- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.403
- 53
- Konu Sahibi Goncagul16
Babamın yaptığı hareketleri biliyor musun da nefret ettiğimi yargılıyorsun ? ben gidip de harçlık almıyorum , kendisi zorla veriyor .çalışmıyorum sokakta mı dileneyim kim verecek para ?seni Allah’a havale ettim ben , benle muhattap olma ben iftira atmadım yalanın ortadaydı, ama sen keyif yapmak için çalışmadığımı, babamdan sanki haksız yere nefret ediyorum gibi kötü kalpli sözlerinin cezasını Allah’a vereceksin , hakkımı kesinlikle helal etmiyorum , evet yaramı deştin ben her gün bi iş bulup çalışamadığım için sabahlara kadar oturup ağlıyorum , işsizlik sizin için seviyesizlik yA Allah düşürmesin o seviyesizliğe dikkat edin , bide utanmadan ben aileme bekarken de kimseye yük olmadım diyorsun senin varlığın yük zaten , dilerim senin de yaranı deşen çok olsun sakın cevap de yazma zaten görmeyeceğim yazdığın cevabı , geçmiş mesajları tırtıklarsam bende senin gibi , eşinin yaptığı şeyleri önüne çok güzel sererim ama o kadar karakter yoksunu değilim mutluluklar sizeBen işsizliğini yargılamadim. Nefret ediyorum tiksiniyorum dediğin babadan harçlık almanı yadırgadım. Ne oldu damarına mı bastım yoksa? Sen beni yalancılıkla suçlarken gayet iyiydi havan. Ayrıca ettiğin bütün hakaretleri aynen iade ediyorum sana
Son düzenleme: