Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
desio desert dream bugün aldım 3 aylık solüsyonla beraber 135 tl ye mal oldu rengi de gayet YAPAY uyuz oldum verdiğim paraya mı acıyım satın aldığım yerin ilgisizliğine mi paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek hiç sevmedim. birde rahatta değil. belki ilk kez kullandığımdan ama kızkardeşime denettirdim o da 25tl ye aldığı lensin daha doğal durduğunu ve bu kadar rahatsız etmediğini söyledi bilmiyorum artık.desio desert dream kullananınız varsa fotograf paylasablırmı acaba ve fiyat bılgısı olan var mı ?
ben desert dreamı denedim. inanılmaz doğal. hatta arkadaşlarımda gördü bayıldılar. ve çokta rahat bir lensti..desio desert dream bugün aldım 3 aylık solüsyonla beraber 135 tl ye mal oldu rengi de gayet YAPAY uyuz oldum verdiğim paraya mı acıyım satın aldığım yerin ilgisizliğine mi paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek hiç sevmedim. birde rahatta değil. belki ilk kez kullandığımdan ama kızkardeşime denettirdim o da 25tl ye aldığı lensin daha doğal durduğunu ve bu kadar rahatsız etmediğini söyledi bilmiyorum artık.
bende denedim bende doğal durmadı buraya yazdıktan sonra kardeşime verdim lensleri onda daha güzel durdu. desio desert dream rengi. mavi ye yakın bir renk oluyor kardeşimde bende de yeşille mavi arası bir renk oldu.benim gözlerim kahverenk kardeşiminki daha koyu siyaha yakın bir kahve.rahatlığıyla ilgili ilk denediğimde gözümden kayıyordu ve rahatsız etti beni bende o sinirle burada bu yazıyı yazdım fakat lensleri çıkarttım bir süre sonra tekrar taktığımda ilki kadar rahatsız etmedi kız kardeşime de aynısı oldu. bu arada henüz lensleri takıp insan içine çıkmadım kardeşime verdim ona daha güzel oldu diye.ben desert dreamı denedim. inanılmaz doğal. hatta arkadaşlarımda gördü bayıldılar. ve çokta rahat bir lensti..
hangi renkti sizinki.
bu arada opmar optik,delirttin beni. hala gelmedi lenslerim. 2 ay oldu.
kızLAR bendede forest green ve desio desert dream ve nc marine var,gozlerım numaralı cıktı kullanamadım oyle duruyorlar param zıyan oldu ilgilenenler mail adreslerini atsınlar cok uyguna verciem ziyan olmasındansa
sitemizde satış yasaktırMesaj atamıyorum size, özel izin gerekliymiş. Siz atabilir misiniz?