Kontakt Lens Desio lensleri

bende lenslere bakınıyorum solotica lens almıştım kendime mel ama beğenmedim boşu boşuna da para vermiş oldum 1 kere taktım denedim evde çıkardım o şekilde de duruyorlar. şimdi bu markaya rastladım ve forrest greene taktım. ama araştırırken fark ettim kimisinde koyu mavi gibi duruyor, kimisinde de istediğim gibi çakır yeşil. sizin lensleriniz ne renk acaba resimlere de bakındım yüklenmiş olanlar kaldırılmışlar hep göremedim :KK43: siz paylaşırmısınız rica etsem resminizi burdan istemezseniz paylaşmak mesaj yolu ile bana yardımcı olursunuz çok da sevinirim :KK200:
selam,ben paylaşmadım ama desert dream aldım ben birde grisini. forrest green kullanmadım

Ben aldım geçen hafta opmar optik satıyor bir çok ilde şubesi var. 3 aylıkları 125 tl ve inanılmaz rahatsız. Ben taktıktan sonra 1,5 saat içinde kurudu kaldı gözümde ve çıkardıktan sonra çok ağrı yapıyor.
Ayrıca hiç de doğal durmuyor ben grisini aldım resmen balık gibi duruyor

koyu kahve gözde biraz daha yakından görünümü ''Desert Dream'' güzel yorumlar alıyorum tavsıye ediyorum . Bundan sonra smokey greyı denemek istiyorum onu kullanan bir arkadasımız varsa foto atarsa çok seviniriim

Eklentiler

• 2015-10-27 18.57.17 (2).jpg
    2015-10-27 18.57.17 (2).jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 342
Ben aldım geçen hafta opmar optik satıyor bir çok ilde şubesi var. 3 aylıkları 125 tl ve inanılmaz rahatsız. Ben taktıktan sonra 1,5 saat içinde kurudu kaldı gözümde ve çıkardıktan sonra çok ağrı yapıyor.
Ayrıca hiç de doğal durmuyor ben grisini aldım resmen balık gibi duruyor
desio lensinden mi bahsediyorsunuz acaba? çok şaşırdım ben gözümde olduğunu bile unutuyorum :/

desio lensinden mi bahsediyorsunuz acaba? çok şaşırdım ben gözümde olduğunu bile unutuyorum :/
bende. hayatımda bu kadar rahat bir lens kullanmadım. arkadaşa şaşırdım. çünkü lens takamayan ve hassas olan arkadaşım bile bunu denedi ve inanılmaz rahat dedi. oda alacak

bende. hayatımda bu kadar rahat bir lens kullanmadım. arkadaşa şaşırdım. çünkü lens takamayan ve hassas olan arkadaşım bile bunu denedi ve inanılmaz rahat dedi. oda alacak
dimi :) bende çok hassasım freshlook kullanırken ıkı saatte lensı takıp ıkı saat anca tutabiliyordum, lens kabım yanımda olmadan çıkmıyordum dayanamam dıye ama uzun yola bile kabımı almadan cıkabılıyorum desioda

dimi :) bende çok hassasım freshlook kullanırken ıkı saatte lensı takıp ıkı saat anca tutabiliyordum, lens kabım yanımda olmadan çıkmıyordum dayanamam dıye ama uzun yola bile kabımı almadan cıkabılıyorum desioda
Slm araya girdim de. Hayatımda ilk defa lens kullanıyorum. 2 defa taktım görüntü bozulmadı ama gözlerimde kuruluk oluştu öyle ki ovuşturma gereği duyar ya insan.. bu neden kaynaklı sizce? Bu konuda tecrübem yok normalmi ne yapmak lazım eve geldim suni gözyaşı damlası olur ya ondan damlattım gözüme. Bende astigmat miyop var ama düşük dereceli. Bu numaraya lens vermiyoruz demişti. Ona bağlayayım dedim.. ama önceki aldığım ve evde takıp denediğim beğenmediğimden elimde kalan solotıca lensde de aynı kuruluk olmuştu. Göz alerjisi mi acaba sizce?

Slm araya girdim de. Hayatımda ilk defa lens kullanıyorum. 2 defa taktım görüntü bozulmadı ama gözlerimde kuruluk oluştu öyle ki ovuşturma gereği duyar ya insan.. bu neden kaynaklı sizce? Bu konuda tecrübem yok normalmi ne yapmak lazım eve geldim suni gözyaşı damlası olur ya ondan damlattım gözüme. Bende astigmat miyop var ama düşük dereceli. Bu numaraya lens vermiyoruz demişti. Ona bağlayayım dedim.. ama önceki aldığım ve evde takıp denediğim beğenmediğimden elimde kalan solotıca lensde de aynı kuruluk olmuştu. Göz alerjisi mi acaba sizce?
solotica materyalini feci bozdu. kısaca konforsuz bir lens artık. kalın bir kere. en son aldığım charm meli takamadım. batma kızarma gözde kayma herşey oldu ki ben her marka lensi takmış biriyim. ve bir daha olmam dedim. zaten renklerdede sabitliği bir tutturamadılar. resmen şans işi.

ilkkez taktıgınız için muhtemelen. Göz ilk kez yabancı bir maddeye bu kadar yakınlaşıyor ister istemez bi tepki gösterebilir. Biraz kızarmalar ,gözde bi ağırlık yaratabilir.İlk kullandıgım lens freshlooktu mutlaka desioyla acık ara rahatlık farkı var ve ben onu ılk taktıgımda aynı bahsettıgınız seylerı yasadım gözumde agrı,agırlık,kırmızılık, batma oldu ama sonra biraz daha katlanılabilirdi ki 3 freshlook lens daha kullandım. Başlangıc ıcın normel yanı .Bir yerdede solisyona uyum saglaması içinde en az bir hafta geçmesı gerekıyor diye okumustum. Lensi takarken çok elinizde tutmayın,göze sürekli değdirip takamıyorsanız ona dkkat edin,makyaj malzemesıyle temas ettirmeyin . Ben bi kerede takamadığımda tekrar solusyonla temızleyip deniyorum bir sonrakini cunku havadan cok tozz kapabılıyor.bunlara dikkat ettiğinizde ve iki hafta geçtiğinde hala sorun devam edıyorsa doktora gözukun veya kullanmayın derım ben

solotica materyalini feci bozdu. kısaca konforsuz bir lens artık. kalın bir kere. en son aldığım charm meli takamadım. batma kızarma gözde kayma herşey oldu ki ben her marka lensi takmış biriyim. ve bir daha olmam dedim. zaten renklerdede sabitliği bir tutturamadılar. resmen şans işi.
solotika hakkında rahatsız olduğundan baska birsey duymadım ben aslında videolrdan izleyip bazı rengine aşık olduğum halde denemeyi aklımın ucundan bile gecırmıyorum artık onu

bu lensse daha öncekiler neydi dediğim lenstir desio marka bu yüzden ben tavsiye ediyorum. Gözüme taktğım anda alışık olduğum yaşarmayı bekledim yok ,gece oldu ne yanma ne kuruluk yok :) gözlerın ne kadar güzel, lensini nerden aldın dediklerinde aklıma gelen rahatlıkta bir lens. kısacası aradıgımı buldugım bı lens benım ıcın desio
Nerden bulabilirim ?

Nerden bulabilirim ?
opmarda indirimli fiyatını 120ye buldum sürekli gittiğim optikten 80e aldım ben muhıtınıze yakın guvenılır optikler varsa avmleri tercih etmeyin derim ben fiyatlar arasında uçurum var cunku. İzmirliyseniz Eşrefpaşadaki tur optiği tavsiye ediyorum bütün lenslerimizi ve gözlüklerimizi oradan alırız hiç bir sorun yaşamadık.

opmarda indirimli fiyatını 120ye buldum sürekli gittiğim optikten 80e aldım ben muhıtınıze yakın guvenılır optikler varsa avmleri tercih etmeyin derim ben fiyatlar arasında uçurum var cunku. İzmirliyseniz Eşrefpaşadaki tur optiği tavsiye ediyorum bütün lenslerimizi ve gözlüklerimizi oradan alırız hiç bir sorun yaşamadık.
Evett izmirdeyim ama bucadayım orayı hiç bilmiyorum

X