıler oda benım butcemı asıyor bırazBenim doktorum da önerdi kendisini ama 600tl fiyat verdi butceme gore de cok fazla geldi benim.
Bende Halil Aslani buldum doktorumun önerdiği doktorlar arasinda 400tl dedi fiyat.
Merhaba, ben bugün yaptırdım detayli ultrasonu geceb hafta randevu almıştım, onda oncede 3 hafta onceydi sanırım aramıştım ikisinde de 400tl dedi.BEn sımdı bahsettıgınız doktoru arayıp bılgı aldım sız ne zaman yaptrmıstınız cunku bana 500 tl fıyat verdıler oda benım butcemı asıyor bıraz
Merhaba, ben bugün yaptırdım detayli ultrasonu geceb hafta randevu almıştım, onda oncede 3 hafta onceydi sanırım aramıştım ikisinde de 400tl dedi.
[/QUOTE
Evet canim yenibosna da halil aslan perinatolog doçent.Bahsettıgınız yer yenıbosna degılmı cunku aradım 500 dedı sekreter sımdı sızde böle dıyınce sımdı ben daha cok sasırdım bırgunde bır haftada fıyat mı artar ya halıl aslan burayı aradım ben suan şok anlam veremedım
Yok canım değil 20-24 haftalari arasinda yapilan detaylı ultrason bu.Üçlü test için mi?
Ayy hadi bakalım benim de haftam yaklaştı :)) yenibosna da mı yaptırdın bizim burası hemen.. Bende bi arayıp fiyat alayım numarasını verebilir misin özelden ve ya Dr adını yazsam çıkar mıYok canım değil 20-24 haftalari arasinda yapilan detaylı ultrason bu.
500 tl de bana cok gelıyor ya yanı bırde sız 400 vermıssınız ben kendımı kazıklanıyor gıbı hıssederım acaba arayıp sey mı desem dün bır arkadasım yaptırdı 400 tl sımdı fıyat degısıklıgı neden dıye sorsam mı memnun kaldınız mı pekı 2 gun ıcınde randevu olusturmam lazım yoksa gec kalıcamEvet canim yenibosna da halil aslan perinatolog doçent.
Ben de şaşırdım ne ara zam geldi
Hatta ben farkli gunlerde aradim ki fiyatları ne diyecek diye hep 400tl dedi.
Evet canım yenibosnada yaptirdim nish istanbul plaza mi ev mi nedir onlar da yeri.Ayy hadi bakalım benim de haftam yaklaştı :)) yenibosna da mı yaptırdın bizim burası hemen.. Bende bi arayıp fiyat alayım numarasını verebilir misin özelden ve ya Dr adını yazsam çıkar mı
Çok yakın bana şansa bakEvet canım yenibosnada yaptirdim nish istanbul plaza mi ev mi nedir onlar da yeri.
Google Perinatolog Halil Aslan yaz canım ilk başta çıkıyor hemen. Bulamazdan atayim numarasını canim.
Fiyat alırsan buraya da yaz canım merak ettim ne diyecekler sana.
Valla ben de şaşırdım şimdi size nasil ve neden 500tl dediler500 tl de bana cok gelıyor ya yanı bırde sız 400 vermıssınız ben kendımı kazıklanıyor gıbı hıssederım acaba arayıp sey mı desem dün bır arkadasım yaptırdı 400 tl sımdı fıyat degısıklıgı neden dıye sorsam mı memnun kaldınız mı pekı 2 gun ıcınde randevu olusturmam lazım yoksa gec kalıcam![]()
Valla bize de en yakin yer orasıydı ki biz avcilardan geldik. Doktorum bir kac yer daha söyledi kimi pahali geldi kimine ulaşamadım eşim arama boşuna 400 iyi eve de en yakın burası internet yorumlari da iyi burası olsun karıştırma kafanı hic dedi. Memnum da kaldık guzelce anlattı bebeğimizi sakinleştirdi beni biraz katılmıştım normal olarak. Bir cd verdi icinde resimleri ve sonuçlarımız var.Çok yakın bana şansa bakbaktım
Sonu 6577olan bir numara var o sanırım
Yarın arayıp bir fiyat alayım yazarım buraya :) :). :)
Banada yakın hem sızde gıtmıs bırı olarak tavısye edısınız önemlı bende haremıderede oturuyorumValla bize de en yakin yer orasıydı ki biz avcilardan geldik. Doktorum bir kac yer daha söyledi kimi pahali geldi kimine ulaşamadım eşim arama boşuna 400 iyi eve de en yakın burası internet yorumlari da iyi burası olsun karıştırma kafanı hic dedi. Memnum da kaldık guzelce anlattı bebeğimizi sakinleştirdi beni biraz katılmıştım normal olarak. Bir cd verdi icinde resimleri ve sonuçlarımız var.
Numara doğru canım ara bakalım ne diyecek.
Ultrason da ki gibi resim vermiyor canim, cd veriyor icinde yaptigi ölçümlerin çektiği resimler var. Renkli ve siyah beyaz olarak.Kac resım verdı renklı mı verdı cd verdı mı arkadaşım bılgı almıs ona 400 tl demıssınız dıcem adı da kase dıcem özelden adını sölesen keske bana bence o sekılde nıye öle bırsey yaptıkları ortaya cıkar ya kafalarına göre fıyat verıyorlar tutturabıldıklerıne yada nebılım ıllakı bır acıklaması vardır cunku aradan gun bıle gecmemıs daha bugun yaprtrmıssnz tuhaf![]()