Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve sonunda geldiler. smoke gray muhteşem bir renk. bende mavi oldu. alt tonun bal rengi. ve kaynaştı. desert dreamde harika.. çok çok doğal lensler. bir o kadarda rahatlar. incecik yapısı. solotica gibi kalın değil. bayıldım.
bundan sonra desio alınacak demektir bu. sadece tek sorum. 3 buçuk ay bekletmeleri oldu.
lens kabından ekleyim ama gözünmdekini sonra çekerim artık. teşekkürler bu arada.Güle güle kullanın, resim ekleyebilir misiniz lütfen şişede ve gözde duruşunu.
lens kabından ekleyim ama gözünmdekini sonra çekerim artık. teşekkürler bu arada.
bende daha doğal durdu. damar olayı çoğıu renkli gözde vardır. menevişli göz deriz buna. en önemlisi incecik bir lens. şeffaf kadar rahat. solotica çok kullandım. ama artık materyalini bozdu, kayıyor gözümden.tamam, o da olur. ben solotica kullanıyorum yıllardır. ikisini karşılaştırdığımda solotialar çok daha doğal gibi, desiolar daha opak ve canlı renkli ve pupil boşluğu çok büyük gibi geliyor. sizce nasıl, memnun kaldınız mı?