Destanın son satırlarındayız..

Torununa ölsün diyen bir babaanne
Evlerden ırak...

8 sene dayanıp neden şimdi pes ediyorsunuz?? Gitsin işte k.valide tam kazanma zamanında neye pes ediyorsun..Eşinde bu tartışma ortamından kaçmak için başka yol bulduysa bu ne eşinin ne senin ne de annesinin suçu..Tek çocuk kadın tek nereye sığınacak vs.Konuşunca kolay geliyor ama şunu da bil o lüks villalarda oturanların da 70 m2 evdekilerinde dertleri var.

Sen tam kazandığın an pes etme..Aldatsın aldandığı ile kalsın..Hoş yakalamamışsında.

Başka sorunların var mı bunun dışın da dayak kötü konuşma vs bilemiyorum ama bence pes etme.

Canım Allah yardım etsin sana çok etkilendim yazdıklarından. Bence annesi gitsin ondan sonra net kararınızı verin. Aranızdaki 3. kişi olmayınca nasıl durumunuz bi bakın. O 3. kişi ikinizi de doldurmuş anlaşılan. Zaten ev üstüne ev olmaz diye boşuna söylememişler annedir candır ama aynı evde olmaz olamaz. Annesi gittikten sonra eminim değişecektir. Karı-koca arasında aşk büyükse kırgınlık da büyük olur ama anne gittikten sonra eskisi gibi de olabilirsiniz.Olmazsa da en azından içinde acabalar kalmadan ayrılırsınız. Benim fikrim bu yönde.

Öyle iyi anlıyorum ki seni kuzum. Yaşadıklarımız aynı maalesef ki birebir aynı yani. Sevdim mı esimi tekrar sevdim bende senin gibi küçük asık oldum küçük evlendim. O asık olan adam gitmişti yerine bambaşka bir canavar gelmişti. Benim yaşadıklarımın tek sorumlusu olarakta kv yi görüyorum. Allah ta hesabını sorsun.
Taha daha cok küçük tatlım ne Yapicaksan şimdi karar vermelisin.
İcin acır ağlamak istersin aglayamazsin, konuşmak istersin konuşamazsın hepsini biliyorum. Zaman herseyin ilacı. Önce kararını vermelisin kuzum.
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

faceden içimi son kez dökmek için msj yazmıştım bana bi daha msj yazma dedi engellemiş.. ailem gelsin alsın sizi diye diretiyor. çocuklar durmuyoır diye.. o sürekli erteliyor. dakikalardır meşgul telefonu. allah versin cezasını başka bir şey demiyorum ellerim titriyor sinirdennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…