Kontakt Lens Desio lensleri

damarlı menevişli yani ve içi kahve doğal açık renk gözlerden örn.
1605c948821488ee49303c625f23106a.jpg
b3c273eeb0c0e81d425afca3e0092b27.jpg

bende daha doğal durdu. damar olayı çoğıu renkli gözde vardır. menevişli göz deriz buna. en önemlisi incecik bir lens. şeffaf kadar rahat. solotica çok kullandım. ama artık materyalini bozdu, kayıyoor gözü,mden. ben çok sevdim. taban rengim koyu değil benim
.tabii pupil boluğu biraz geniş. ama öyle gözler varki içte kahve olan açık renk. onlar gibi o yüzden benim için sorun değil. şimdiçektim. üstteki dsert dream.
alttaki
smoke gray
Eki Görüntüle 1451998
çok teşekkür ederim, ben de smoke gray düşünüyorum ama bir çok olumsuz lens deneyimim olduğu için cesaret edemiyorum.

çok teşekkür ederim, ben de smoke gray düşünüyorum ama bir çok olumsuz lens deneyimim olduğu için cesaret edemiyorum.
rica ederim.
ben çok beğendim. dün gece arkadaşımda gördü. bbayıldı. tabii bu birazda göreceli bir kavram. hoş denemeden alınıyor lensler arttık.. iş birazda şansa bağlı

rica ederim.
ben çok beğendim. dün gece arkadaşımda gördü. bbayıldı. tabii bu birazda göreceli bir kavram. hoş denemeden alınıyor lensler arttık.. iş birazda şansa bağlı
evet, denemeden afaki oluyor maalesef, soloticaları deneten bir yer var levent'te. onda bile eski seri, yeni seri, boyama, malzeme farkı olduğu için bir türlü tutmuyor tester lens ile satın aldığınız lens. ben yıllardır hidrocor ice kullanıyorum belki de bildiğinden şaşmamak gerek ama sıkılıyor insan zamanla :) en son hidrocor topazio denedim ama kendi göz rengimle kaynaşmadığı ve çok canlı bir renk olduğu için bi türlü alışamadım renge. öylece duruyor kutusunda.

evet, denemeden afaki oluyor maalesef, soloticaları deneten bir yer var levent'te. onda bile eski seri, yeni seri, boyama, malzeme farkı olduğu için bir türlü tutmuyor tester lens ile satın aldığınız lens. ben yıllardır hidrocor ice kullanıyorum belki de bildiğinden şaşmamak gerek ama sıkılıyor insan zamanla :) en son hidrocor topazio denedim ama kendi göz rengimle kaynaşmadığı ve çok canlı bir renk olduğu için bi türlü alışamadım renge. öylece duruyor kutusunda.
topazio eskisi gibi değil. çok belli ediyor. doğal değil. quartzoda öyle. mell çok güzelleşmiş ama materyal kötü. yada bana gelende sorun var. aldım ve duruyor. takamadım.standartı yok soloticanımn. hem renkte hem materyalinde

Okypete oncelikle sana tesekkur ederim kendi adiima hic usenmeyip cesit cesit lensleri eklemissin, formu sonuna kadar inceledim en basta solitica mel dusunuyordum ama dun ani bir kararla bu formu okuyup desioyu inceledikten sonra deset dream almaya karar verdim ilginçtir aslinda mel daha dogal ama bu lenste bisey beni etkiledi anlamadim hemen siparis verdim resmi web sitesinde .
Aceba desio.com uzerinden siparis verenler varmi

Okypete vallaha sayende aldim deset dream ve orman yesili arasinda kaldim ama deset dem aldim desio.comdan 112 ye geldi 39 euro ne zaman elime gecer bilmiiyorum.insallah cok acik durmaz deset dream

X