Allah senin de yardımcın olsun o zaman canım.. Çok üzüldüm durumuna.. ahh yaşayan bilir..Ahh ahh.. Başlıkta yazdıklarınızda beni öyle güzel anlatıyor ki..
İnanın şu an bende aynı duygular içerisindeyim.. Malesef benimde durumum hiç belli değil.. Ama soğumuş kendımı kapatmış durumdayım.. Tek sındıremedığım yıllarımı verdiğım İnsanın ailesiyle barıstıktan sonra bana yokmuşum gibi davranması... Benimse kafamda deli sorularla hazmedemedıklerim... Zamana bıraktım ben.. Kendımı.. herseyi... Sende oyle yap.. Rabbimden ıste... İnanıyorum ki er yada geç o bizim gibileri de guldurecek...
çok haklısınız. ben biliyorum hatta başımı ortaya koyarım ki ihanet var. itiraf etmiyor ama var..çok zor inanın.. kendi ailende olsa insan ait hissetmiyor kendini iki çocukla.. kıskaçtayım.. Allah ım.. beni bu duruma düşürenleri sana havale ediyorum..İşin içinde ihanet girdi mi o adamın yuzunu görmek işkence olur sizin için aynı evde. 75 metrekare eve siz evlatlarınızla oylede güzel sığarsınız ki en azından yureğiniz geniş ferah olur.
canımm merhaba çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.. evet hatırladım.. 2014 şubat anneleriydik ama benim oğlan ocakta gelmişti.. ahh inan insanlar değişebiliyormuş arkadaşım bunu anladım ben 8 senelik bir emek iki nur topu gibi evlat ve sonuç hüsran.. emeklerime feda ettiklerime yazık.. içim acıyor.. hala inanamıyorum düştüğüm hallere.. uyuyorum uyanıyorum herşey hala aynı.. oysa ben bir kabus olmasını ümit ediyorum..Renksizgokkusagi beraber hamileydik beraber Subat bebeklerindeydik. Nasıl da asıktiniz birbirinize. Sen mı bakmiyormussun kendine hamile halini gördüm ya ben senin. Harika bir hatunsun. Bahanelere sığınıyor esın. Kayınvaliden ile olan sıkıntılarını burda bdv de dertlestik benim diyen katlanamazdi. Bak hayatına arkadasım 70 m2 de olsa kendine saygın olur. Huzurun olur. Sen huzurluysan evlatların huzurlu olur...
hala babamın evindeyim.. annesi iki haftaya ev tutup gidecekmiş. o zaman gel diyor.. işin açığı 8 sene kahrını çekip yıprandım.. ve tam da bittiğimiz anda anasını evden uzaklaştırması hiç bir işe yaramadı yaramayacak.. bittikten sonra kaç yazar.. hala kararsızım.. inan kafam çok dolu.. bazen gülüyorum bazen susuyorum.. sanırım kafayı yiyorum..Şu an Nerdesiniz, naptiniz?
öyle güzel yazmışsınız ki gözlerim doldu.. ah içim cayır cayır.. aminn.. rabbim tüm kadınların yanında olsun.. hayat çok adaletsizmiş.. çok acımasız.. ve evet bir yalana adanmışım yıllarca.. ben onu büyütmüşüm gözümde aslında beş para etmezmiş o.. ahh ne kadar safmışım..çok teşekkür ediyorum temennileriniz için.. inşallah...İnsan en çok güvendiğinden yiyormuş en ağır darbeyi... Bir yalanı yaşatabiliyormuş insanlar... Benzer acılar yaşanıyor farklı yerlerde, farklı iklimlerde, farklı kimliklerde..
Allah yardımcınız olsun, aslında tüm acı çeken kadınların Allah yardımcısı olsun.
Biliyorum yüreğiniz yangın yeri, öfke patlamalarınız da olacak sonra yine yangın yeri, sonra durulma gene yangın yeri ... Üzgün zamanları kısaltmak olsun amacınız. Bir an önce beyninizdeki kalbinizdeki yangının geçmesini diliyorum.
hala babamın evindeyim.. annesi iki haftaya ev tutup gidecekmiş. o zaman gel diyor.. işin açığı 8 sene kahrını çekip yıprandım.. ve tam da bittiğimiz anda anasını evden uzaklaştırması hiç bir işe yaramadı yaramayacak.. bittikten sonra kaç yazar.. hala kararsızım.. inan kafam çok dolu.. bazen gülüyorum bazen susuyorum.. sanırım kafayı yiyorum..
intikam almak canını yakmak istiyorum.. yanlış biliyorum ama istiyorum engel olamıyorum.. faceim yoktu ben de face açtım az önce.. sırf bu yüzden.. eski anı defterlerimi buldum.. satırlarda hep kırığım, hep kör aşık, hep gönüllü esir.. salakmıymışım ne..
Allah yardımcınız olsun.Çok üzüldüm.Maalesef bir çok kadına dayattırılan bir hayatı yaşamışsınız.intikam almak canını yakmak istiyorum.. yanlış biliyorum ama istiyorum engel olamıyorum.. faceim yoktu ben de face açtım az önce.. sırf bu yüzden.. eski anı defterlerimi buldum.. satırlarda hep kırığım, hep kör aşık, hep gönüllü esir.. salakmıymışım ne..
bilmiyorum.. tek oğlu diye galiba.. halbuki o kadar da talibi çıktı evlenmedi.. eski konularıma bakarsanız kayınvalide derdi ile bdv de konu bile açmıştım çok çektim ahh..inan 8 sene anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.. resmen psikolojik azap.. Allah kimseye yaşatmasın..Beraber oturuyordunuz yani. Sebep?
Şimdi gidebiliyorsa demekki daha öncede gidebilirdi kayinvalideniz.
Canım benim ya
Eşin sana nasıl davranıyor peki?
Büyük ihtimal kayinvalidenden dolayı sorunlar olmuştur. Ayy bilmiyorum. Ben hiç yapamam. Çok sabırlıymışsın.
Kocaman bir amin diyorum.öyle güzel yazmışsınız ki gözlerim doldu.. ah içim cayır cayır.. aminn.. rabbim tüm kadınların yanında olsun.. hayat çok adaletsizmiş.. çok acımasız.. ve evet bir yalana adanmışım yıllarca.. ben onu büyütmüşüm gözümde aslında beş para etmezmiş o.. ahh ne kadar safmışım..çok teşekkür ediyorum temennileriniz için.. inşallah...
aminnn arkadaşım güzel sözlerin ve dileklerin için.. öncelikle evet anası gidebilirdi ama domuz yıllarca bana hep gidici gözüyle baktı millete benim için ne laflar ediyormuş.. o evin kadını olarak kendisini gördü yıllarca.. aksi olsaydı duramazdı zaten ya ben anne babamın yanında bile rahat olamazken oülun dahi olsa el kızının yanında nasıl rahat edebileceksin ki dimi 8 sene.. ama o etti.. hep laftaydı gidicem gidicem.. en nihayet bizi bitirdi gidiyor.. evet büyük etkendi o.. kızım ile hiç anlaşamıyor. bi ara inşallah ölürsün bile dedi kızıma.. düşünebiliyor musunuz 6 yaşında çocuğa nasıl bir tramva bu.. offf..evet aynı evde iki yabancı gibi yaşamak zor ama baba evi daha zor yaşayan bilir.. bana ben gideyim, kiranı vs her şeyini ödeyeyim sen yaşa çocuklarla diyor ama ne anladım o işten o zaman çocuklar evin içinde baba olarak onu görmedikten sonra. gitmem o zaman. yanı kısacası ah şu evlatlarım var ya.. onlar beni çaresiz kılıyor.. yoksa basardım tekmeyi, defolsun..Allah yardımcınız olsun.Çok üzüldüm.Maalesef bir çok kadına dayattırılan bir hayatı yaşamışsınız.
Bir arkadaşımız yazmış;gerçekten anası demek ki gidebiliyormuş,keşke en başta sizinle olmasaydı ;ama artık olan olmuş..
Lütfen ''intikam almak '' düşüncesinden uzaklaştırın kendinizi;eşinizin hak etmediğinden değil ;sadece sizi daha çok üzmekten başka bir işe yaramayacakmış gibi geliyor bana..Ne yapsamda üzülse,nasıl canını yaksam gibi kendini üzmektense gönlünü tedavi edebilme yolları ara derim sana.Hiç zor olmayacak bu tedavi çünkü Allah bağışlasın iki tane yavrun var;mutlaka yaralarına ilaç olacaktır.
Birlikte yaşamaya devam etmeniz(anası olmasa da) seni üzmeye devam etmez mi,Sonuçta ilişkinizin buz gibi soğuğu evlatlarınızı üşütecektir..
Çok mu absürd olur bilmiyorum ama ;eşin de anasının yanına gitse ve sen yavrularınla birlikte yaşasan diyesim var.Bu olanağı sağlamaz mı acaba...
Umarım her şey gönlünden geçtiği gibi olur ve yavrularınla çok güzel bir hayata başlarsınız..Rabbimiz hiç birimizden yardımını esirgemez hele anaları hiçççç çaresiz bırakmaz..
İyilikler,huzur ve sağlık diliyorum.
Sağol canım benim.. Tesekkur ederim. İnşallahAllah senin de yardımcın olsun o zaman canım.. Çok üzüldüm durumuna.. ahh yaşayan bilir..
bilmiyorum.. tek oğlu diye galiba.. halbuki o kadar da talibi çıktı evlenmedi.. eski konularıma bakarsanız kayınvalide derdi ile bdv de konu bile açmıştım çok çektim ahh..inan 8 sene anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.. resmen psikolojik azap.. Allah kimseye yaşatmasın..