- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
ay kezban mı nedir bilmem ama deli etti beni.Tam bir kezbanmış ya...
ah nerde bende o şans, keşke olsa da fırçaya kaldığım yerden devam etsemO kiz kadinlar klubune uyeymis meger o da karsi baslik aciyomus...
trajikomik olmuş...
gereken cevabi vermissin daha fazla sinirlenip kendini yipratma.
O kiz kadinlar klubune uyeymis meger o da karsi baslik aciyomus...
trajikomik olmuş...
gereken cevabi vermissin daha fazla sinirlenip kendini yipratma.
hayır yani ne bileyim ben ailemden böyle terbiye aldım, çocuk yol verdi ben de gülümsedim ben ne bileyim onun sevgilisinin böyle olduğunu.aman hiç takmayın allah aşkına böyle tipleri.bende otobüse binerken bi bey bana öncelik verirse tekkür ederim ne var bunda millet sıyırmış iyice.gereken cevabıda çok güzel vermişsiniz zaten.o yol daha uzadaydı belki haklı yerdeyken haksız yere düşecektiniz.şiddete her zaman karşıyım ama o kızın saçlarını yollardım herhalde kendisi birine teşekkür edip gülümsüyorsa bunuda civleşmek olarak algılıyorsa sizide öyle sanmıştır bu kısknçlık değil manyaklık.
Bi' saat sonra buraya "Yanında ben olmama rağmen kadınlar sevgilime gülümsüyor" temalı bir konu gelirse şaşırmam. Zira sitede hatırı sayılır bir güruh bu tarife uyuyor. :)
Bu tiplerden çok var canım, bu sitede de kaç gündür görüyoruz biliyorsun. Dişi olan erkesi kendine rakip gören zavallı, ezik, özgüvensiz tipler.
Valla olur mu olur... İhtimal yüksek, arena büyük. :)yemin ediyorum kızlar, konuyu açarken de aklıma geldi ha, len KK'da denk gelir miyiz şimdi diye. zaten bir an şuur tutulması yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?