Kontakt Lens Desio lensleri

çok teşekkürler. o markayada bir bakayım. benim gözlerde bal rengi çünkü. hoş durabilir bendede.

rica ederim, evet denemekte fayda var. Natural Sparkle, Natural Shimmer ve Natural Shine diye 3 cesidi var, ben Natural Sparkle olanini kullaniyorum. Gozlerin bal rengi oldugu icin bence sana da ya Natural Sparkle ya da Natural Shimmer uyar diye dusunuyorum. Kendi sitesinde farkli goz renkleri uzerinde gorunusleri var, oradan bakabilirsin.

kizlar creamy beige kullanan var mi hic ben de ondan istiyorum ama opmar a sordum recetesiz satmiyoeuz dedi. :KK43:

Ben aldım geçen hafta opmar optik satıyor bir çok ilde şubesi var. 3 aylıkları 125 tl ve inanılmaz rahatsız. Ben taktıktan sonra 1,5 saat içinde kurudu kaldı gözümde ve çıkardıktan sonra çok ağrı yapıyor.
Ayrıca hiç de doğal durmuyor ben grisini aldım resmen balık gibi duruyor
creamy beige mi aldiniz aceba

O okypete selam, lenslerim elime ulasti, desio'nun kendi sitesinden siparis vermistim, 2 subatta verdigim siparis 8 subatta elimdeydi. desert dream ve smoky gray almistim, iki renkten de cok memnun kaldim. yalniz smoky gray goz rengimi bariz bir sekilde mavilestirdigi icin benim kendi goz rengimi bilenler lens taktigimi anliyor. ama cok dogal duruyor, yeni tanistigim insanlar gozumde lens oldugunu anlamiyor, kendi goz rengim zannediyorlar. ama gozlerim zaten yesil oldugu icin desert dream cok dogal durdu, onun lens oldugunu kimse anlamiyor. sadece gozumun rengini acti. ekte fotolari var. Rahatlik olarak senin dedigin gibi inanilmaz rahat lensler. gozumde oldugunu bile unutuyorum. kesinlikle diger renklerinden de denemeyi dusunuyorum. ama creamy beige cok acik gorunuyor. yapay dursun istemiyorum. senin bu ikisi haricinde kullanip da memnun kaldigin renk var mi?
desert dream.jpg
smoky gray.jpg

O okypete selam, lenslerim elime ulasti, desio'nun kendi sitesinden siparis vermistim, 2 subatta verdigim siparis 8 subatta elimdeydi. desert dream ve smoky gray almistim, iki renkten de cok memnun kaldim. yalniz smoky gray goz rengimi bariz bir sekilde mavilestirdigi icin benim kendi goz rengimi bilenler lens taktigimi anliyor. ama cok dogal duruyor, yeni tanistigim insanlar gozumde lens oldugunu anlamiyor, kendi goz rengim zannediyorlar. ama gozlerim zaten yesil oldugu icin desert dream cok dogal durdu, onun lens oldugunu kimse anlamiyor. sadece gozumun rengini acti. ekte fotolari var. Rahatlik olarak senin dedigin gibi inanilmaz rahat lensler. gozumde oldugunu bile unutuyorum. kesinlikle diger renklerinden de denemeyi dusunuyorum. ama creamy beige cok acik gorunuyor. yapay dursun istemiyorum. senin bu ikisi haricinde kullanip da memnun kaldigin renk var mi?
Eki Görüntüle 1777573 Eki Görüntüle 1777574
selam,
creamy beigei sanırım bir arkadaşta denedim. çok beyaz durdu bende.
ama bu iki lens sende müthiş durmuş. tek kelimeyle bayıldım... o kadar doğal durmuşki sende.. güle güle kullan..hem doğal hemde çok rahat bir lens gerçekten..
diğer renkler hakkında pek fikrim yok. keşke deneme şansımız olsaydı

O okypete selam tekrardan. ben ikinci kez desio'dan smoky grey siparisi verdim ve ikinci gelen lenslerle ilk gelenin rengi ayni degil. ikinci gelenler daha grimsi, digeri daha maviydi, ve ben daha mavi olani seviyordum, acikcasi biraz hayal kirikligina ugradim. yine de cok guzel ve inanilmaz dogal duruyor, kimse gozumde lens oldugunu anlamiyor, ve cok rahat. o nedenle mutluyum. diger renkleri de denemek istiyorum ama bosa para vermek de istemiyorum guzel durmayacak bir lense. sence innocent white cok mu beyaz durur? icy blue var bir de. ben biraz mavilik olsun istiyorum ama dedigim gibi cesaret de edemiyorum pek. fikirlerin benim icin onemli. cevrende bu ikisinden kullanan var mi hic?

dün desio creamy beige aldım bir çok lens kullandım hiçbir sorunla karşılaşmadım ama bu lensler gözümde durmuyor kayıyor. arvenlena arvenlena innocent white eminim çok beyazdır onu almayı düşünüyordum satıcı sibirya kurdu gibi durur dedi rainbow haresiz griyi alırken de öyle demişlerdi ama mavimsi hoş bir tonu vardı creamy beige bile bembeyaz durdu çok açık bir gri yalnız kayma sorununda öneriniz var mı

dün desio creamy beige aldım bir çok lens kullandım hiçbir sorunla karşılaşmadım ama bu lensler gözümde durmuyor kayıyor. arvenlena arvenlena innocent white eminim çok beyazdır onu almayı düşünüyordum satıcı sibirya kurdu gibi durur dedi rainbow haresiz griyi alırken de öyle demişlerdi ama mavimsi hoş bir tonu vardı creamy beige bile bembeyaz durdu çok açık bir gri yalnız kayma sorununda öneriniz var mı

selam, sanirim goz yapisiyla cok alakali, cunku bende hic kayma problem olmadi, hatta Desio kullandigim en rahat lensler diyebilirim. ben de innocent white'in cok beyaz oldugunu dusunuyorum. Gozleriniz ne renk bilmiyorum, benimkiler yesil, eger dogal bir ton yakalamak istiyorsaniz smoky gray'i kesinlikle oneririm. Ben de icy blue almak istiyorum ama cok mavi durur mu diye de emin olamiyorum.

Bu arada bu forumda birisi Amazon'un grey rengini almis, ve resimlerini atmisti, muhtesem durmus tek kelimeyle. Bir ara onu denemek istiyorum. Ama maalesef amazon'un renkleri cok guzel olsa da rahatlik acisindan Desio'nun yaninda cok yetersiz kaliyor.

Bu da benim kullandigim Amazon sky blue. Cok dogal durdu fakat bence cok rahatsiz bir lens.

Eklentiler

• sky blue.jpg
    sky blue.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 236
Bu da benim kullandigim Amazon sky blue. Cok dogal durdu fakat bence cok rahatsiz bir lens.
yalnız çok doğal ve güzel duruyor. Desio fazla rahat bi lens diğer gözümde sıkıntı yaşamadım ama biri kayıyor aradım hemen getirin değiştirelim dediler ilgileri için memnunum :KK73: gözlerim koyu kahve rengi bundan sonra sanırım mint touch yada ıcy blue denicem çünkü ben gri ve mavi arası tonlar seviyorum çok açık bir gri oldu

yalnız çok doğal ve güzel duruyor. Desio fazla rahat bi lens diğer gözümde sıkıntı yaşamadım ama biri kayıyor aradım hemen getirin değiştirelim dediler ilgileri için memnunum :KK73: gözlerim koyu kahve rengi bundan sonra sanırım mint touch yada ıcy blue denicem çünkü ben gri ve mavi arası tonlar seviyorum çok açık bir gri oldu

Desio'nun kendi sitesinde "Before/After" diye bir bolum var, orada cesitli goz renkleriyle desio lenslerinin nasil durdugunu gostermisler. Kendi gozunuzun rengine yakin olan goz rengini secip herhangi bir desio lensi nasil duruyor bakabilirsiniz. Ben de gri mavi tonlari cok seviyorum, o zaman smoky grey'i begenirsiniz bence.

Ben nerdeyse iki yildir desio lens kullaniyorum cok da memnunum desert dream rengi favorim...gris dusunenler creamy beige rengi de cok iyi..kesinlikle gozde rahatsizlik yapmiyo sanki bisey yokmus gibi tum gun rahat kullaniyorum...solotica markayi cok.merak ediyorum bakalim nasil olcak siparis verdim..

bu lensleri ilk defa görüyorum. italyan markası. ve çek cumhuriyetinde üretiliyor. çoğu rengine bayıldım.
8 renk.3 aylık lensler..

[video=youtube;sthsUPJ__7Y]
kullanan varsa fikrini almak isterim. birde numaralıları varmı.. umarım vardır:)

oj6c.jpg
zvd5.jpg
t73p.jpg
poeq.jpg
m3jr.jpg

Ben kullanıyorum gerçekten çok güzel ve rahat lensler herkese tavsiye ederim

Elimde sadece deneme amaçlı takılmış desio icy blue var, benim orta kahve gözlerimde gri-mavi durdu. Solotica quartzo kullanıcısı olduğum için rengi yakıştıramadım kendime, isteyene uygun fiyata veririm.

Mrh. bende yaklasik 6 aydir desio lensin desert dream olan yesilini begenerek kullaniyodum.Bu ay lensimi forest green olarak degistirdim.Lensi aldigim gün taktim.lenslerden biri gözümde feci bir sekilde batmaya basladi.Çikartmak zorunda kaldim.Aldigim yere geri versem sizce degisim icin geri alirlarmi

Mrh. bende yaklasik 6 aydir desio lensin desert dream olan yesilini begenerek kullaniyodum.Bu ay lensimi forest green olarak degistirdim.Lensi aldigim gün taktim.lenslerden biri gözümde feci bir sekilde batmaya basladi.Çikartmak zorunda kaldim.Aldigim yere geri versem sizce degisim icin geri alirlarmi
ben de yeşil tonlarında lens arıyorum çimen yeşili.
her iki lensi kıyaslayabilir misiniz ?
göz temeliniz ne renk sizin

Çok zaman geçmiş aradan ama au sept kullanıp bir dezenfekte edin sonra takın aynı lensi kullanmaya devam ediyorsanız açılmamış desio sitesinden aldığım 1 çift desio forest green lensimi satıyorum ilgilenirseniz

ben de yeşil tonlarında lens arıyorum çimen yeşili.
her iki lensi kıyaslayabilir misiniz ?
göz temeliniz ne renk sizin
Mrh. Mesajınızı geç okudum iki lensi karşılaştırdığımda desio forest green mükemmel durdu.göz rengimde açık kahve rengi

X