Dertleşmeye ihtiyacım var

Norton91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
2
0
33
merhaba kızlar, ben forumda daha çok yeniyim hatta sırf artık birine anlatma ihtiyacı duyduğum için katıldım. Lütfen bana bir akıl verin.
Ben 2 senelik Evliyim ve 5 aylık hamileyim.
Evliliğim baştan beri çok sıkıntılı geçiyor, kavga etmediğimiz zaman mükemmel bir çift olsakta kavga ettiğimizde birbirimizi çok yıpratıyoruz.
Eşim problemin benden Kaynaklı olduğunu söylüyor, çünkü o bir işkolik ve benim evlilik anlayışıma Aykırı ayrıca bu Yüzden ona güvensiz davranıyorum. HAKLI da bu konuda ama içimde sürekli bir Şüphe var, çünkü hiç bir şeyi Şeffaf yaşamıyor, eve geldiğinde elinden telefon düşmüyor. Ben uyuduktan sonra bile Geceleri Çok geç vakitte bile whatsappta online oluyor.
Çok sık o telefonunda ne var diye kavga ettik, bana ıspat etmek yerine sen bana güveneceksin ben işimle uğraşıyorum sen neyin peşindesin diye bağırışlar koptu. Şimdiye kadar birşeyini görmedim ama telefonunu ve işini kabulde etmedim.
Geçen gün Şifresini öğrendiğimde girdim baktım, mesaj vs yoktu ama resimlerde başka bir kadının uygunsuz resimlerini yakaladım, bana onları Arkadaşının gönderdiğini ve dalga geçtiklerini Anlattı, inanmıyorum ama ama ama işte hamileyim bana da yapmaz artık diye avutuyorum kendimi. Çünkü sinirlenmediği takdirde bana inanılmaz iyi davranıyor.
Bir dediğimi iki etmiyor, iş yerindeyken sürekli bana mesajlar atıyor, haftasonları birlikte güzel vakit geçiriyoruz.
Acaba ben kafamda kurdukça daha mı Kötüye gidiyor, iyice mi uzaklaştırıyorum kendimden? Acaba ben mi fazla iyi niyetliyim ve gerçekten benimle evlendi ama başkaları ile Görüşmeye devam mı ediyo?

gelen başka kadınların resimleri düşündürücü gerçekten.peki hamileyken ilişkiye devam ediyormusunuz yoksa bıraktınızmı?

Devam ediyoruz ama sanki hep benim istememle gibi hissediyorum, bunu ona söylediğimde bende istiyorum ama çok yoğun çalışıyorum yoruluyorum sen büyütüyorsun diyo (((

Takibi bırakma diğer yandan da güven esine. Problem yar atmadan iliskinizi yürütmeye çalışın.

Guvenmis gibi yap.
Bu aralar telefonuna bakmaya niyetlenme.
Bekle.
Boylece zaten bana guveniyor artik diye mesajlari konusmalari silmeye gerek duymaz.
Sonradan tekrar bak bakalim teline.
Sifresinj nasil ogrendin? Tekrar acabilirmisin telefonu?

Hem sifre niye ya??
Ne icin gerekmis o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…