- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
aminnn arkadaşım güzel sözlerin ve dileklerin için.. öncelikle evet anası gidebilirdi ama domuz yıllarca bana hep gidici gözüyle baktı millete benim için ne laflar ediyormuş.. o evin kadını olarak kendisini gördü yıllarca.. aksi olsaydı duramazdı zaten ya ben anne babamın yanında bile rahat olamazken oülun dahi olsa el kızının yanında nasıl rahat edebileceksin ki dimi 8 sene.. ama o etti.. hep laftaydı gidicem gidicem.. en nihayet bizi bitirdi gidiyor.. evet büyük etkendi o.. kızım ile hiç anlaşamıyor. bi ara inşallah ölürsün bile dedi kızıma.. düşünebiliyor musunuz 6 yaşında çocuğa nasıl bir tramva bu.. offf..evet aynı evde iki yabancı gibi yaşamak zor ama baba evi daha zor yaşayan bilir.. bana ben gideyim, kiranı vs her şeyini ödeyeyim sen yaşa çocuklarla diyor ama ne anladım o işten o zaman çocuklar evin içinde baba olarak onu görmedikten sonra. gitmem o zaman. yanı kısacası ah şu evlatlarım var ya.. onlar beni çaresiz kılıyor.. yoksa basardım tekmeyi, defolsun..
bilmiyorum.. tek oğlu diye galiba.. halbuki o kadar da talibi çıktı evlenmedi.. eski konularıma bakarsanız kayınvalide derdi ile bdv de konu bile açmıştım çok çektim ahh..inan 8 sene anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.. resmen psikolojik azap.. Allah kimseye yaşatmasın..
Siz neden 75metre karelik eve siginmak zorundasiniz? Birakin o gitsin evden. Siz evinizde rahatca yasayin cocuklarinizla. Allah yardimciniz olsun..
maalesef ki insanları gözümüzde büyüten biziz arkadaşım. onlar neyse olar halbuki.. demekki karaktersizlermiş.. evet bir defa yapan tekrar yaparmış... ve eğer ikinci defa tekrarlanıyorsa bu hata değilmiş bunu anladım.
canımm merhaba çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.. evet hatırladım.. 2014 şubat anneleriydik ama benim oğlan
ocakta gelmişti.. ahh inan insanlar
değişebiliyormuş arkadaşım bunu anladım
ben 8 senelik bir emek iki nur topu gibi
evlat ve sonuç hüsran.. emeklerime feda
ettiklerime yazık.. içim acıyor.. hala
inanamıyorum düştüğüm hallere..
uyuyorum uyanıyorum herşey hala aynı..
oysa ben bir kabus olmasını ümit
ediyorum..