Burda konunun birinde babamdan nefret ediyorum tiksiniyorum diye naralar atmışsınız. Başka bir konuda 27 yaşına geldim bır günlük sigorta primim bile yok babamdan harçlık alıyorum yazmışsınız. Ne kadar seviyeli olduğunuz anlaşılıyo burdan
size de hak verdim 27 yaşına gelmişsiniz iş yok güç yok oturup sabahtan akşama kadar KK da insanları yargılıyosunuz. Sanırım bu şekilde kendi ezikliginizi örtmeye çalışıyosunuz.
Ben size şöyle bir açıklama yapayım tekrardan. Ben aramızı düzeltsin diye çocuk yapmadım. Genel manada hep eşim düzelir umudunda oldum. Konu sadece ilgisizlik olduğu için.. siz bunu yanlış yorumlamışsiniz yada ben yanlış anlatmışim diye belirttim ama siz ısrar ediyorsunuz. Sizi tanımıyorum yalan söyleme ihtiyacı içinde değilim fakat siz ısrarla bana yalaninizi ortaya çıkartmak istiyorum diyorsunuz neyin yalanı Allah aşkına?
şunu da belirtmek isterim. Kendi ayakları üstünde duran, bu yaşına kadar çalışmış cabalamis anne babası dahi hiç kimseye YÜK olmamış bı insanım. Şimdi de öyleyim bekarken de öyleydim. Bence siz de bi işin ucundan tutmayı deneyin. Hayatınızı nefret ettiğiniz babadan harçlık almakla, ehhehee yalanını ortaya çıkardım diye kendi gururunuzu okşamakla, burda insanlara sivri sıvri yorumlar yazmakla geçirmeyin