• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deryanın çeyizleri:):)

Çelik ürünlerin benimkilerle aynı :1: Güle güle kullan canım:16:Horozlu baharatlıklara ben de bayıldım setine 160 lira dediler pahalı geldi ama seninkilerin biraz daha büyüğüydü internette daha uyguna bulursam ben de almayı düşünüyorum. Buarada hem zevklerimiz benziyor hem de kararsızlığımız hatta bu kararsızlığımla ilgili daha önce konu açmış olmam lazım:1: İnşallah bir gün biri beni onaylamadan kendi kararımı verecek hale gelirim. Amin:1:

Çekimden olabilir cnm ama bayağı genişler bir bürük boy var o kocaman abartmayayım ama bnm almadığım boyu bir kg çay paketi boyunda var rahat iki kişi için gerek olmaz diye düşündüm

hayırlı olsun canım topiğin inşallah herşey gönlünce olur :) benim de tüm çeliklerim hisar hepsini çok severek aldım umarım memnun kalırız :16:

Al bendende o kadar cnm büyükleri çok anlamlı gelmedi bir tek çay koyma için alabilirm sonradan ama gördüklerinin hepsinden üç tanesi 160 lira işte evet fazla biraz ama çok deil az öz şeyler olsun istedim hayırlısı bakalım inşallah alnımızın akıyla içimiz raahat tamalarız eksikliklerimizi :)) hisar gücenilir geldi aldığım eşden taksit yaptı sıkıştırmayacakta bi addam gerçi sölemesini gerekecek durum olmadı hiç allaha şükürde bakalım bu arada misafir bardak ve kahvaltı takımı alsam mı almasam mı gelgitlerindeyim sen ne yaptın?

Ben kahvaltı takımı almadım kendim oluşturdum çok da içime sindi daha ucuza gelmesi de cabası topiğimden bakabilirsin canım :) Hisar senelerin markası 100 yıl garantisi var yani ömürlük görüntüleri de çok kibar :) Misafir bardak takımı konusunda ben de kararsızım ona daha bulaşmadım biraz taksitlerimi ödersem onda da parça parça mı alırım takım mı alırım bilemiyorum. 6 kişilik olanlarına 280 tl dediler Eminönü'nde bile:53:

hayırlı olsun canım topiğin inşallah herşey gönlünce olur :) benim de tüm çeliklerim hisar hepsini çok severek aldım umarım memnun kalırız :16:

İnşallah kötü yorum yok çok fazla olanlarda üretim hatasıdır arasıra olabilecek şeyler die düşünüyorum:)

Son düzenleme:
Kızlar bunu alsam mı acaba kahvaltı içinde kullanorım misafire pastaya filanda ama günlük yemek takımım var fuzuli mi olurki acaba

Eklentiler

• $1399376543936.webp
    $1399376543936.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 102
  • $1399376553841.webp
    $1399376553841.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar bunu alsam mı acaba kahvaltı içinde kullanorım misafire pastaya filanda ama günlük yemek takımım var fuzuli mi olurki acaba

Cnm öncelikle topiğin hayırlı olsun :16:

eşyalarının hepside birbirinden güzeller cnm güle güle hayırlı günlerde kullanırsın inşallah :34:

cnm bende bu takımı çook begendim alsammı almasammı diye çook düşündüm :27: ürün hakkında birşey yazmamışlar bulaşık makinasında yıkanırmı rengi solarmı vs vs bunalrı bilmeden almak istemedim ve içinde fincalarıda yok cnm orda ayrı vardı kahve ve çay fincanınıda alırsan hepsiyle 503 tl gibi bir rakam tutuyor. ben kahvaltı takımım var. ama misafir yemek takımı için alacaktımm geri vaz geçtimm belki dışarıda tüm parcasını buluurm ve ürün hakkında garanti alırımm diye düşündüm. olmadı başka model alırım artık hakkıma hayırlısı dedim ve vaz geçtim takımdan :31:

Cnm öncelikle topiğin hayırlı olsun :16:

eşyalarının hepside birbirinden güzeller cnm güle güle hayırlı günlerde kullanırsın inşallah :34:

cnm bende bu takımı çook begendim alsammı almasammı diye çook düşündüm :27: ürün hakkında birşey yazmamışlar bulaşık makinasında yıkanırmı rengi solarmı vs vs bunalrı bilmeden almak istemedim ve içinde fincalarıda yok cnm orda ayrı vardı kahve ve çay fincanınıda alırsan hepsiyle 503 tl gibi bir rakam tutuyor. ben kahvaltı takımım var. ama misafir yemek takımı için alacaktımm geri vaz geçtimm belki dışarıda tüm parcasını buluurm ve ürün hakkında garanti alırımm diye düşündüm. olmadı başka model alırım artık hakkıma hayırlısı dedim ve vaz geçtim takımdan :31:

Teşekkürler cnm vende vazgeçtim dediğin gibi çok fazla bilgi tok gerelsiz kalabalık yapmayayım diyorum ama kahvaltı içinde bişyler almak istiyorum bakalımm kararsızım az gerekli olanları alayım hem maddi olarak hemde çok eşyadan haz etmiyorummm

Teşekkürler cnm vende vazgeçtim dediğin gibi çok fazla bilgi tok gerelsiz kalabalık yapmayayım diyorum ama kahvaltı içinde bişyler almak istiyorum bakalımm kararsızım az gerekli olanları alayım hem maddi olarak hemde çok eşyadan haz etmiyorummm

direk kahvaltı takımı al cnm o zaman 6 kişilk oluyor zaten daha az masraf daha az yer tasarrufu olur ;)

canım ben 6 kişilik kahvaltı takımı aldım 240 tl falandı çok severek aldım ama bence bunlar daha kullanıslı. kahvaltıya gelenler illaki 6 dan fazla olur o zaman napcam bilmiyorum mesela

Son düzenleme:
Kızlar bu salonumun perdesi dikilmeden önce terredfüt ediodum ama dikilince hoşuma gitti aanırım ama nişanlım beğenmedi perde kaybolmuş dedii siz ne diyorsunuz. Berjerlerin mürdümün açığı üçlü ikili bej gibi Diğer aklınıza gelen herşey açıkk renkte. Perdeci dostumuz tavanın alçak dedi koyu renk yaparsak ev bunalır dedi buna karar verdik sizce ne yapayım dikmeden önce yapalım beğenmezsen başka daa yapabiliriz demişti???Bi akıl verinn bana:what:

Eklentiler

• $1403610081870.webp
    $1403610081870.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 106
  • $1403610103889.webp
    $1403610103889.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 92
  • $1403610124663.webp
    $1403610124663.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 108
Back
X