desenli zebra mı, düz renk zebra mı?

cerenora

Balı kaymağı fazla kaçmış
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
2.510
81
683
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar, kısmetse 1-2 aya kendi evime taşınacağım. perdelerimi yeniliyorum diğer odalara karar verdim ama mutfak konusunda kararsızım. mutfağım üst dolapları beyaz alt dolapları kırmızı. zebra perde istiyorum. acaba düz beyaz mı yaptırayım yoksa desenli mi?

desenli daha bi güzel sanki canım mutfağa da yakışır çok şirin duruyor

çok sağol canım cevabın için ben de ilk zamanlar hep desenli yaptıracağım diyordum ama bkıyorum hep düz zebra acaba göz yoruyor ondan mı tercih edilmiyor bilemedim.

bütün ev için olsa göz yorar evet ama mutfak için desenli daha güzel bence cıvıl cıvıl duruyo renkli mutfakları seviyorum ben

mutfakta desenli perde kullanın hem hareketlilik katar hemde güzel olur....

bütün ev için olsa göz yorar evet ama mutfak için desenli daha güzel bence cıvıl cıvıl duruyo renkli mutfakları seviyorum ben

mutfakta desenli perde kullanın hem hareketlilik katar hemde güzel olur....

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar desenli zebra iyice aklıma yatmaya başladı

bence sade daha asil durur gibi geldi bana tabi hangisi içine sinerse onu yaptır.aklında ve içinde kalmasın

duruşu falan bi yana geniş aralıklı olan ve mümkün olduğunca beyaz olan düz biley seç ki evi karartmasın bence..

canım ben storperdeciniz .com diye bi siteden sipariş ettim piliseli zebra geniş piliseli ekru oturma odasına bakalım eşim ve annemin ısrarlarıla zebraya istemeyerek de olsa karar verim kenarına da pembe fransız tülden fon yaptırmak istiyorum bakalım ama çok araştırdım beyaz ya da ekru ve tül aralığı geniş olandan şaşma dedi herkes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…