Merhaba arkadaşlar, kısmetse 1-2 aya kendi evime taşınacağım. perdelerimi yeniliyorum diğer odalara karar verdim ama mutfak konusunda kararsızım. mutfağım üst dolapları beyaz alt dolapları kırmızı. zebra perde istiyorum. acaba düz beyaz mı yaptırayım yoksa desenli mi?
çok sağol canım cevabın için ben de ilk zamanlar hep desenli yaptıracağım diyordum ama bkıyorum hep düz zebra acaba göz yoruyor ondan mı tercih edilmiyor bilemedim.
Merhaba arkadaşlar, kısmetse 1-2 aya kendi evime taşınacağım. perdelerimi yeniliyorum diğer odalara karar verdim ama mutfak konusunda kararsızım. mutfağım üst dolapları beyaz alt dolapları kırmızı. zebra perde istiyorum. acaba düz beyaz mı yaptırayım yoksa desenli mi?
canım ben storperdeciniz .com diye bi siteden sipariş ettim piliseli zebra geniş piliseli ekru oturma odasına bakalım eşim ve annemin ısrarlarıla zebraya istemeyerek de olsa karar verim kenarına da pembe fransız tülden fon yaptırmak istiyorum bakalım ama çok araştırdım beyaz ya da ekru ve tül aralığı geniş olandan şaşma dedi herkes...