- 14 Temmuz 2024
- 22
- -6
- 33
- Konu Sahibi baykusguness
Sevgilimle üç yıldır birlikteyiz sürekli ayrıl barış bir durumumuz vardı. Ne olursa olsun sürekli barışıyorduk. Çünkü ben onu o kadar çok seviyorum ki ben ne kadar kırsa da sonunda ya uzatmayalım gel hadi diyen taraf oluyordum. Ama zaman içinde beni kırmaktan hiç çekinmemeye başladı. Ona ne kadar kırıldığımı dile getirsem de bunu umursamıyor. Son ayrılığımızdan sonra “ne kadar sıkça ayrılıp barışsak da ben hiçbir zaman nasılsa barışırız deyip hayatıma devam edemiyorum ve canım çok yanıyor” son ayrılığımızdan sonra bana ondan uzak durmamı ve bu zamana kadar hep barıştıysa benim ısrarlarım yüzünden bana döndüğünü söyledi. Bu msjı okuyunca dünyam başıma yıkıldı ve günlerce ağladım. Haliyle böyle bir msj aldığım için ona bir adım atamadım. Sonra dayanamayıp tekrar yazdığımda ne kadar üzüldüğümü ve günlerce gözyaşı döktüğümü de söyledim. Buna aldığım cevap ise “buna inanmamı bekleme ağlamışsan da sinirden ağlamışsındır” oldu. kendisi benim duygularıma inanmayıp kendi düşündüğü duyguları yaşadığımı iddia ediyor. Onu üzüldüğüme ya da kırıldığıma inandıramıyorum. Ayrılık sonrası konuşmalarımızda ona hep beni çok üzdüğünü belirttim. Hatta haftasonu yanıma gelmesini onu çok özlediğimi söylemiştim. Tüm haftasonu kendisini bekledim ancak gelmeyi düşündüğünü ama rahatsızlandığını söyledi hatta ona onu beklediğimi söylediğimde iyi ki de gelmemişim diye karşılık verdi. Sonra konuşmanın ilerleyen zamanında “sana o kadar hasta olduğumu söylememe rağmen beni görmeye gelmedin” diyerek beni beklediğini söyledi. Kendisine bana attığın son msjdan sonra nasıl gelebilirdim bana resmen haysiyetli ol da peşimi bırak istemiyorum seni dedin dedim. Bunun üstüne bana hep kendimi düşündüğümü ve bencil olduğumu söyledi. Dayanamayıp yine kendisini aradım ve onu sevdiğimi söyledim. Aldığım cevap ise benden uzak dur oldu. İnanın çok kötü bir durumdayım ve ne yapacağımı bilemiyorum. Lanet olsun ki seviyorum ama beni hiç korkmadan kırıyor ve kırıldığımı söylediğim halde bunun için hiçbir şey yapmıyor. Ne yapmam gerekiyor. Şu an her yerden engelledim ve bir daha asla konuşmamaya karar verdim ama yapım gereği duygularıma yenik düşüyorum. Lütfen bana bir yol gösterin