- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
bazı insanlarla konusamaz tartısamazsın. bu da öyle bir tipmiş.hayır bir de en kötüsü insan ne diyeceğini bilemiyor. kıza onun ağzından konuşsan karakolluk olursun, konuşmasan susmayacak. kendi dediğimi tekrar okudum şimdi o da bilge balıkçı gibi kalmış baştan ayağa komiğiz yani. manyağa denk gelmek fena ya
hayır yani elhamdülillah benim de sevgilim oldu/oluyor az buçuk, Allah bereket versin hepsinin de kaşı gözü pek güzeldi maşallah ama hiç böyle manyaklık yapmadım, hoş yapamazdım da zaten benimkiler de benim kafadan olur kadından önce onlar itin münasip tarafına monte ederdi beni. dağa göre kar düşüyor demek ki.Kadını milletin içinde itin bi taraflarına sokmuşsun zaten hiiç için şişmesin :)
Ayy nasıl bi yokluksa bu bazı kadınlarda ki, erkeksiz kalacaklar diye ödleri kopuyor..
o hepimizde olan bir sorun şekerim (sen şimdi bu mesajı alıntıladığımı göremicem muhtemelen amaBoşver canım marilynim üzme kendini
Kalite ve insanlık herşeyden önce gelir içindeki cahillik patlamış keyfine bak
Ya bu arada kızlar konuyla ilgisi yok ama telden yazdığım için mi anlamadım bildirim ve üste bulunan simgeler menü yok görünmüyor mu bana mi öyle geliyor
vallaha ne kadar yaşar bilmiyorum ama mümkünse benim doğal ortamımda yaşamasınBaşka kadınları kıskanan kadın kendine güvenmiyodursen gerekeni demişsin, zaten o beyinle fazla yaşayamaz
kadın halinle....bazı insanlarla konusamaz tartısamazsın. bu da öyle bir tipmiş.
geçen yıl karşı sitede müzik açmışlar son ses kadın çıktı uyarıyor adamda ki tepki'' kadın halinle çıkmıssın ne konusuyorsun kapa pencereni gir içeri çirkef kılıklı'' dedi
nato kafa nato mermer diye bir söz var. ahanda bu tipler o kişiler.:)
Bune yaTam bir kezbanmış ya...
Bune ya
ay evet ya, hayır kızdaki şaşkınlığa bak ya manyak olsam girsek saçsaça başbaşa. babama anlattım böyle böyle diye babamın tepki "iki tane çakamadın mı kıza" oldu. demek dövüp karakolluk olsam sırtımı sıvazlayacak babaya bakKadın tam bir paçozmuş. Bu paçozlardan çok var, insana zorla 'kaliteli kadın imajını bozduruyorlar'
Ağzına sağlık, içim soğudu
Olay taze oldugu icin suan boylesiniz.vallaha o da pek bir kibarcıktı ama "ama hayatım" dedi başka şey demedi diyecektim "böyle hayat olmaz olsun, böyle hayata lanet hatta nalet olsun ama" hadi dedim çocuk efendi pisleşme marilyn
ya vallaha bir 8-10 sene önce denk gelse kesin elimde kalırdı da artık bu yaşımda saçsaça başbaşa kavga etmem hem de asla bana elini kaldırmayana el kaldırmam ben, ama böyle zamanlarda bu kuralımı sorgulamıyor değilim tabii.
teşekkür ederim de kız çok terbiyesizdi o terbiyesizliği aklıma geldikçe ah keşke şunu da deseydim diye dertleniyorum
Cevaplar harikaKusura bakmayın bildirimler gelmiyor neden öyle yazdınız anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?