Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim, ben de smoke gray düşünüyorum ama bir çok olumsuz lens deneyimim olduğu için cesaret edemiyorum.bende daha doğal durdu. damar olayı çoğıu renkli gözde vardır. menevişli göz deriz buna. en önemlisi incecik bir lens. şeffaf kadar rahat. solotica çok kullandım. ama artık materyalini bozdu, kayıyoor gözü,mden. ben çok sevdim. taban rengim koyu değil benim
.tabii pupil boluğu biraz geniş. ama öyle gözler varki içte kahve olan açık renk. onlar gibi o yüzden benim için sorun değil. şimdiçektim. üstteki dsert dream.
alttaki
smoke gray
Eki Görüntüle 1451998
rica ederim.çok teşekkür ederim, ben de smoke gray düşünüyorum ama bir çok olumsuz lens deneyimim olduğu için cesaret edemiyorum.
evet, denemeden afaki oluyor maalesef, soloticaları deneten bir yer var levent'te. onda bile eski seri, yeni seri, boyama, malzeme farkı olduğu için bir türlü tutmuyor tester lens ile satın aldığınız lens. ben yıllardır hidrocor ice kullanıyorum belki de bildiğinden şaşmamak gerek ama sıkılıyor insan zamanla :) en son hidrocor topazio denedim ama kendi göz rengimle kaynaşmadığı ve çok canlı bir renk olduğu için bi türlü alışamadım renge. öylece duruyor kutusunda.rica ederim.
ben çok beğendim. dün gece arkadaşımda gördü. bbayıldı. tabii bu birazda göreceli bir kavram. hoş denemeden alınıyor lensler arttık.. iş birazda şansa bağlı
topazio eskisi gibi değil. çok belli ediyor. doğal değil. quartzoda öyle. mell çok güzelleşmiş ama materyal kötü. yada bana gelende sorun var. aldım ve duruyor. takamadım.standartı yok soloticanımn. hem renkte hem materyalindeevet, denemeden afaki oluyor maalesef, soloticaları deneten bir yer var levent'te. onda bile eski seri, yeni seri, boyama, malzeme farkı olduğu için bir türlü tutmuyor tester lens ile satın aldığınız lens. ben yıllardır hidrocor ice kullanıyorum belki de bildiğinden şaşmamak gerek ama sıkılıyor insan zamanla :) en son hidrocor topazio denedim ama kendi göz rengimle kaynaşmadığı ve çok canlı bir renk olduğu için bi türlü alışamadım renge. öylece duruyor kutusunda.
Benim gozumde ela aceba boyle dururmudamarlı menevişli yani ve içi kahve doğal açık renk gözlerden örn.Eki Görüntüle 1452003 Eki Görüntüle 1452004
geçen gün, desert dreamı taktım. herkes kendi gözüm sandı. çok doğal duruyor.Benim gozumde ela aceba boyle dururmu
oyy bir gün çekerim:)okypete birde senin gözlerinde görsek şu deset dream i:)