- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Cevap verdi ona. Parası var ya maddi manevi destek oluyormuşAkıllardaki diğer soruya sıra gelmemiş.
Kız kardeşe ne oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap verdi ona. Parası var ya maddi manevi destek oluyormuşAkıllardaki diğer soruya sıra gelmemiş.
Kız kardeşe ne oldu?
Hikaye örtüşmedi bak şimdi.Cevap verdi ona. Parası var ya maddi manevi destek oluyormuş
Fake olsa da ettiği hakaretler cezasız kalmayacakHikaye örtüşmedi bak şimdi.
Çizdiği resimdeki aile kızın başına böyle birşey geldiğini duyunca daha farklı yollar izler gibiydi oysa.
Fake make olmasın ?(inşallah fakedir)
Yazık la sana valla bir şey derdim de vurmak istemiyorum sizi neyse
O kimdi ?Ben de yazdım. Nasıl yalvardığını özürler dilediğini okumamış. Şimdi elinden çocukları da alınacak ne yapacak bakalım
Sokak köpeklerini öldürmeye çalışan üyeO kimdi ?
4 yaş üvey baba tacizi yada annenin takıntılılarından birinden zarar görmek için de çok küçük bir yaş.. evlatlarına sahip çıkmak için bambaşka yollar varken neden bu yolu seçer insan.. hiç mi düşünmez yavrularını.. belki o çocuk ülkedeki en başarılı asker seviyesinde olacak tek hayali bu olacak belki ama bu durum karşısına çıkacak hele de cimer başvurusu sonrası. Günah değil mi çocuklara. Böyle bir annenin yanında olmaktansa devlet korumasında olması daha iyi. Yazarken kolay yazıyor gibi görünsem de ağlayarak yazıyorum inanın. Hastayım diye yavrularımı babaannelerine yolladım. 3 gün oldu deliriyorum hasretlerinden bir annenin evlatlarının hayatını geleceğini huzur ve mutluluğunu riske edecek lüksü yok olmamalı anne dediğin böyle hatalar yapamaz yapmamalı..Ya ben uzuldum okudukca, cocuklarimin biseyden haberi yok diyo, hep yanlarindayim diyo, simdi o 4 yasinda ki bebeyi sak diye gelip anasinin koynundan ayirsalar, ne hale düser ya, bebek daha, kendi naparsa yapsin, ama bebeklere cok uzuldum, keske sikayet etmeseydiniz 4 yas anneden boylebu sekilde koparilmak icin cok kucuk
Ne yalan soylim bende üzüldüm keşke bu işleri yapmasa o çocuklara da yazık. Dusundumde çocukken annem ağzıma siçsa yine pacasina yapisirdimYa ben uzuldum okudukca, cocuklarimin biseyden haberi yok diyo, hep yanlarindayim diyo, simdi o 4 yasinda ki bebeyi sak diye gelip anasinin koynundan ayirsalar, ne hale düser ya, bebek daha, kendi naparsa yapsin, ama bebeklere cok uzuldum, keske sikayet etmeseydiniz 4 yas anneden boylebu sekilde koparilmak icin cok kucuk
Sanki ispatlanmis, taciz tecavüz var. Evet boyle bir risk var,ama boyle bi olay olmus olsa o cocuklar o adamla kalmak istemez ki 5 dk bile ayni evde, ay neyse bilemedim,icim daraldi, gelip evladimi zorla alip goturduklerini, benden ayirdiklarini dusundum, icim katildi, insallah mutlu olsun o cocuklar da, her cocuk gibi4 yaş üvey baba tacizi yada annenin takıntılılarından birinden zarar görmek için de çok küçük bir yaş.. evlatlarına sahip çıkmak için bambaşka yollar varken neden bu yolu seçer insan.. hiç mi düşünmez yavrularını.. belki o çocuk ülkedeki en başarılı asker seviyesinde olacak tek hayali bu olacak belki ama bu durum karşısına çıkacak hele de cimer başvurusu sonrası. Günah değil mi çocuklara. Böyle bir annenin yanında olmaktansa devlet korumasında olması daha iyi. Yazarken kolay yazıyor gibi görünsem de ağlayarak yazıyorum inanın. Hastayım diye yavrularımı babaannelerine yolladım. 3 gün oldu deliriyorum hasretlerinden bir annenin evlatlarının hayatını geleceğini huzur ve mutluluğunu riske edecek lüksü yok olmamalı anne dediğin böyle hatalar yapamaz yapmamalı..
Evladınızı yabancı birine bırakıp fuhuş yapmaya giderseniz zorla ayırsınlar bi zahmet! Öz babası tarafından tecavüze uğrayan ve 8 yaşında ergenliğe giren, kronik kabızlık yaşayan öğrencim oldu benim.. konu sahibinin yaşantısı bizimki gibi değil. Anneleri onları düşünmeden hareket ediyor. Maalesef fatura çocuklara kesiliyor. Herkes anne baba olamıyor maalesef. Umarım bahtları güzel olur..Sanki ispatlanmis, taciz tecavüz var. Evet boyle bir risk var,ama boyle bi olay olmus olsa o cocuklar o adamla kalmak istemez ki 5 dk bile ayni evde, ay neyse bilemedim,icim daraldi, gelip evladimi zorla alip goturduklerini, benden ayirdiklarini dusundum, icim katildi, insallah mutlu olsun o cocuklar da, her cocuk gibi