derya & ali nişanlandı

canım benimmmm... :asigim:
işte ya sonunda :lepi:
tatlım bak bi ara ne kadar kötü zamanlar geçirmiştin değilmi..
ama bak herşeyin bir zamanı varmış
ne kadar güzel gözüküyor herşey
rabbim ayırmasın sizi..

cnmmmmmmmmmmmmm varya senin hakkını asla ödeyemem beni hiç yalnız bırakmadın benimle ağladın benimle güldün benim için çok özel birisin seni çok seviyorum cnm arkadaşım

evet aslıcım ne günlerden ne günlere geldik çok şükür allahıma desteğin için çok teşekkür ederim sana bu sitede gerçek dostluklar kurdum tekrar teşekkür ederim cnm bnm

senin bi konun geldi aklıma.....sanırım nişanlınla ilk tanışmanızla ilgili bi konuydu:) zaman çabuk geçiyo dimi,bak nişanlanmışsınız.....mutluluklar diliyorum....

elbisenin modeli hoşmuş,rengide güzel ama sanki bana üst taraf birazcık açık gibi geldibilmiyorumkismile ama yakışmışyerimseniben

bu arada koyu renk saçın sana daha çok yakıştığınıda söylemeliyim..ay ne çok şey varmış söylemek istediğimkaydirigubbakcemile3

tekrar mutluluklarrrrr

cnmmmmmmmmmmmmm varya senin hakkını asla ödeyemem beni hiç yalnız bırakmadın benimle ağladın benimle güldün benim için çok özel birisin seni çok seviyorum cnm arkadaşım

olumunekankayizsmile Herzaman Heran Herdakika Yanındayım , biz seninle neler atlattık neler yaşadık neler paylaştık bak gökkuşağı gözüktü sana meleğim sen şeytanın bacağını kırdın Şeniz seninle biz öyle bir bağ kurdukki öyle bir dostluk varki hatta kardeşlik demeliyiz öyle değilmi deruş'um opuyorumnanaktan
Kızım onu bunu bırakta saçlar böyle güzel oldu beeeeeeee kaydirigubbakcemile5 eee polimerci bi eniştemiz var artıkınnn kaydirigubbakcemile3 neyse yahuu sen nişanlandın artık herakşam fink atıyorsun izmir sokaklarında at bakim havanıı gez şöle nişanlı nişanlııı
Tebrik Koyuyorum Sana Bebişim ( anladın sen onuu) olumunekankayizsmile

rica ederim cnm mutluluklar dilerim

çok saol cnm bnm evet zaman çok çabuk geçio nerden nereye elbiseyi hiç sorma cnm gecenin başında omzu sökülmeye başladı nişan bitti omuz koptu baya sıkıldım yani

çok saol cnm kardeşim bnm haklısın beraber atlattık bazı şeyleri kader ilk başka ikimizede sillesini vurmuştu çok şükür ikimizde toparlandık valla nişandan beri evde durmuom zaten :) darısı artık senin başına senide inş nişanlı görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…