Detaylı meme büyütme ameliyatı sürecim

Ben bildiyim kadarını anlatıyım hiç goyusunuz yoksa kas altı tavsiye ediyorlar çünkü poritezi kapatmak için kas altı yapılıyor ama goyusunuz varsa kas üstü yapılıyor var olan goyusleriniz porotezi kapatıyor buna göre değerlendiriliyor ben kas üstü oldum hiçte dedikleri gibi porotez beli olmuyor çünkü benim var olan goyuslerim çok küçük deyil 45cc taktı doktorum ve inanın çok doğal duruyor asla beli olmuyor çokta memnun kaldım var olan goyus yapısıyla da alakalı göyüs şekliniz nasılsa onun o büyük halini düşünün o görüntü ortaya çıkıyor yaşım 42 dikleştirme yapılmadı 3 tanede çocuk doğurdum ve harika görünüyorlar belki doktarla alakalı bir durum olabilir inşallah sizde cesaret gösterip yaparsınız yapın hiç pişman olmasiniz

cok tessekur edrim sizdede mi boyle oldu bende slicon var ve diklestiridi kucultup halen ayni korse takmiyorum cekli iyice bozuluyor masaj ne zamn baslasiniz nasil yapiyorsunuz ?
Bende dikleştirme yok. Sadece göğüs büyütme oldum ilk 10 gün çok şiş kare şeklinde yamuk mumuk şekilsizlerdi. Daha sonra ödemler indikçe toparlamaya başladı. 1 ay doldu 1 aydan sonra masaja başladık masaj zaten şekil ve ödem indirme konusunda birebir iyi gelen bir şey. Bana çok iyi geldi.
Ve korse konusunda benim dokturum 1 ay zorunlu tuttu korseyi sonra çıkartınca lambada tarzı sütyene izin verdi. Hiçbir şekilde telli sütyen kullanmadım o da şekil bozarmış.
Düşünün ki 6. Ayıma girdim 5 gün önce. Ve doktorum anca telli sütyen takabilirsin ama uzun süreli takma diye uyardı tekli sütyenlerin zarar verebilme durumu varmış şekle.
6. Ay bittikten sonra ne giyersen giy dedi.
Ama benim şekil bozukluğum 1.5 ay sürdü sonra hiç kalmadı. Doktorunuza danışsanız ya

Benim de normalde göğüs aram ayrıktı ameliyat öncesi ve doktorum yapısal demişti masajla daha da yaklaştırabiliriz ama asla birbirine yapışan göğüslerin olmaz demişti.
1 aydan sonra masaja başladım farkı görünce inanamadım. Normalde ameliyat olmadan önce 4 parmak sığardı göğüs arama.
Ameliyattan sonra da baktım yine aynıydı 4 parmak 3 parmak boşluk vardı.
Ama masaja başladık nerdeyse 3 ay aralıksız masaj yaptım her gün , daha sonra sadece ağrım olursa masaj yaptım.
Şu an göğüslerimin arasına 1 parmak anca giriyor. Öyle yakınlar yumuşacıklar şekilleri daha orjinal göğüs gibi. Masaj çok etkiledi

Her doktorun tarzı farklı oluyor benim bu platformda konuştuğum herkes masaja başlamıştı bizim ameliyat olduğumuz ortak dönemde. Belki doktorunuz tercih etmemiştir etmiyordur onu hiç bilmiyorum. Masaj yapılsaydı benim yapısal olan göğüslerim bile birleştiği için tecrübe olarak birleşirdi diyebiliyorum. Çünkü ameliyat sırasında ilerde göğüsler cebe insin otursun diye yapılan alan göğüs kafesine de yakın olduğu için masajla sen ne kadar itip birleştirme hareketleri yaparsan göğüs onun şeklini konumu alıyor.

ben de yaptirmayi cok istiyorum, sizinle ayniyim :) o yuzden buraya girdim arastiriyorum:)

Size diren takılmış mıydı

Benim meme büyütme ameliyatım meme ucundan kesi olarak yapıldı
Sağ meme ucunda dışı ve ağrı geçmedi
Bir sene oldu
Bir bilginiz var mı bu konuya dair teşekkür ediyorum

Merhabalar siz ameliyat olalı biraz zaman geçmiş ama bende 10 gün önce görkem çalışkanda ameliyat oldum süreciniz nasıl ilerledi acaba suan ne durumdasınız

Merhaba ben de mayıs sonuna kadar ameliyat olmak istiyorum çokta heyecanlıyım fakat hala doktor seçemedim. Siz doktor seçiminde nelere dikkat ettiniz neye göre karar verdiniz? Karar sürecinde neye dikkat etmem gerekir bilemiyorum. Dönüş yaparsanız çok mutlu olurum

Ben memnun kaldım herhangibir sıkıntı yaşamadım şuana kadar 2 ayı geçti benim
Merhaba ben de mayıs sonuna kadar ameliyat olmak istiyorum çokta heyecanlıyım fakat hala doktor seçemedim. Siz doktor seçiminde nelere dikkat ettiniz neye göre karar verdiniz? Karar sürecinde neye dikkat etmem gerekir bilemiyorum. Dönüş yaparsanız çok mutlu olurum

Ben de 5.günümdeyim hala masaja başlamadım.10 gün dolsun diye bekliyorum ama başlamayayım mı?Masaj tekniğini çok güzel anlatmışsınız.Yeni masaj tekniğinizi de lütfen paylaşın
Merhaba sanırım meme büyütme ameliyatınızdan yaklaşık 7-8 ay geçmiş. Şu an ne durumdasınız acaba? Ben de mayıs sonuna kadar ameliyat olmak istiyorum

Merhaba aynı süreçlerdeyiz ne durumdasınız ağrınız var mı bende hafif hafif içten ağrılar var kapsül oluştu mu aceba diye çok korkuyorum

devlet hastanesinde kaç gün sonra sıra geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…