- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
hayır yani ne bileyim ben ailemden böyle terbiye aldım, çocuk yol verdi ben de gülümsedim ben ne bileyim onun sevgilisinin böyle olduğunu.
yemin ediyorum kızlar, konuyu açarken de aklıma geldi ha, len KK'da denk gelir miyiz şimdi diye. zaten bir an şuur tutulması yaşadım
..........elin delisiyle "senin öz güven sorunlarınla uğraşacak vaktim yok, yorgunum eve gidiyorum, sevgilin de umurumda değil, insanlık etti, insanlığına karşılık verdim ama senin egon o kadar yerlerdeki basit bir diyaloğu bile bu hale getirebiliyorsun, çok zavallısın. bu arada için rahat olsun senin gibi biriyle birlikte olan bir adamı tenezzül edip tek gözle bile bakmam" dedim.
cevap vermedi...................m
vallaha o da pek bir kibarcıktı ama "ama hayatım" dedi başka şey demedi diyecektim "böyle hayat olmaz olsun, böyle hayata lanet hatta nalet olsun ama" hadi dedim çocuk efendi pisleşme marilynBence sen laflarla kızı dövmekten beter etmişsin için soğusun
Haa bi de öyle kibarcık adam o barzoyu yanında fazla barındırmaz 3 vakitte ayrılık görüyorum
ya vallaha bir 8-10 sene önce denk gelse kesin elimde kalırdı da artık bu yaşımda saçsaça başbaşa kavga etmem hem de asla bana elini kaldırmayana el kaldırmam ben, ama böyle zamanlarda bu kuralımı sorgulamıyor değilim tabii.Nasıl tuttun kendini ben paralardım herhalde o kızı.
teşekkür ederim de kız çok terbiyesizdi o terbiyesizliği aklıma geldikçe ah keşke şunu da deseydim diye dertleniyorumDaha ne soyliveksinizki.herseyi soylemissiniz.iciniz rahat olsun bana kalirsa
Bazilarının beyni kıçında. Mıçtıkça ordada pek kalmıyor:) Beyin osurması=)
vdeliyoru da pek bir kibarcıktı ama "ama hayatım" dedi başka şey demedi diyecektim "böyle hayat olmaz olsun, böyle hayata lanet hatta nalet olsun ama" hadi dedim çocuk efendi pisleşme marilyn
ya vallaha bir 8-10 sene önce denk gelse kesin elimde kalırdı da artık bu yaşımda saçsaça başbaşa kavga etmem hem de asla bana elini kaldırmayana el kaldırmam ben, ama böyle zamanlarda bu kuralımı sorgulamıyor değilim tabii.
teşekkür ederim de kız çok terbiyesizdi o terbiyesizliği aklıma geldikçe ah keşke şunu da deseydim diye dertleniyorum
vallaha bir ara mavi ekran verdi ama anladığından mı verdi anlamadığından mı emin olamadım.o kızın, şu işaretlediğim kelimeleri anlayabildiğini hiç zannetmiyorum, o yüzden cevap verememiştir
şaka bir yana da nedir bu kadınlardaki kıskançlık, erkek düşkünlüğü, her kadını sevgiliyi elinden alacak potansiyel hırsız hatta aşağılık varlık olarak görmek, anlamak mümkün değil. özgüven, kendine saygı, kendine değer verme...nereye gitti bu kavramlar yaw?
yok vallaha tipim değildiItiraf et dunya uzerindeki 3.5 milyar hemcinsin gibi sen de kizin sevgilisine goz koydun dimi
Neyse ki hemen hamle yapmis sevgilisini kurtarmis
Boylelerine bir kafes vermek lazim erkeklerini icine kapatsin arada yemini suyunu versinler kimsecikler gormesin, maazallah devir kotu, evin icinde bile basibos gezdirilmez, her an komsu teyze ya da bakkalin ciragi falan bastan cikarabilir
Bendede öyle oldu yaaYa kızlar sizinde sitede bildirimler siteniz kayboldu mu yukarda ki sekmelerin hiç biri gözükmüyor bende
Bendede öyle oldu yaa
evet bende de görünmüyorYa kızlar sizinde sitede bildirimler siteniz kayboldu mu yukarda ki sekmelerin hiç biri gözükmüyor bende
Ya kızlar sizinde sitede bildirimler siteniz kayboldu mu yukarda ki sekmelerin hiç biri gözükmüyor bende
aynenAynen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?