desteklerinizi bekliyorum canlarım (:

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
318
İstanbul
meraba arkadaşlar. sizlerden yardım isticektm. hep diyete başladım ama yarı yolda bıraktım. bu biraz irade meselesii ama bilmiyorum sanki hep böyle kalcakmışım gibi. 74 kiloyum. yarın sizlerinde destekelriylee diyete başlıcam. 50 olmak istiyorum ama bilmiyorum yapabilr miyim. diyetin yanında spor ve egzersizde yapmayı düşünüyorum. acaba 25 kiloyu versem sarkar mı yadaa kaslı olur mu vücudum :S

valla diyet başarı öykülerini okuyorum da, 50nin üzerinde bile kilo verebilen var, mesela bir bayan 144den 88e düşmüş, onun dışında 42 kilo veren var, muhteşemler bence. bu iş sabır ve irade meselesi. burada sabreden dervişler 36-38 bedenleri giyiyor yani :))

sarkma meselesi elbette olabilir, kilo artışı olmadan bile insanın vücudu hareketsizlikten sarkıyor. spor bence kesinlikle şart. dikkat edersen kilo verenler de yürüyüş ya da pilates yapmışlar. bence öncelikle diyete başlayıp bikaç kilo verdikten sonra sıkılaşmak için pilatese başlamalısın. başarılar dilerim..

merhaba bende 74 kiloyum ve bende kilo vermek istiyorum.ama bunu diyet olarak düşünmek istemiyorum o zaman ters tepki yapıyor bende yemek yeme alışkanlığımı değiştirmek olarak düşünmeye başladım sadece yeşil çay içerek 3 kilo verdim sende denemelisin bende bugünden itibaren yürüyüş ve spora başladım.ilk hedefim 65 olmak:) hakımızda hayırlısı bakalım becerebilcekmiyim

merve neler yaptigini yazarsan daha iyi olur zemuszemus
ben de 72.5 kg im ilk hedef 60, 2. hedef 55
hadi bakalim kim daha cabuk kilo verecek aklinialirimsmile
ama benim 11 aylik kizim var ve sezeryanli bi karnim alsanaalsanasmile

sabah 7 bçkta kalkıyrum. sirkeli suyumu içiyorum. sonra yürüyüşe gidiyorum 45 dkka yürüyorum. kahvaltıda: 2 dilim kızarmş kepek ekmeği,domates,salata,4 5 zeytin,1 dilm peynr, şekersiz çay içiyorum. 2 saat sonra 2 meyve. 2 saat sonra öğle yemeğimi yiyorum. 2 dilm kzıarmş kepk ekmeği.1 kepçe çorba ama hazır içmiorum katkı maddesi var diye. 6 8 yemek kaşığı da sebze yemeği. yanında salata ve yoğurt. 2 saat sonra 2 meyve.akşam yemeğim öğleyle aynı ve yine 2 saat sonra 2 meyve. en sn 8 de yiyorum. sonra sirkeli su içiyorum. bol su tüketiyorum. akşam nivea body cd sini uyguluyorum. bunlar işte yaptıkalrım. aynı listeyi uygulamştım önceden 5 kilo verdm ama bıraktım sorna diyetii. ama şimdi baştan başldım. hadi hayrlısıı. inş. bu sefer olur ;) tabi bu anlattıkalrımı bu gnden sonra uygulamaya başladım :D

merve diyetin güzel, 6 öğün uyguluyorsun ama meyveler biraz çok, mesela sabah kahvaltı ile öğle yemeği arasında tek porsiyon meyve daha iyi olur. öğleden sonraki meyvelerini de mesela saat 12 de yemek yiyorsan 1 meyveyi saat 3te diğerini 4te yemelisin. akşam da kalorisi düşük meyvelerden tercih etmelisin. akşam yemeğinden sonra 2 meyve yerine 1 meyve+yarım bardak süt içmeni tavsiye ederim çünkü programında gördüğüm kadarıyla süt yok.
başarılar..

kızlar ben 78 kılodan 51 kıloya dustum ve yaklasık 2 yıldır aynı kılodaydım. calısmaya basladım ve kıloda alıyorum. sureklı alıyorum. olene kadar yemek yemek ıstıyorum. çok mutsuzum. hıcbır sey yapmak ıstemıyorum. ne kadar denesemde yemek yeme ıstegım durmuyor. ve artık KILO VEREMIYORUM. moralım cok bozuk. lutfen bana yardım edın..

bndee normaldee kendimi tutamıyorum ve senin gibi düşünüyorum. ama önmli olan kararlılık. kararlı olursan başarırsın ;) bnde düşndüğüm zamn ölene kadr yemek istediimi fark ediyorum ve düşncelerim beni depresyona grdircek derecede. artık düşnmemeye çalışıyorum. zayıf oluncaa herşeyin daha iyi olcağına inanıyorum. buna göre davranıyorum.

mervecim emin ol kilo verince insanın kendini nasıl iy hissettiğini çok iyi biliyorum. ama sanki içinde bir canavar var. her seyi yemek istiyor. mesela bir paket çikolta alıyorum ve yarısı bana yetıyor. ama ben durur muyum bütün paketı bitirmeden içim rahat etmiyor. son iki gündür yediklerime cok dikkat ediyorum. kahveyi bıraktım. çünkü ekstra süttozu ve skeer kullanıyorum. yerın eyesıl koydum hemde sekrsız. umarım kilo vermeye baslayabılırm.

inş. canım. ama allah bizi çok iyi bi şeklde yaratmış. herşeyi yapablme yeteneği vermiş. böyle bi yeteneğe sahipken neden kullanmayalaım ki ;) bn de diyetteyim daha 3. günüm hiç kaçırmadım daha ama korkuyorum diyetimi bozcam diyee S::S

az önce üretime departmanın agittim ve kızlar düşünün, odada 5 bay çalışıyor. hepsi birden kilo almışşsın dedi:(. düşünebiliyor musunuz ben ac geziyorum okaç gündğr ve kilo almışsın diyorlar.
ama kendıme hakim olucam, yapabilirm. merve buarada pazartesi günü raporlarımızı verelim, bakalım kacar kılo gıtmıs olucak :))

bu forumu okumaya başladıgımdan berı yedıklerıme cok dıkkat edıyorum. umarım sızın yazdıklarınız sayesınde dahada kararlı olucam :). mervecım destegın ıcın tesekkur ederım.

aslında ınsan kendını tutgunda kesınlıkle verıyor. ve ınanmak cok onemlı. kendını zayıf hıssettıkce zayıflıyorsun. gülüceksiniz belkı ama kesınlıkle dogru :). ben buaralar kılo aldıgımı dusunuyorum ve yedıklerıme dıkkat etsemde sureklı sısıyor gıbı hıssedıyor. sanıyorum benım psıkolojım bozuldu :D

mervecım tebrık ederım. umarım bende yakın zamanlarda ıkı verdıgımı buraya yazıcam. ayrıca bende bu hafta cok dıkkat ettım ve 1.5 kılo az gosterıyor tartım :). cok mutluyum zayıflıyorum. gelsın eskı zayıf ve guzel gunler :)))

Back
X