Destanın son satırlarındayız..

kızım ile oğlumun arası 5 yaş.. ikinci çocuğu kendi istedi açıkçası.. sonradan ne olduysa inan bilmiyorum adam kabaran egosu sonucu beni evini ailesini beğenmemeye başladı ki bu sorunlardan sadece biri..o kadın kim benimle tanıştır yada yazışmaları vs göster dedimeğer yaparsa samimiyetine inanacağım..

aminnnn canımsın çok teşekkür ederim şu an inan içim buz gibi kapkara bir boşluk...

sen de haklısın canım... ahh evlatlarım azcık büyük olsaydılar hiç kafaya takmazdım..

bende 65 metrekarelik bir evde 2 çocuğumla bab evindeyim çalışıyorum mutluyum çok şükür baba evine döndüğümde biri kucağımda bebekti..

aynı evde seni sürekl,i değersizmişsin gibi hissettirecek bir adamla yaşamak sana hiç iyi gelmez mutsuz bir annede çocuklara iyi gelmez...

yada illaki kavgalar olacak ve çocuklarda bu durumlara şahit olacak..

önce kendine saygı duy.. sen ve çocukların nasıl bir yaşamı hakediyor önce buna karar ver ve dik dur..

sen güçlü bir kadınsın bunu unutma

bu gün oturup konuşacağız.. ve artık eskisi gibi iyi niyetli olmayacağım. şartım net anası olmayacaksncs o zaman dönmeyi deneyebilirim inan yıllarımı mahvetti o kadın.. tamam diyor ay sdonu gidecek annem.. hadi bakalım..

biri daha 6 aylık diğeri ise 2 yaşındaydı.. keşke hamileyken dönseymişim diyorum çünkü pedogog a gittim.. tavsiyesi boşanmaların 2 yaşına kadar olması en sağlıklısı.. öncesini hatılamıyorlar babayıda görüyorlar benide.. gayet normal karşılıyorlar

seni tebrik ediyorum canım... inan kafam çok bulanık keşke senin gibi güçlü, hissedebilsem...

oğlanı uyutuyim mesajlara dönücem.

tabiki önce kurtarmaya çalışmalı insan. iyi ölçüp tartmalı sizi evliliğinizin içini bilen biri dışardan bir gözle baksın bir fikir versin size..

Allah yardimciniz olsun,ama ben sizin yerinizde olsam ufakta olsa ailemin evine giderdim ayni evde tahammul dahada zor olur daha cok kirilip incinirsiniz hergun gorup sinir olmak dahada zor olur kangren olan parmakla yasamak daha cok acitir.
amin arkadaşım.. çok haklısın ama artık hissiszleştim ki ben üzüle üzüle.. ona gere hep gereksiz bu incinmelerim.. o hiçbirşey yapmıyor da ben abartıyorum.. ah inan çok zor.. düzenin üzerine düzen kurmak..

Allah yardimcin olur insallah. Sen ve çocukların çok mutlu bir hayat surersiniz inşallah. İlahi adalet diyorum sana sadece. Eşin görecek anlayacak ama artık seni kaybetmis bu belli.

amin canım çok sevindim senin adına...inşallah.. tek derdim evlatlarım inan.. tek üzüntüm onlar..

canım benim çok teşekkür ederim içten sözlerin için...amin..

aşk bitti... hak etmediğim çok şey yaşadım ve işittim.. tek derdim çocuklarım.. yoksa direkt silerim hayatımda izi bile kalmaz.

Allah yardimcin olur insallah. Sen ve çocukların çok mutlu bir hayat surersiniz inşallah. İlahi adalet diyorum sana sadece. Eşin görecek anlayacak ama artık seni kaybetmis bu belli.
Aminnn canım allah razı olsun.. kesinlikle kaybetti beni...

hep okurdum ayrılık hikayelerini.. üzülürdüm dertlenirdim.. şimdi içindeyim işte.. içim dolu.. ne yaparsam yapayım rahatlayamıyorum.. senelerimi verdim.. herşeyden vazgeçtim bu ilişki
için.. ve sonu, hüsran.

Açıkçası hayatınızı harcamayın derim. Önünüze bakın. Yeni bir yol çizin. Tabi ki bu aşılamayacak sorunlar varsa eğer aşabiliyorsanız her zaman için yuvanın ayakta kalması esastır. Ayrıca çocuklarda olduğu zaman insan daha dayanabilir. Ama bu çok ciddi sorun yoksa. Yoksa onları huzursuz bir yuvada kavga gürültü içinde büyütmektense ayrı ama sağlıklı bir ilişkiyle yaklaşmanız daha iyi olacaktır.

yerden göğe kadar haklısınız.. ihanet yok diyor yeminler ediyor.. sadece telefonda konuştuk dertleştik diyor.. ihanet olsa kendi ellerimle açarım davayı zaten.. kafamı kurcalayan tek şey çocuklarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…