Detaylı meme büyütme ameliyatı sürecim

Doktoru nasıl buldunuz? Nerde ameliyat oldunuz?
Sağlıklı iyileştmeler ve güzel günlerde kullanmanız dilegiyle

Doktoru nasıl buldunuz? Nerde ameliyat oldunuz?
Sağlıklı iyileştmeler ve güzel günlerde kullanmanız dilegiyle
Yıllardır instagramdan bir kaç doktor takip edip, hakkındaki yorumları okudum hep. En son -en çok meme işi ile uğraşan- dr Görkem Çalışkan olduğunu düşündüm. Sonuçlar da başarılı gözüküyordu. Paylaştığı videolardaki açıklamalarını net buldum. İkna olarak gitmiştim zaten. Sadece günü ve detayları konuştuk, planladık. doktorum izmirde bu arada.
Teşekkürler

1 ay olmak üzere. Son durumunuz nedir? Bahseder misiniz biraz?

1 ay olmak üzere. Son durumunuz nedir? Bahseder misiniz biraz?
1 ayı geçti son kontrolümde doktorum her şeyin güzel ilerlediğini söyledi artık rahatlıkla yan yatabiliyorum hareket edebiliyorum sanki ameliyat olup o süreci yaşayan ben değilmişim gibi. Sertlik hala devam ediyor gün geçtikçe yumusamasi var dikislerin oldugu kısımda his kaybı vardı biraz o kalktı. Çok güzel gidiyor her şey:)

Doktorum masaj konusunda falan hiç bi şey söylemedi bana :/ sanirim bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum size de çok geçmiş olsun

Maşallah. Sutyen seçimini nasıl yaptınız? Korse bedeni ile sporcu sutyen bedeni aynı mi?

Maşallah. Sutyen seçimini nasıl yaptınız? Korse bedeni ile sporcu sutyen bedeni aynı mi?
Hala korse kullanıyorum aslında 75 80 beden arasıydü korse biraz bol geliyor gibi oldu ödemler gidince s m beden balet almıştım onu giyiyorum beden olarak aynılar mi pek fikrim yok açıkçası ama kalıptan kalıba da değişebiliyor malum doktorum 3 Ay korse demişti ama korse bu sıcaklarda iyice yaktı ben braletten devam ediyorum hem daha topluyor

Doktorum masaj konusunda falan hiç bi şey söylemedi bana :/ sanirim bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum size de çok geçmiş olsun
Masajdan sonra aslında göğüs şekil olarak toparlıyor. Yumuşaması da iyileşmenin hızlanması da göğüs arasının birleşmesi de masaja bağlı. Söylemediyse daha masaj evresine gelmemişsindir ama ben sana masaj önerisinde bulunayım kendi doktorumun dediği şekilde.
İlk olarak sağ elinin avuç içini sağ göğsünün en kenarından tuttur , sol avuç içini de sok göğsünün en kenarından tuttur ittir ortaya doğru göğüslerini birleştirecek kadar.
Bunu 10 kere yapıyorsun korkak olma demişti bana doktor ittir korkmadan demişti.
Daha sonra bunu ellerini çarpraz yaparak yapıyosun sol elinde sağ göğsünün kenarından tutuyordun , sağ elinde sol göğsünü kenarından tutuyorsun birbirlerine doğru çekiyorsun ortada birleştiriyorsun 10 kere de bunu yapıyosun.
Daha sonra sağ elinle sağ göğsünün tamamını avucunun içine alır gibi tutup önce saat yönünde dairesel hareketle bastıra bastıra bildiğin silikonu yerinden oynatacak gibi yuvarlak yapıyorsun çeviriyorsun 10 kere sonra bunun tam tersi yönünde çeviriyorsun 10 kere.
Daha sonra aynı işlemi diğer göğsüne yapıyorsun.
Bu masajı bana günde 3 kere yap dedi ben 2 kere yapabildim çalıştığım için ve aşırı faydasını gördüm. Her akşam yaptığımda da az bir kantaron yağı sürdüm göğüslerimin dikiş bölgesine ve uç bölgesine.
Şu an maşallah iyiyim. Yarın doktor kontrolüm var yeni bir masaj yöntemine geçeceğiz bakalım :) geçmiş olsun sıkıntı yapma hiç masaj yapmadan normale dönen de var , masaj süreci hızlandırıyor sadece

Ben de 5.günümdeyim hala masaja başlamadım.10 gün dolsun diye bekliyorum ama başlamayayım mı?Masaj tekniğini çok güzel anlatmışsınız.Yeni masaj tekniğinizi de lütfen paylaşın

Merhaba öncelikle detaylı anlatım için teşekkür ederim. Sizin masaja bugün başlayacağım. Yeni masaj şekli nedir acaba? Müsaitseniz yazabilir misiniz ? Çok merak ettim

Öncelikle geçmiş olsun ve güle güle kullanın benden 1 gün sonra olmuşunuz şekli düzeldi mi sizin benim ki hala yamuk yumuk duruyor çok canım sıkılıyor bu duruma
meraba ben 1 olacak 3 gun sonra sol goyusum yamuk gam yuvalak degil. sizin ki duzelmi zmanla

Ben de 5.günümdeyim hala masaja başlamadım.10 gün dolsun diye bekliyorum ama başlamayayım mı?Masaj tekniğini çok güzel anlatmışsınız.Yeni masaj tekniğinizi de lütfen paylaşın
Merhaba yeni masaj tekniği ilkiyle çok benziyor.
Öncelikle yine saat yönünde daireler çizilen hareketle başlıyoruz. Sağ elinle sağ göğsünü kavrayıp önce dışa doğru yuvarlak daire yaparak bastırarak 15 tekrar yapıyorsun.
Sonra sağ elinle bu defa göğsünün iç kısmına doğru dairesel hareketler yapıyorsun 15 tekrar.
Aynısını sol göğsün için de yapıyorsun

Sonra sol elinle sol göğüsünü tutup aşağı yukarı ittirip 10 tekrar yapıyorsun
Sağ elinle sağ göğsünü tutup aşağı yukarı 10 tekrar yapıyorsun

Sonra sağ elinle sol göğsünü
Sol elinle sağ göğsünü tutup çarpraz şekilde birbirlerine çekiyorsun bırakıyorsun tekrar çekip tekrar bırakıyorsun 15 tekrarlı şekilde.

En son yine sağ elinle sağ göğsünü dıştan tutup sol elinle sol göğsünü dıştan tutup avuç içlerinle ortaya doğru itip birleştiriyorsun.

Masaj yaparken elinizi korkak alıştırmayın. Ne kadar bastırarak yaparsanız o kadar hızlı yumuşama oluyor.
Ben doktorumdan bağımsız şekilde masajı bitirdikten sonra bayağı bir yoğuruyorum.

5. Ayım bitti kolumu çok aşırı yoruyorsam temizlikle ya da ağır kaldırarak hemen sertleşme oluyor o an masaj yapıp dinlendiriyorum kedimi hemen yumuşuyor.

Masaj çok çok şart. Bu aydan sonra daha masaja gerek yokmuş sadece sertlik hissedersen yap dedi. 15. Günden sonra masaj normaldir ama isterseniz 1. Ayda başlayın doktorunuza danışın tabi.
15 gün sonra 6. Ayım olacak her şey yolunda sizin de öyle olacak bol bol iyileşmeler diliyorum hepinize

Düzelir hiç canını sıkma masaja başladığın zaman göğüslerin yumuşayacak kendini salacak aşağıya doğru ve birleşecekler yamukluk kalmayacak hepsi normalleşecek.
cok tessekur edrim sizdede mi boyle oldu bende slicon var ve diklestiridi kucultup halen ayni korse takmiyorum cekli iyice bozuluyor masaj ne zamn baslasiniz nasil yapiyorsunuz ?

Merhaba bana doktorum hiç msj falan önermedi dört ay oldu ameliyat olalı herhangi bi şekil bozukluğum falan yok göğüs aram ayrık ama genç kızken de öyleydi yapısal diye düşündüm masaj yapsaydım düzelirmiydi anlamadım kafama takıldı benim doktor niye söylemedi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…