Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda cok dpogal durmus ama her gozde dogal durmuor baktıgım fotolarda kafam karıstı bıraz
bilemiyorum. bende çok doğal duruyorlarburda cok dpogal durmus ama her gozde dogal durmuor baktıgım fotolarda kafam karıstı bıraz
benımde gozum acık kahve ama bılemedım fıyatı nedır okycım cıftı ne kadarama benim tabanım açık. bal sarımsı bir renk
110 liraydı. opmarda.. 3 aylık lensler. ama valla benim alalı çok oldu. hala takıyorum. griyide stokladım bekliyorbenımde gozum acık kahve ama bılemedım fıyatı nedır okycım cıftı ne kadar
Kızlar aranızda desio desert dream kullanan var mı koyu gözde görüntü sünü cok,merak ediyorum fotoğraf paylasabilirmisinz
bende lenslere bakınıyorum solotica lens almıştım kendime mel ama beğenmedim boşu boşuna da para vermiş oldum 1 kere taktım denedim evde çıkardım o şekilde de duruyorlar. şimdi bu markaya rastladım ve forrest greene taktım. ama araştırırken fark ettim kimisinde koyu mavi gibi duruyor, kimisinde de istediğim gibi çakır yeşil. sizin lensleriniz ne renk acaba resimlere de bakındım yüklenmiş olanlar kaldırılmışlar hep göremedim siz paylaşırmısınız rica etsem resminizi burdan istemezseniz paylaşmak mesaj yolu ile bana yardımcı olursunuz çok da sevinirim110 liraydı. opmarda.. 3 aylık lensler. ama valla benim alalı çok oldu. hala takıyorum. griyide stokladım bekliyor
hangi renk gözleriniz de ki lens?kendi gözümün ve desio desert dream lensin fotografını atıyorum. Gözleriniz benim kadar siyaha yakın mı bilmiyorum ama umarım yardımcı olur.
bende sipariş vermiştim solotica ama memnun kalmadım renginden. doğal dursun isterken mel aldığım halde gora da ki gözlere benzedi gözlerime takınca bir sürü de para gitti boşu boşuna senelik üstelik takmadım bile sizin desio lensleriniz ne renk? ben forrest greeni beğendim ama korkuyorum almaya. artık denetmiyorlar dafıyatı uygunmus. sure evet ole olmuo ben solotıcaları 2 yıl taktıgım oluyor.