• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmeye ihtiyacım var 😔

Ben çocuk olursa düzelir demedim. Zamanla düzelir birbirimize alisiriz diye düşündüm dedim. Yanlış ifade etmiş olabilirim yada siz öyle anlamak istemiş olabilirsiniz
Tanımam etmem neden öyle anlamak isteyim Allah aşkına yalanınız ortaya çıkıyor bide üstüne azar yiyoruz , neden çocuk sorusunun altına o cevabı yazmışsınız insanları salak yerine koymayın. Ki öyle de düşünmüş de olabilirsiniz yargılayacak değilim ben , ben sadece ben çocuk olunca düzelir diye bişey hiç düşünmedim deyip sonradan demiş olmanıza laf ettim ben

Tanımam etmem neden öyle anlamak isteyim Allah aşkına yalanınız ortaya çıkıyor bide üstüne azar yiyoruz , neden çocuk sorusunun altına o cevabı yazmışsınız insanları salak yerine koymayın. Ki öyle de düşünmüş de olabilirsiniz yargılayacak değilim ben , ben sadece ben çocuk olunca düzelir diye bişey hiç düşünmedim deyip sonradan demiş olmanıza laf ettim ben
Yalanım ortaya çıkıyor öyle mi? Tüh aslında ben çocuğu gizli saklı yapmıştım plan entrika kurup. Neden ortaya çıkardınız bunu şimdi vah vah. Hanımefendi rica ediyorum benim konuma yorum yapmayın siz

Yalanım ortaya çıkıyor öyle mi? Tüh aslında ben çocuğu gizli saklı yapmıştım plan entrika kurup. Neden ortaya çıkardınız bunu şimdi vah vah. Hanımefendi rica ediyorum benim konuma yorum yapmayın siz
Yapmam zaten yorum yapana saygınız yok çünkü , sizin kadar olayları farklı yere çekip insanı suçlayan biri daha görmedim eşinize sabırlar dilerim iyi günler.

Yapmam zaten yorum yapana saygınız yok çünkü , sizin kadar olayları farklı yere çekip insanı suçlayan biri daha görmedim eşinize sabırlar dilerim iyi günler.
Ben de sizin çevrenizdeki insanlara sabırlar dilerim. Diğer konularda yaptığınız yorumlara biraz göz gezdirdim de genel olarak ters bı mizaca sahip olduğunuzu gördüm. Bana yazdığınız yorumlara da şaşırmadım yani. İyi akşamlar

Ben de sizin çevrenizdeki insanlara sabırlar dilerim. Diğer konularda yaptığınız yorumlara biraz göz gezdirdim de genel olarak ters bı mizaca sahip olduğunuzu gördüm. Bana yazdığınız yorumlara da şaşırmadım yani. İyi akşamlar
İnsanına göre muamele ediyorum gayet seviyeli ve çevre tarafından beğenilen, saygılı yorumlar yapıyorum, size de konunuza da yapılan yorumlar belli. Çevremdeki insanlar çok memnun ve dertleri sıkıntıları olduğunda da benle paylaşmayı çok severler, malum karşıdaki insana yalakalık değil, doğruları söylemeyi severim karakteri oturmuş insanlar da bundan hoşlanıyor .

Şu an zaten tek dayanağım bebeğim. Hep kaderine boyun eğen bir insan oldum hayatım boyunca. Bağırdım çağırdım kızdım küstüm ama hep en çoğunu içime attım ve yoluma bakmaya devam ettim. Nereye kadar gidecek bu böyle bilmiyorum
Kader mahkumu musun be ya, niye hep kaderine boyun egiyosun, az aklini kullansan, gozunu acip olana bitene baksan biseyler farkli olurmus belki

İnsanına göre muamele ediyorum gayet seviyeli ve çevre tarafından beğenilen, saygılı yorumlar yapıyorum, size de konunuza da yapılan yorumlar belli. Çevremdeki insanlar çok memnun ve dertleri sıkıntıları olduğunda da benle paylaşmayı çok severler, malum karşıdaki insana yalakalık değil, doğruları söylemeyi severim karakteri oturmuş insanlar da bundan hoşlaniyor.
Burda konunun birinde babamdan nefret ediyorum tiksiniyorum diye naralar atmışsınız. Başka bir konuda 27 yaşına geldim bır günlük sigorta primim bile yok babamdan harçlık alıyorum yazmışsınız. Ne kadar seviyeli olduğunuz anlaşılıyo burdan 🙂 size de hak verdim 27 yaşına gelmişsiniz iş yok güç yok oturup sabahtan akşama kadar KK da insanları yargılıyosunuz. Sanırım bu şekilde kendi ezikliginizi örtmeye çalışıyosunuz.
Ben size şöyle bir açıklama yapayım tekrardan. Ben aramızı düzeltsin diye çocuk yapmadım. Genel manada hep eşim düzelir umudunda oldum. Konu sadece ilgisizlik olduğu için.. siz bunu yanlış yorumlamışsiniz yada ben yanlış anlatmışim diye belirttim ama siz ısrar ediyorsunuz. Sizi tanımıyorum yalan söyleme ihtiyacı içinde değilim fakat siz ısrarla bana yalaninizi ortaya çıkartmak istiyorum diyorsunuz neyin yalanı Allah aşkına?
şunu da belirtmek isterim. Kendi ayakları üstünde duran, bu yaşına kadar çalışmış cabalamis anne babası dahi hiç kimseye YÜK olmamış bı insanım. Şimdi de öyleyim bekarken de öyleydim. Bence siz de bi işin ucundan tutmayı deneyin. Hayatınızı nefret ettiğiniz babadan harçlık almakla, ehhehee yalanını ortaya çıkardım diye kendi gururunuzu okşamakla, burda insanlara sivri sıvri yorumlar yazmakla geçirmeyin

Bakmamışım demek ki. Ağzım dilim bağlanmış o zaman. Umarım sizin mükemmel bı hayatınız vardır ve gözünüzü açıp olan bitene bakiyorsunuzdur
Yorumlara bu kadar sinirlenmenize gerek yok. Bazı şeyler belli imiş ama siz görmezden gelmişsiniz. Belki halı altına itmişsiniz ama hep varlarmış.

Yorumlara bu kadar sinirlenmenize gerek yok. Bazı şeyler belli imiş ama siz görmezden gelmişsiniz. Belki halı altına itmişsiniz ama hep varlarmış.
Ben zaten bunu kendim de söylüyorum. Sinirlendiğim de bu zaten. Benim kendi ağzımla kabul ettiğim şeyi neden ısıtıp ısıtıp önüme sürüyosunuz? Sizin hayatta verdiğiniz bütün kararlar kusursuz mu?
Sen kabul etmişsin ya çek ya boşan kafasında yazilan mesajlar gerçekten çok sinir bozucu. Neden çekeyim neden bosanayim? Burda birkaç kişi yazdı belki eşinin yapısı böyledir gerçekten diye. Ve bu yorumları yazan insanlar gerçekten akılcı bir şekilde yazmışlardı. Aklıma da yattı. Yada sizin de başka bı öneriniz olabilirdi. Seni sevmiyo diyebilirsin kabul ederim bakın bunu bile. Ama bile bile kabul etmişsin ile başlayan yorumları kabul etmiyorum

Ben zaten bunu kendim de söylüyorum. Sinirlendiğim de bu zaten. Benim kendi ağzımla kabul ettiğim şeyi neden ısıtıp ısıtıp önüme sürüyosunuz? Sizin hayatta verdiğiniz bütün kararlar kusursuz mu?
Sen kabul etmişsin ya çek ya boşan kafasında yazilan mesajlar gerçekten çok sinir bozucu. Neden çekeyim neden bosanayim? Burda birkaç kişi yazdı belki eşinin yapısı böyledir gerçekten diye. Ve bu yorumları yazan insanlar gerçekten akılcı bir şekilde yazmışlardı. Aklıma da yattı. Yada sizin de başka bı öneriniz olabilirdi. Seni sevmiyo diyebilirsin kabul ederim bakın bunu bile. Ama bile bile kabul etmişsin ile başlayan yorumları kabul etmiyorum
Önünüze getiriyoruz çünkü yaşadığınız , hissettiğiniz duygunun asıl sebebi kendi seçimleriniz. Hayır , kusursuz kararlar vermedim kendi adıma konuşayım. Ama hatalı kararlarımdan ders çıkardım. Bir daha aynı hataları yapmamaya dikkat ettim. Elimden geldigince yeni verdiğim kararlar ile eski hatalarımı telafi etmeye çalıştım. Olay bu. Elinizdeki adam belli. Kumaş belli. Düzeltebileceğiniz şey eşiniz değil kendi hayatınız. O yüzden boşanın diyoruz. İllaha sizi sevmiyor yazmamıza gerek yok. Siz de onun eşi olarak bunun farkındasınız. Başkalarından duyarak vicdanınızı mı rahatlatıyorsunuz yoksa vereceğiniz kararlara mı güvenmiyorsunuz ? Yoksa kendi fikirlerinize mi değer vermiyorsunuz ? Siz hem kusurlu kararlar veriyorsunuz hem düzeltmek istemiyorsunuz. O yüzden kendiniz etmişsiniz yorumları doğru olmamış dediğiniz gibi. Kendiniz ediyorsunuz kendiniz hala buluyorsunuz daha doğru bir yaklaşım olurmuş.

Bakmamışım demek ki. Ağzım dilim bağlanmış o zaman. Umarım sizin mükemmel bı hayatınız vardır ve gözünüzü açıp olan bitene bakiyorsunuzdur
Bana kaderimin bo oyunu bu diye aglamiyorum ben, bilincli tercihlerimin olumlu ya da olumsuz sonuclarini yasiyorum, biraz kararlarinizin sorumlulugunu alin, sonunu dusunerek hareket edin bundan sonra diyorum, koyun degilsiniz kim ne yana cekse gidecek, bebek bekliyosunuz,en azindan onun gelecegi icin bundan sonra ince eleyip sik dokuyun. Ya dabu kafayla devam edin, hayat sizin, ben bu konudan ciktigim anda senin ne yasadigini, nickini bile hatirlamam, o hayatin icine kisilip kalan sensin, diledigin gibi olsun hersey,ben de senin icin bunu umarim.

Bana kaderimin bo oyunu bu diye aglamiyorum ben, bilincli tercihlerimin olumlu ya da olumsuz sonuclarini yasiyorum, biraz kararlarinizin sorumlulugunu alin, sonunu dusunerek hareket edin bundan sonra diyorum, koyun degilsiniz kim ne yana cekse gidecek, bebek bekliyosunuz,en azindan onun gelecegi icin bundan sonra ince eleyip sik dokuyun. Ya dabu kafayla devam edin, hayat sizin, ben bu konudan ciktigim anda senin ne yasadigini, nickini bile hatirlamam, o hayatin icine kisilip kalan sensin, diledigin gibi olsun hersey,ben de senin icin bunu umarim.
Kararlarımın sorumluluğunu almamış olsam aman boşanırım kurtulurum derim. Aşık oldum evlendim ve bebeğime hamileyim. Bosaniyorum demek yuvayı yıkmak kolay bişey değil hak verirsiniz ki.. ayrıca koyun gibi olduğum kanısına nerden vardınız? Nereye çekilse oraya giden bı insan olsam aptal mutluluğu olurdu üzerimde. Ama ben birşeyleri sorgulaya biliyorum farkında mısınız acaba? Sorguladigim için bu psikolojiye girdim. Sorgulamadiğım zamanlarda aramızda kesinlikle bı problem yok çünkü bunu üzerine basa basa söylüyorum. Benim niyetim farklı görüşleri dinlemekti. Benim göremediğim yerden bakan insanlar olabilir diye, bazı tavsiyeler alabilirim diye yazdım buraya.
Evet kaderci bı insanım bunu da belirteyim. Bu tamamen inanç meselesi. Kader konusunda herkesin düşüncesine de saygım var. Ben evlenmek istemiyorum diye bas bas bağırırken eşime 3 ayda evet dedim mesela. Kaderimdeki insan oydu demek ki. Dik başlı aşı bı kız olan ben evlilik sürecinde hiç bişeye ses etmedim. Demek ki kaderimde bunu yaşamak vardı. Benim düşüncem bu yönde. Tabi ki kaderimin bı oyunu bu arabeskini yapmıyorum ama ben de kaderime bu yönde şekil vermişim. Şimdiden sonra ne yapabilirim derdindeyim sadece. Siz de bu tarz eleştiriler yapmak yerine daha ayakları yere basan tavsiyeler verirseniz sadece teşekkür ederim

İyi akşamlar hanımlar.
o kadar mutsuz bi durumdayım ki kimseye bişey anlatamıyorum. Biraz akıl, biraz dertleşmek ne derseniz artık, içimi dökmek istedim. Eşimle görücü usulüyle evlendik. 3 aylık flört ardından söz nişan derken tanıştıktan 1 sene sonra evlendik. Nişan süreci çok yıpratıcı geçti ailesinden dolayı. Sürekli sorunlar çıkarttılar bir sürü vaatler verip yapmadılar vesaire.. ben eşime öyle çok aşık olmuştum ki herşeye göz yumdum hiç bir talepte bulunmadım. İtiraf etmek gerekirse nisanliyken bile eşimde bende olan aşkı görmedim. Aramaz sormaz yapım bu derdi hep. İyi, ılımlı, yumuşak yüzlü bir insandır. Bu yüzden hep görmezden geldim evlenince mutlu olacağımıza inandirdim kendimi. Evlendik ama tabi ilk günden başladı kabus. Tam 4 buçuk ay vajinismus ile uğraştık. Bu süreç bizi zaten yıprattı. Maddi sıkıntılar, borçlar cabası. Çalıştım eşime destek oldum hep. Yemeğimi yaptım, kendime özel tek bir harcama bile yapmadım, bir yere çıkmadım o olmadan. İdeal eş olmaya çalışmışım kendi kendime. Ama hiç kiymetim olmadı. 40 yılda bı bı yere gitmek istesem bahaneler sunup götürmez ama onun istediği her yere gideriz. Hiç öyle durup dururken güzel bı söz cikmaz ağzından. Hamileyim mesela 1 gün bile naz yapmadım. Hiç yardımcı değilsin çalıştığım halde bütün işler benim omzumda diye dırdır yaparsam oylelikle birkaç gün yardım eder sonra yine aynı. Henüz 1 yıllık evliyiz ama nasıl desem sanki yıllanmış birbirinden bıkmış çiftler gibiyiz. Örneğin geçenlerde 3 günlüğüne şehir dışına çıktım 1 kere bile aramadı ben aradım aptal gibi. Mesajlastik arada. Defalarca çok özlediğimi söyledim. Bir kere bile ben de özledim demedi. Geldim,gelir gelmez arabasının arızalarını anlatmaya başladı ne bı sarılmak ne bı sıcaklık. Konuşmayı kestim ben de hiç bişey söylemedim. Birkaç defa ne olduğunu sordu geldi özlemiştin hani dedi yüz vermedim. Artık içimden hiç bişey gelmiyor sadece ağlamak istiyorum nasıl bı evliliğin içine düştüm diye kendi yiyorum. Üstelik hamileyim ve böyle mutsuz bi anne olduğum için evladima haksızlık yaptığımı düşünüyorum. İstediğim tek şey sevilmekten sevmekten ibaretti ama o kadar hissetmiyorum ki bunu ne yapacağımı şaşırdım artık
Bu kadar soğuk bir eş ile ömür nasıl geçecek çocuk için acele etmişsiniz rahatsız olduğunuzu konuşun

Burda konunun birinde babamdan nefret ediyorum tiksiniyorum diye naralar atmışsınız. Başka bir konuda 27 yaşına geldim bır günlük sigorta primim bile yok babamdan harçlık alıyorum yazmışsınız. Ne kadar seviyeli olduğunuz anlaşılıyo burdan 🙂 size de hak verdim 27 yaşına gelmişsiniz iş yok güç yok oturup sabahtan akşama kadar KK da insanları yargılıyosunuz. Sanırım bu şekilde kendi ezikliginizi örtmeye çalışıyosunuz.
Ben size şöyle bir açıklama yapayım tekrardan. Ben aramızı düzeltsin diye çocuk yapmadım. Genel manada hep eşim düzelir umudunda oldum. Konu sadece ilgisizlik olduğu için.. siz bunu yanlış yorumlamışsiniz yada ben yanlış anlatmışim diye belirttim ama siz ısrar ediyorsunuz. Sizi tanımıyorum yalan söyleme ihtiyacı içinde değilim fakat siz ısrarla bana yalaninizi ortaya çıkartmak istiyorum diyorsunuz neyin yalanı Allah aşkına?
şunu da belirtmek isterim. Kendi ayakları üstünde duran, bu yaşına kadar çalışmış cabalamis anne babası dahi hiç kimseye YÜK olmamış bı insanım. Şimdi de öyleyim bekarken de öyleydim. Bence siz de bi işin ucundan tutmayı deneyin. Hayatınızı nefret ettiğiniz babadan harçlık almakla, ehhehee yalanını ortaya çıkardım diye kendi gururunuzu okşamakla, burda insanlara sivri sıvri yorumlar yazmakla geçirmeyin
Sizi Allah bildiği gibi yapsın seviyesiz ahlaksız şeref yoksunu insan ben keyfimden değil iş bulamadığım için çalışamıyorum dilerim Allahtan pis niyetinin kalbinin cezasını bulursun o hava attığın yerden yere vurduğun derdimle karşılaşmadan ölmezsin inşallah pis kalpli eziğin en alası sensin dilerim Allahtan benim yaşadığımı yaşamasan ölme

Yazdığı yoruma bak seviyesiz terbiye yoksunu kadın işsizlikle seviyeli olup olmamayı bağdaştıracak kadar aşağılık bir insansın burda bir tane bile insana hakaret etmedim sen en ağırını hakeden aşağılık birisin

Kararlarımın sorumluluğunu almamış olsam aman boşanırım kurtulurum derim. Aşık oldum evlendim ve bebeğime hamileyim. Bosaniyorum demek yuvayı yıkmak kolay bişey değil hak verirsiniz ki.. ayrıca koyun gibi olduğum kanısına nerden vardınız? Nereye çekilse oraya giden bı insan olsam aptal mutluluğu olurdu üzerimde. Ama ben birşeyleri sorgulaya biliyorum farkında mısınız acaba? Sorguladigim için bu psikolojiye girdim. Sorgulamadiğım zamanlarda aramızda kesinlikle bı problem yok çünkü bunu üzerine basa basa söylüyorum. Benim niyetim farklı görüşleri dinlemekti. Benim göremediğim yerden bakan insanlar olabilir diye, bazı tavsiyeler alabilirim diye yazdım buraya.
Evet kaderci bı insanım bunu da belirteyim. Bu tamamen inanç meselesi. Kader konusunda herkesin düşüncesine de saygım var. Ben evlenmek istemiyorum diye bas bas bağırırken eşime 3 ayda evet dedim mesela. Kaderimdeki insan oydu demek ki. Dik başlı aşı bı kız olan ben evlilik sürecinde hiç bişeye ses etmedim. Demek ki kaderimde bunu yaşamak vardı. Benim düşüncem bu yönde. Tabi ki kaderimin bı oyunu bu arabeskini yapmıyorum ama ben de kaderime bu yönde şekil vermişim. Şimdiden sonra ne yapabilirim derdindeyim sadece. Siz de bu tarz eleştiriler yapmak yerine daha ayakları yere basan tavsiyeler verirseniz sadece teşekkür ederim
Burası forum. Umduğunuzu değil bulduğunuzu alacaksınız. İnsanlar sizin keyfinize göre yorum yapacak değil.

Valla nerden cikardim, senin mesajlarindan cikardim, bye

Yazdığı yoruma bak seviyesiz terbiye yoksunu kadın işsizlikle seviyeli olup olmamayı bağdaştıracak kadar aşağılık bir insansın burda bir tane bile insana hakaret etmedim sen en ağırını hakeden aşağılık birisin
Ben işsizliğini yargılamadim. Nefret ediyorum tiksiniyorum dediğin babadan harçlık almanı yadırgadım. Ne oldu damarına mı bastım yoksa? Sen beni yalancılıkla suçlarken gayet iyiydi havan. Ayrıca ettiğin bütün hakaretleri aynen iade ediyorum sana

Back