- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Benim ablam biraz sizin gibi.. O kadar çok aldatıldı ve hepsini affetti. 10 günlük bebeğini emzirirken kadının biri aramıştı. Şu an keşke boşansaydım diyor mesela. Ama bunlar tabi çok göreceli. Kimisi aşabilir kimi aşamaz. Ne bilim belki zamanında boşanılırsa yeniden güzel bir yuva da kurabilirsiniz. Biraz zaman verip kendinizi dinleyin isterseniz. Acele karar vermek yerine. Ama eşinizden çok soğuduysanız size de yazık.yerden göğe kadar haklısınız.. ihanet yok diyor yeminler ediyor.. sadece telefonda konuştuk dertleştik diyor.. ihanet olsa kendi ellerimle açarım davayı zaten.. kafamı kurcalayan tek şey çocuklarım..
bilmiyorum o an en mantıklısı gitmek gibi geldi.. bir aydır bana karşı soğuktu odalara kapanıyordu.. en son maaşımı alır almaz davayı açacağım diyince dayanamadım.. ya neler söyledi neler.. yok ben 50 yaşında insan hayatı yaşatıyormuşum da yok onla ilgienmiyormuşum da yok diğer kadınlar etrafında pervaneymiş de benim gözüm görmüyormuş da yok çok demiş kendine bak ben bakmamışım da vs vs vs.. saygısız tatsız tuzsuz seviyesiz bir tartışmaydı.. dayanamadım.. bu ev benim değil isterse yansın diyip terk ettim.. çok sağolun amin..Siz neden 75metre karelik eve siginmak zorundasiniz? Birakin o gitsin evden. Siz evinizde rahatca yasayin cocuklarinizla. Allah yardimciniz olsun..
sağolun aslında bir anda karar verdim terk ettim evi. söylediği kelimeler çok yaralamıştı en son maaşımı alır almaz açacağım davayı deyince hemen uzaklaşmak istedim o ortamdan.Siz neden 75metre karelik eve siginmak zorundasiniz? Birakin o gitsin evden. Siz evinizde rahatca yasayin cocuklarinizla. Allah yardimciniz olsun..
aldatmayı affedemem ve affetmedim. yapmayı düşündüğüm şey, sırf çocuklar için bi süre daha kağıt üzerinde evli kalmak. daha sonra boşanmak ama şu an değil. çocuklar çok ufak. bundan sonra yapacağı hiçbirşey beni ilgilendirmiyor.Benim ablam biraz sizin gibi.. O kadar çok aldatıldı ve hepsini affetti. 10 günlük bebeğini emzirirken kadının biri aramıştı. Şu an keşke boşansaydım diyor mesela. Ama bunlar tabi çok göreceli. Kimisi aşabilir kimi aşamaz. Ne bilim belki zamanında boşanılırsa yeniden güzel bir yuva da kurabilirsiniz. Biraz zaman verip kendinizi dinleyin isterseniz. Acele karar vermek yerine. Ama eşinizden çok soğuduysanız size de yazık.
Şunda ki bahanelere bak. Önce sen bir adam ol da öyle bana bu lafları söyle desen. Edepsiz çok sinirlendim. Bunlara aslında aynısını yapıp o şekilde bahaneler önüne süreceksin ama işte Allah korkusu var. Aynı şeyler benimde başımdan geçti ve sana bir şey söyliyim mi? Evet anne evi çok zor, benim kendi ekonomik durumum varken bile çok zorlandım. Kafamda netleştirememiştim ne yapacağımı ama şimdi netleştirdim bu hafta konuşacağım bende. Ama sanki yeniden hayata dönmüş gibiyim, sen o adama güvenme, sana aynısını yeniden yapar seni daha çok yaralar. Duyguların gitmişken ondan kendinikurtar. Yoksa daha çok üzülürsün.bilmiyorum o an en mantıklısı gitmek gibi geldi.. bir aydır bana karşı soğuktu odalara kapanıyordu.. en son maaşımı alır almaz davayı açacağım diyince dayanamadım.. ya neler söyledi neler.. yok ben 50 yaşında insan hayatı yaşatıyormuşum da yok onla ilgienmiyormuşum da yok diğer kadınlar etrafında pervaneymiş de benim gözüm görmüyormuş da yok çok demiş kendine bak ben bakmamışım da vs vs vs.. saygısız tatsız tuzsuz seviyesiz bir tartışmaydı.. dayanamadım.. bu ev benim değil isterse yansın diyip terk ettim.. çok sağolun amin..
En iyi ben bilirim ama bir zaman sonra alışıyosun,çoğu erkege göre abartan hep kadın oluyo zaten biraz anlamaya çalışmak yerine eleştirmek kolay geliyoamin arkadaşım.. çok haklısın ama artık hissiszleştim ki ben üzüle üzüle.. ona gere hep gereksiz bu incinmelerim.. o hiçbirşey yapmıyor da ben abartıyorum.. ah inan çok zor.. düzenin üzerine düzen kurmak..
aldatmayı affedemem ve affetmedim. yapmayı düşündüğüm şey, sırf çocuklar için bi süre daha kağıt üzerinde evli kalmak. daha sonra boşanmak ama şu an değil. çocuklar çok ufak. bundan sonra yapacağı hiçbirşey beni ilgilendirmiyor.
Belli ki baska bi kadin var ve bosan diye de bastiriyor, bu saatten sonra seni bosar birlikte yasayacagini sanmiyorum. Kendini ve cocuklarini korumaya bak. Nafaka tazminat mal mulk alabilecegin her seyi albilmiyorum o an en mantıklısı gitmek gibi geldi.. bir aydır bana karşı soğuktu odalara kapanıyordu.. en son maaşımı alır almaz davayı açacağım diyince dayanamadım.. ya neler söyledi neler.. yok ben 50 yaşında insan hayatı yaşatıyormuşum da yok onla ilgienmiyormuşum da yok diğer kadınlar etrafında pervaneymiş de benim gözüm görmüyormuş da yok çok demiş kendine bak ben bakmamışım da vs vs vs.. saygısız tatsız tuzsuz seviyesiz bir tartışmaydı.. dayanamadım.. bu ev benim değil isterse yansın diyip terk ettim.. çok sağolun amin..
ah canım ya sen de mi aynı sorunları yaşıyorsun. çok haklısın.. ama zor inan ki. misal bir saat evvel kızım okuldan geldi azcık ses yaptı onu susturdum derken oğlan huysuzlandı babam hemen kalktı. uyuyamıyor adam ve gececi. yine de bişey demiyor ama olmuyor işte anne babam da olsa düzen üstüne düzen kurulmuyor ki yine de kafam bulanık.. net karar vermedim bişeye ama haklısın güvenemem şu saatten sonra o adama.. çoktan yabancılaştı bile bana.Şunda ki bahanelere bak. Önce sen bir adam ol da öyle bana bu lafları söyle desen. Edepsiz çok sinirlendim. Bunlara aslında aynısını yapıp o şekilde bahaneler önüne süreceksin ama işte Allah korkusu var. Aynı şeyler benimde başımdan geçti ve sana bir şey söyliyim mi? Evet anne evi çok zor, benim kendi ekonomik durumum varken bile çok zorlandım. Kafamda netleştirememiştim ne yapacağımı ama şimdi netleştirdim bu hafta konuşacağım bende. Ama sanki yeniden hayata dönmüş gibiyim, sen o adama güvenme, sana aynısını yeniden yapar seni daha çok yaralar. Duyguların gitmişken ondan kendinikurtar. Yoksa daha çok üzülürsün.
yok diyor başka konuşacak dostum yoktu ona açtım kendimi. ne alaka dedim mahremini bir kadına açarsın sen peki o kadın senin dostun mu öyleyse neden benim haberim yok. her yönden saçma. neresinden tutarsam elimde kalıyor. ok dedim o zaman ben de eski erkek arkadaşlarımı bulup dertleşeyim seni mahremimi açayım hoş olur mu doğru olur mu sence.. evet son derece saygısız seviyesiz bir adam insan iki çocuğunun annesine utanır bunları söylerken ki ben onun için nelere katlandım bir bilseniz.. ahhh Allah a havale ettim.Kadını öğrenmekle daha da üzüleceksiniz.İster istemez kendinizi karşılaştıracaksınız.Elinizde olmadan.Söylediği laflarda çok kırıcı ayrıca. 50 yaşında olupta 20'lik gibi yaşayan bir sürü insan var.O ne demek ya 50'likler gibi yaşamak. Hem ne alaka neden bir bayanla dertleşmiş.Erkeklerin köküne kıran mı girmiş? Onu sevip sevmemesi neyi değiştirecek? Sonuçta sizin aile sırlarınız anlatmış.
aynen bence de benden bıkmış gönlü çoktan başkasına kaymış amacı boşanmak dı ama çocuklarsız yapamadı dön diyor. beni sevdiğine değil.. bu akşam belli olacak herşey bakalım niyeti neymiş.Belli ki baska bi kadin var ve bosan diye de bastiriyor, bu saatten sonra seni bosar birlikte yasayacagini sanmiyorum. Kendini ve cocuklarini korumaya bak. Nafaka tazminat mal mulk alabilecegin her seyi al
Allah'a havale etmeyin. Kendiniz dürün defterini.Afedersiniz de kendini bir şey sanmış. Başka konuşacak dostu yokmuş.Asosyal mi bu adam? Evliliği devam ettirecekseniz de yüz göz olmayın. Mesafe koyun.yok diyor başka konuşacak dostum yoktu ona açtım kendimi. ne alaka dedim mahremini bir kadına açarsın sen peki o kadın senin dostun mu öyleyse neden benim haberim yok. her yönden saçma. neresinden tutarsam elimde kalıyor. ok dedim o zaman ben de eski erkek arkadaşlarımı bulup dertleşeyim seni mahremimi açayım hoş olur mu doğru olur mu sence.. evet son derece saygısız seviyesiz bir adam insan iki çocuğunun annesine utanır bunları söylerken ki ben onun için nelere katlandım bir bilseniz.. ahhh Allah a havale ettim.
evlilik bu saatten sonra devam etmez sadece kağıt üzerinde çocuklar için aynı evde kalırım. ki onda da kararsızım. haklısınız başka insan mı yok da bir kadına açıyor kendini ne saçmaAllah'a havale etmeyin. Kendiniz dürün defterini.Afedersiniz de kendini bir şey sanmış. Başka konuşacak dostu yokmuş.Asosyal mi bu adam? Evliliği devam ettirecekseniz de yüz göz olmayın. Mesafe koyun.
evlilik bu saatten sonra devam etmez sadece kağıt üzerinde çocuklar için aynı evde kalırım. ki onda da kararsızım. haklısınız başka insan mı yok da bir kadına açıyor kendini ne saçma
ahh inanın çok şeyine katlandım.. üniversite sınavına bile girmeyip onunla evlendim ki bu hayatımın en büyük hatasıydı. çektiklerimin gramına dahi değmedi... çok sağolun.. içim yangın yeri.. koca bir boşluk..Sizi gaza getirmiş gibi olmayayım ama ben kıskancım yani.İstemem öyle bir şey.Gitsin ailesiyle konuşsun. Kuzeni filan yok mu bu adamın onlarla konuşsun ne bileyim.Ne olur üzülmeyin.İçimi parçalıyor böyle konular.