- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
Aşkımmmmmmm gözlerime inanamadımmm bu senmisinnnn?? çok şeker olmuşssu bitanem yaaa RABBİM mutluluğuna mutluluk katsınnnn o akşamın sabahı geldi aklıma sen kuafördeyken beni soru bombardımanlarım :)))) ayyy canım benim yaaaa seneyede gelinlikli resimleriniii görcezz benim bitaneciğiminnnn...
canım benimmmm... :asigim:
işte ya sonunda :lepi:
tatlım bak bi ara ne kadar kötü zamanlar geçirmiştin değilmi..
ama bak herşeyin bir zamanı varmış
ne kadar güzel gözüküyor herşey
rabbim ayırmasın sizi..
cnmmmmmmmmmmmmm varya senin hakkını asla ödeyemem beni hiç yalnız bırakmadın benimle ağladın benimle güldün benim için çok özel birisin seni çok seviyorum cnm arkadaşım
ashkmeleği cnm çok treşekkür ederim yardımın için
saolun kızlar allah herkese böyle güzellikleri yaşatsın
çok şükür gizemcim atlattım sıra düğünde hepimiz hayırlısıyla huzurumuzla atlatalım inş
teşekkü,r ederim sanatcım o senin güzelliğin amin cnm seneye bu zamalar çoktan düğün fotolarını koymuş olurum allahımın izniyle
hayyalcim çok çok teşekkür ederim evet cnm telaş sırasında birazcık kilo verdim elbiseyi ilk kayınvalidem görmüş zevkimi öğrenmiş benimde çok ama çok hoşuma gitmişti allah sanada göstersin güzelim benim
senin bi konun geldi aklıma.....sanırım nişanlınla ilk tanışmanızla ilgili bi konuydu:) zaman çabuk geçiyo dimi,bak nişanlanmışsınız.....mutluluklar diliyorum....
elbisenin modeli hoşmuş,rengide güzel ama sanki bana üst taraf birazcık açık gibi geldibilmiyorumkismile ama yakışmışyerimseniben
bu arada koyu renk saçın sana daha çok yakıştığınıda söylemeliyim..ay ne çok şey varmış söylemek istediğimkaydirigubbakcemile3
tekrar mutluluklarrrrr
olumunekankayizsmile Herzaman Heran Herdakika Yanındayım , biz seninle neler atlattık neler yaşadık neler paylaştık bak gökkuşağı gözüktü sana meleğim sen şeytanın bacağını kırdın Şeniz seninle biz öyle bir bağ kurdukki öyle bir dostluk varki hatta kardeşlik demeliyiz öyle değilmi deruş'um opuyorumnanaktan
Kızım onu bunu bırakta saçlar böyle güzel oldu beeeeeeee kaydirigubbakcemile5 eee polimerci bi eniştemiz var artıkınnn kaydirigubbakcemile3 neyse yahuu sen nişanlandın artık herakşam fink atıyorsun izmir sokaklarında at bakim havanıı gez şöle nişanlı nişanlııı
Tebrik Koyuyorum Sana Bebişim ( anladın sen onuu) olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?