derya & ali nişanlandı

DeryavePrensleri

ahhhhh ahhhhhh
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
2.985
2
116
34
İzmir
selam kızlar uzun süreden sonra fotorafları eksikte olsa ekliorum yarısı ablamda kaldı en kısa zamanda onlardıa ekliycem bana en zor zamanlarımda destek olan herkese tüm dostlkarıma herşey için çok teşekkür ederim özellikle güneş ablama teşekkür ederim beni nişanımda bile yalnız bırakmadı çok güzel bi nişan geçirdim harikaydı bence allahım herkese bu mutlu günleri yaşatsın
fotolar sayfanın altına doğru kıslar

Son düzenleme:
resimler baya büyükmüş canım ekranı küçültüp bakabildim ancak muhteşem olmuşsun canım allah mutluluğunu daim etsin her zaman yüzün gülsün rabbim tamamına erdirsin inşallah

canım benim sonunda bu güzel günü sende atlattın. çok şükür.
Allah tamamına erdirsin darısı aile ve arkadaş çevresindeki bekarlara inşallaj.

deryacım çok güzel olmuşsun maaşAllah
nişanlınla da birbirinize çok yakışmışsınız
mutluluklar dilerim canım düğün fotoğraflarınızı da görmek nasip olur inşAllaha.s.

Deryacım inan fotoğraflarını merak ederken kıyafetinin bu kadar güzel bir rengi ve duruşu olacağını tahmin etmezdim.
Çok yakışmış güzelim ya...

Maaşallah gerçekten çok güzel görünüyorsun... a.s
Ali ile uyumun da çok güzel
Nazar değecek valla tü tü 41,5 kere maşallah...
Ayrıca sen zayıfladın mı kız? :jeyyar:
Tam kıvamında olmuşsun... a.s
Allah tamamına erdirsin derken, inşallah tez zamanda tüm bekarların başına bu mutluluğu versin diyorum hayırlısıyla.
Ne yani biz de nasiplenelim değil mi? :roflol:

ashkmeleği cnm çok treşekkür ederim yardımın için
saolun kızlar allah herkese böyle güzellikleri yaşatsın
çok şükür gizemcim atlattım sıra düğünde hepimiz hayırlısıyla huzurumuzla atlatalım inş
teşekkü,r ederim sanatcım o senin güzelliğin amin cnm seneye bu zamalar çoktan düğün fotolarını koymuş olurum allahımın izniyle
hayyalcim çok çok teşekkür ederim evet cnm telaş sırasında birazcık kilo verdim elbiseyi ilk kayınvalidem görmüş zevkimi öğrenmiş benimde çok ama çok hoşuma gitmişti allah sanada göstersin güzelim benim

Elbisenin rengiiiiii çok güzel yaa çok hoşuma gitti..Maşallh herşey süper görünüyor.Mutluluklarrrrr...

Aşkımmmmmmm gözlerime inanamadımmm bu senmisinnnn?? çok şeker olmuşssu bitanem yaaa RABBİM mutluluğuna mutluluk katsınnnn o akşamın sabahı geldi aklıma sen kuafördeyken beni soru bombardımanlarım :)))) ayyy canım benim yaaaa seneyede gelinlikli resimleriniii görcezz benim bitaneciğiminnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…